- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Még nem találták ki, hogy mit hazudjanak róla.
Amúgy meg ők azok, akik ezt a teljesen használhatatlan Sone értéket adják meg. Ne mondja nekem senki, hogy a más ventilátoraiknál fellelhető, kalkulátor nélkül értelmezhetetlen 0.3 Sone (10.6dB) az hihető. Szimplán bullshit. Hol 10 dB? A minimum? A maximum? Az átlag? Mi? Nonszensz...
Majd valamelyik YT csatorna leméri talán... -
zsirfecske
addikt
ez kb olyan akkor mint a Freezer eSports Duo két ventije (meg elvileg az nem a max speed verzió), csak arányosan felnagyítva 140mm-re?
amúgy az Arctic ventik szerintem jelenleg a legjobb ár/érték arányúak ha halk cucc kell olcsón. azt még nem tudom meddig tart a kezdeti remek akkusztika egy Noctuához képest, de van 5 épp beépítve, idővel kiderül.
amúgy a legjobb 120mm ventijük a kő olcsó P12 mellett az ár/értékben nem annyira bajnok P12 A-RGB PWM PST 0db, mivel itt van egy gyűrű a lapátok körül, ami még stabilabbá (és így halkabbá) teszi a működést. yt teszten figyeltem fel erre, és tényleg, immár 3-at is használok belőle. mondanom sem kell, hogy ezzel az új Freezer 36 A-RGB coolerük rögtön a top3-ba került, ugyanis azon olcsón pont ilyen ventiből van 2db
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az elsősorban különféle bordázatokra szánt, 14 cm-es modell forgási sebessége 2800 rpm-ig növelhető.
- Formula-1 humoros
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Politika
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest