Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos tablet topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- E-book olvasók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gondoltam, hogy kihajítom az egyik cargo modult a Star Eagleről, de így elveszti a szimmetriát, nem mint ha sokat nézném a hajót alulról
. +1ly ugrás távot nyernék vele. -
törölt tag
Szerintem van szerepe, csak nem annyira áramvonalas a beépülése mint azt az emberek várták, túl nagy volt a hype erre szerintem.
Lehet új questeket szerezni, ott a választás, hogy kilövöd vagy csak lebénítod, és dockolsz, lehet tradelni, stb, ha gyenge hajód van de pl vannak ally hajók és rád támadnak akkor el lehet menekülni az ally mögé és hagyni, hogy ők löjjék szét a támadódat, stbstb.
A másik ami kicsit bontja a dolgot szerintem, hogy félúton kivették belőle a fuel és utazási idő managementet, gondolom túl hardcore lett volna a játékosok nagy részének, viszont ennek eredményeképpen most állandóan lehet fast portolni, nagyon távolra is.
Annyival esetleg bonyolíthatták volna, hogy tényleg fel kell tudni szállni. Csak kérdés, hogy 500. alkalommal ez milyen élmény és miért jó?
Illetve esetleg annyival, hogy felszállás után kicsit kell menni az űrben ahonnét elérhető a grav_drive, mert mondjuk ha túl közel vagy egy bolygóhoz akkor ott nem tudod aktiválni. -- viszont ugyan az mint az üzemanyagnál, a kérdés, hogy mivel lesz több a játék mint ha odagondolná az ember, és mennyire lesz idegtépő 500. alkalommal.
Nem tudom mi lett volna erre a jó megoldás, mert én még nem játszottam olyan játékkal, ahol erre lett volna játékmechanikailag ihletett megoldás.
Ha van jobb ötletetek érdemes kiírni valahova, mert a modderek lehet felkarolják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. +1ly ugrás távot nyernék vele.