Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- VR topik
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
-
-
vhw
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Nem, bár e hónap végén le fog... (de már 1-2 hónappal ezelőtt is akartam vásárolni steamen - akkor is ugyanez volt a gond - vagy már a közelgő határidő elegendő indok neki?)
A 4 jegyű kódot visszaigazoltam, nem értem mi baja ezután...Paypal nélkül meg az a gond, hogy natúr maestro opció nincs steamen, csak mastercard (illetve a egyebek).
eami: a múltkori sikertelen vásárlás után próbáltam, hátha már "régi" és ha újra hozzárendelem/visszaigazolom, akkor talán tetszeni fog neki. De ez azután történt, hogy 2-3 próbálkozás után ugyanúgy visszajött a fentebb idézett hibaüzenet. A törlés nem szakított meg folyamatban lévő transzakciót.
-
vhw
addikt
Üdv!
Steames vásárlás & Maestro kártya & paypal témakörben lenne kérdésem.
Kb. egy éve sikerült vásárolnom Maestro kártyával paypal-en keresztül játékot, valamilyen pontokba szedett leírást követve. Úgy emlékeztem nem kellett egy vasat sem tenni a paypal fiókomra, egyszerűen hozzá kellett rendelnem a kártyát a paypal fiókhoz (volt egy kártya visszaigazolásos procedúra; levontak 400 Ft-t, majd igazolás után visszajött a pénz - ezt most megcsináltam újra; töröltem a kártyát, majd újra hozzáadtam).
Aztán steam shop-ból kiválasztva a paypal opciót, paypal log in után szépen meg tudtam venni amit akartam. De ez a mód valahogy nem akar működni újra. Akkor egy alkalommal sikerült, most hiába próbálom újra, visszadobja minden vásárlási szándékomat;Your purchase has not been completed.
The payment processor has reported a problem with the funding source associated with your account. Please select a different payment method or update your funding source with PayPal and try again.Hol lehet a hiába?
Paypal-en kellene valamit csavarni? (van valami limit? megkötés? anno sem hatalmas összegben vásároltam - 9€, most 1,5€ lenne csak)
A számlámon van pénz, más helyen pl. T-mobile online feltöltésnél probléma nélkül működik a kátyás fizetés.Vagy egyszerűbb, ha paypal számlára teszek pénzt, aztán onnan már megy? (csak az utalási/megérkezési idő miatt nem szimpatikus ez a módszer)
-
Bingisz
addikt
Ez van a debug fájlban:
[0709/144040:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\bin\chrome.pak
Some features may not be available.
[0709/144234:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\bin\chrome.pak
[0709/144318:INFO:dhcp_proxy_script_adapter_fetcher_win.cc(265)] Error fetching PAC URL from DHCP: 2
[0709/144318:INFO:dhcp_proxy_script_adapter_fetcher_win.cc(265)] Error fetching PAC URL from DHCP: 2
[0709/144328:INFO:dhcp_proxy_script_adapter_fetcher_win.cc(265)] Error fetching PAC URL from DHCP: 2
[0709/144328:INFO:dhcp_proxy_script_adapter_fetcher_win.cc(265)] Error fetching PAC URL from DHCP: 2
[0709/145710:ERROR:resource_bundle.cc(417)] Failed to load C:\Program Files (x86)\Steam\bin\chrome.pak
[0709/145719:INFO:dhcp_proxy_script_adapter_fetcher_win.cc(265)] Error fetching PAC URL from DHCP: 2
[0709/145719:INFO:dhcp_proxy_script_adapter_fetcher_win.cc(265)] Error fetching PAC URL from DHCP: 2
[0709/145729:INFO:dhcp_proxy_script_adapter_fetcher_win.cc(265)] Error fetching PAC URL from DHCP: 2
[0709/145729:INFO:dhcp_proxy_script_adapter_fetcher_win.cc(265)] Error fetching PAC URL from DHCP: 2
[0709/145803:INFO:dhcp_proxy_script_adapter_fetcher_win.cc(265)] Error fetching PAC URL from DHCP: 2
[0709/145803:INFO:dhcp_proxy_script_adapter_fetcher_win.cc(265)] Error fetching PAC URL from DHCP: 2
Szerk: Rendszergazdaként is indítottam, és eredetlieg nem a Program filesba raktam fel, csak másodszorra, mint lehetséges hibaforrás.
-
SityiSXT
őstag
-
rtcwfan
tag
Köszi mindenkinek!

-
Aaand the winner is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
rtcwfan
tag
Sziasztok. Ismertek olyan autós játékot, amiben jól ki vannak dolgozva az autók, a hangok, a környezet, lehet az autókkal versenypályán vagy szabadon menni? Ár, méret nem számít.

-
Bingisz
addikt
Hali!
Olyan problémám van, hogy egy teljesen új Win8.1-en a steam indítás után kb. fél perccel egyszerűen leáll, mindenfajta üzenet nélkül.
Egy Dell xps l702x notebookról van amúgy szó. Tudom nem sok infó, de nem tudom, hogy merre induljak el a hibakeresésben.

-
eszement24
aktív tag
Jó látni, hogy megszűnt végre a bank topic

-
csaba951
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Steam Inventory-ban lévő itemekkel már nem lehet megcsinálni! Mással viszont még megy.
Javaslatom: MP9 | Dry Season
Nagyon olcsó, és nincs sok belőle. Így nem kell több száz oldalt lapozni a vásárláskor, hogy megtaláld!
A 20 €-s tétel a grafikonon én voltam!

-
dredbiro
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
igen,ez igaz,bizonyos esetekben jól jön, viszont más helyzetben totál keresztbe tesznek a usernek
-
-
Edorn
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Én úgy tudom, hogy mindig automatikusan a legolcsóbbat veszed, ami kijön a pénzedből. Tehát hiába rakott fel valaki 10 eurós háttérképet, te meg hiába adod meg, hogy ilyen hátteret vennél 10 euróért, akkor is a legolcsóbbat kapod, például ha van, 0.03 eurós, akkor azt kapod nem a 10 eurósat (de persze 0.03 eurót von le a pénzedből).
-
Ezt szerintem nem lehet mostmár megcsinálni (tuti), mert mindig a legolcsóbb ajánlatot kapod meg azon az alacsonyabb áron.
(#67655) dredbiro
Amire kitalálták arra perfect... pl ha engem érdekel egy kitűző egy adott alcsony áron és nem sürgős, akkor csak beadom a kártyákra a buy ordert és egyszercsak megkapom (ideális estben persze, ha nem túl olcsón akarom). Sőt ha van aki hibából, vagy más okból alacsony áron teszi fel, automatikusan az enyém lesz, nem pedig egy kereskedő bot viszi el pl.

Persze ha jól értem akkor mindig a legnagyobb összegű buy ordert párosítja a legkisebb eladási ajánlattal. Szóval a fenti csak akkor lesz enyém, ha enyém a legnagyobb ajánlat.
(#67658) Edorn
Jaja.
-
-
szami777
addikt
Ebben az új market rendszerben, hogy tudom megcsinálni, hogy mondjuk felrakok egy hangulatjelet és valaki fizetségképp megveszi tőlem?
Látom hogy beírhatok egy kívánt árat és akkor azon veszek x darabot, de mi a garancia, hogy az enyémet veszi meg? Nem mertünk semmire kattintani még, nehogy másét vegye meg. -
oriic
HÁZIGAZDA
Image Me 50%-os kupon valakinek?
-
törölt tag
Wolf Among Us 50%-on, mit gondoltok mikor lesz olcsóbb?
Mennyivel kell komolyabb gép neki mint a Walking Dead első évadához?
-
Most mindenki fejezze be a banki tranzakciókkal kapcsolatos témát! Fáradjatok át egy másik, ezzel foglalkozó topikba!
A következő ilyen hsz után törölni fogok.
-
Mate
nagyúr
válasz
starpeter
üzenetére
Nem tudom feltűnt-e, de ez a steam topic. A kérdéseid háromnegyede számlanyitással és egyéb kérdéskörrel foglalkozik. Elég sok segítséget kaptál, ami ahogy látom nem nagyon tudatosult benned.
Ha steames kérdésed van, ami nem lett még megválaszolva, nem szerepel a gyik-ben, akkor tedd fel. Minden mást jó lenne, ha megfelelő helyen kérdeznél meg, mert teljesen szétoffolod a topicot.
Mondjuk felmerül bennem a kérdés, hogy milyen szinten lehet az a középiskola, ahol 18 éves korodig, mai élethez nélkülözhetetlen, alap dolgokat nem sikerült megtanítaniuk.
-
Heavyrain
őstag
válasz
starpeter
üzenetére
10 euró édeskevés. Előbb-utóbb el fog fogyni. Akkor megint az apádtól fogsz kérni,és magyarázkodni,hogy mire kell? Gondolkozz előre,csináltass bankkártyát!
Szerk.: Most látom,hogy már megjött az eszed. További információt az OTP topicban találsz. Viszlát! -
Pangelus
tag
válasz
starpeter
üzenetére
lol várj hozom a popcornt

de hogy kicsit on is legyek fura én már tegnap megértettem pedig ezekben nem vagyok otthon amit meg most linkelgetnek magyaráznak az urak/hölgyek az meg már csak google szóval nem értem mi a problem le van szépen magyarul írva átolvasod szépen amelyik jobban megfelel azt választod

-
starpeter
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
Szerintem egyszerűbb lenne ,ha nem én nyitnék számlát ,mert az nekem költséges lenne, Mindenféle pénz levonásokkal jár.
DeFranco
De ez költséges lenne nekem. Mondom: egyszerűbb lenne az apám bankkártyájáról be utalni.csak ahhoz kéne egy magyar közismertetés. Én nem akarok igazán bankártyát igényelni se PayPass-t mert tudom nagyon jól hogy lehúznak és nincs is igazán sok pénzem rá. -
starpeter
senior tag
válasz
-secret-
üzenetére
Oké én ezt értem ,de még egyszer mondom ,hogy apám bankkártyájáról van szó ,nem az enyémről.
És meg szeretne bizonyosodni arról ,hogy hova teszi a pénzét. Látni szeretné ,hogy hol van ez leírvaDeFranco.
Ez ,hogy működik?compass1997
Ez sajnos angol.. És a google fordító meg nem valami jó fordító -
Heavyrain
őstag
válasz
starpeter
üzenetére
Fölösleges aggódni miatta,de azért: Steam Adatvédelmi megállapodás
-
starpeter
senior tag
Valaki alá tudja támasztani ,hogy a Steam ír-e arról valamit ,hogy ha beakarok tenni pénzt náluk ,akkor az mivel jár.
Erre azért lenne szükségem ,hogy meggyőzzem apám arról ,hogy hova teszi a pénzét.Köszönöm előre a válaszokat!
-
eszement24
aktív tag
válasz
Stockbauer79
üzenetére
Nem biztos, hogy mindent elhiszek, amit olvasok
Ezért is kérdeztem rá. És igen, osztom ZS3NI véleményét 
-
ZS3NI
őstag
válasz
Stockbauer79
üzenetére
Ha tényleg 18, akkor ez szomorú.

-
Stockbauer79
tag
válasz
eszement24
üzenetére
starpeter
@@@@ Péter (Petya)
18 éves, férfi
Budapest, Magyarország
Kb 10 másodperc volt megtalálni
-
-
bul07
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére
Ne is mond és is most szívok az Erste bankkal
2014. június 4-én a bank 6 kisebb fiók (Balatonfüredi Fiók, Berettyóújfalui Fiók, Lenti Fiók, illetve a budapesti Bosnyák téri Fiók, Budafok, Kossuth utcai Fiók és Törökvész úti Fiók) működésének megszűnéséről döntöttÉn a Berettyóújfalui Fiókba jártam , és mivel az bezár mehetek a Debrecenibe ami 65Km oda és ugyan ennyi vissza , ha nem lenne lekötött pénzem lehet hagynám a fenébe az Erste bankot
És ez még a árfolyam számolási mizéria ellőt volt , hogy mit találnak ki még ki tudja
De nem jó jel ha bank fiókokat zár beMeg persze most emelték meg a számla csomagom havi díját is 495Ft-ról 620Ft környékére
-
DeFranco
nagyúr
nem én szidtam a parasztokat

@cskamacska: én amikor nyitottam a számlát a bankomnál, akkor (pontosabban 3 hónap türelmi idő múlva) kezembe nyomtak 15 ezer forint készpénzt. Az SMS szolgáltatáson kívül (300 Ft/hó 16 Ft/SMS) semmire nem fizetek egy huncut kanyi fillért sem, mastercard kártyám van, illetve van mellette egy netes kártya is.
Ezt a 15k-t amit adtak, azt eltettem, hogy majd ebből fedezem a bankköltségemet. A havi bakkölségemet meg a kétszer két levont éves kártyadíjat meg a kártya kibocsátási díját levonva még mindig van belőle, tehát kb. másfél éve teljesen ingyen bankolok, sőt, még ők adtak nekem pénzt.
És ez nem valami hiper számlacsomag, semmi beszedési semmi rendszeres izébizé feltétel, egy dolgot kértek, utaltassam oda a fizumat.
Körül kellene nézni. Előtte az OTP-nél nekem is volt 2k körüli havi (!) bankköltségem netes számlacsomagban.
-
eami
Topikgazda
válasz
cskamacska
üzenetére
OMG... Visa és még fizetni is kell érte :?
-
cskamacska
addikt
Jaj ne is mondd.
Épp most esett, hogy megesett, Erste felnyomta a Visa Classic árát évi 7000-re. De hogy ne érezze magát egyedül, számlavezetési díjam is felkúszott évi 7000-re. Kártyából faragunk(mert a pofátlanságnak is van határa), de számla sokkal olcsóbban nincs. 
Ismerősnek meg sikerült évi 10000 forintos számlát nyitnia, úgy, hogy kevesebbet használja, mint én.
Kolbászkerítésen túl lévők meg körberöhögnek, és kérdezik a banki dézsma mikor lesz bevezetve nálunk. Mondom, azon már rég túl vagyunk a devizahitelek óta.

-
gmx9
aktív tag
válasz
DeFranco
üzenetére
"ha csak nem valami bivalysüttöny és szántója vakarékszövetkezet maestro bugyetmax edition kártyáról van szó"
Mondjuk nekem is ilyen van, mégsem vagyok egy utolsó suttyó paraszt. Nagyvárosban élek, a takarékszövetkezet 2 percnyire van a lakásomtól, szóval a kényelem miatt ott nyitottam számlát. Ahogy említetted, Paypal-lal megoldható egyszerűen, néha utalok rá egy bizonyos összeget és megvannak oldva a problémák.
-
DeFranco
nagyúr
double fail. a dombornyomás a nagyobbik fail, el kellene már felejteni, ilyen már a világon nincs, hogy dombornyomott kártya lenne kötelező a netes vásárláshoz. nekem soha nem is volt dombornyomottam, de mindig tudtam vásárolni neten.
mint ahogy net kártya sem kell hozzá, bár sokkal jobb, ha van, mert biztonságosabb, de nem kell egyáltalán.
ami kell hozzá, az egy netes vásárlásra alkalmas kártya de ma már az itthoni bankkártyák legnagyobb része ilyen, ha csak nem valami bivalysüttöny és szántója vakarékszövetkezet maestro bugyetmax edition kártyáról van szó. de ez ritka.
tipp: mi van, ha nyit magának egy paypalt, csak úgy a'la natúr, és arra onnan utal pénzt, ahonnan akar, és azzal szinte bárhol tud vásárolni, steamen legalább is biztosan. aztán apa anya ipam napam bárhonnan szerezhet pénzt, ráutaló magatartással ráteszik a paypaljára, aztán megy amerre lát. he? kötelező a fizesshaverhez bankkártya, vagy a pulim is nyithat ott accot?
-
Nem kell dombornyomott kártyát igényelni. Elég olyan csomagodnak lennie amihez jár net kártya, ami általában master card alapú. Nekem OTP net számlacsomagom van. Havi 599 Ft és van hozzá egy net kártya, amin csak akkor és addig van pénz, amíg vásárolok valamit a neten. A fő kártya sima maistro típusú paypass kártya. Tartozik hozzá egy külön virtuális számla is, ahhoz van hozzárendelve a netkártya. A két kártya közötti pénzforgalom díjmentes. (még)
-
Agyzuzo
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ne viccelj, komoly dolgok ezek, 100 Ft bukónál már előkerül a szíj és jön az atyai "beszélgetés"...

-
Jól adjátok a lovat is alá...

Most komolyan 100ft-on megy a téma? (Én meg sem említettem volna az egészet. Venni kell és kész, kártyás vásárlás.)
Ez kb olyan mint -20% kupont kérni 1.5 fontra...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wjbhbdux
veterán
válasz
eszement24
üzenetére
6 évesek már nagyban nyomatják a TF2t
-
válasz
starpeter
üzenetére
Lehet 50 oldalt is írni erröl, de mondom faterod csak tudja milyen nevű számlája van annak a kondiciói meg elérhetők az erste honlapján és ott levan írni minden. De legrosszabb esetben rászámolsz 100 forinttal többet a 10 eurora abból leszedhetik az árfolyamingadozást is meg ha van a számlakonverzió diját és egyebet
-
genndy
addikt
válasz
starpeter
üzenetére
Plusz levonásnak semmi köze a Steamhez. Ott annyi jelenik meg amennyit feltöltesz. Az hogy a bank mennyi kezelési költséget számol föl, annak meg a banknál tudsz utána nézni.
Utána meg nem fog vonogatni semmit. Nem egy lopós dolog a Steam. Meg ahogy mondták, egy feltöltés után le is lehet csatolni a kártyát és akkor hozzá se fér. -
-
Edorn
senior tag
válasz
starpeter
üzenetére
Ha eladsz:
Ha a steam rendszerében a piacon adsz el valamit, akkor az összeg csakis a steam-es pénztárcádba érkezhet, amivel csak a steam-en tudsz vásárolni.
Ha megveszel valmit steam-en az inventorydba, majd meghirdeted steam-en kívül, akkor:
- megadod a vásárlónak a paypal/banszámla/stb adatodat, amivel el tudja végezni az utalást
- ez előtt/közben/után te "ajándékként" a steam-en át tudod adni a cuccot a megrendelőnek
Paypal esetén, ha a vevő nem pipálja ki, hogy barátként/családtagként küldi a pénzt, akkor tőled vonnak valami jutalékot (mert kereskedőnek feltételeznek), de ez ott le van írva paypal-on, hogy pontosan mennyit. Bankkártya esetén a vevőnek lesz többlet utalási költsége, ugye mint minden utalásnál (hacsak nincs valami ingyenes kedvezménye utalásra a bankjánál).De ha ez neked ennyire bonyolult, én nem vágnék bele a helyedben a rendszeres, komolyabb üzletelésbe...
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami