Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem van szerepe, csak nem annyira áramvonalas a beépülése mint azt az emberek várták, túl nagy volt a hype erre szerintem.
Lehet új questeket szerezni, ott a választás, hogy kilövöd vagy csak lebénítod, és dockolsz, lehet tradelni, stb, ha gyenge hajód van de pl vannak ally hajók és rád támadnak akkor el lehet menekülni az ally mögé és hagyni, hogy ők löjjék szét a támadódat, stbstb.
A másik ami kicsit bontja a dolgot szerintem, hogy félúton kivették belőle a fuel és utazási idő managementet, gondolom túl hardcore lett volna a játékosok nagy részének, viszont ennek eredményeképpen most állandóan lehet fast portolni, nagyon távolra is.
Annyival esetleg bonyolíthatták volna, hogy tényleg fel kell tudni szállni. Csak kérdés, hogy 500. alkalommal ez milyen élmény és miért jó?
Illetve esetleg annyival, hogy felszállás után kicsit kell menni az űrben ahonnét elérhető a grav_drive, mert mondjuk ha túl közel vagy egy bolygóhoz akkor ott nem tudod aktiválni. -- viszont ugyan az mint az üzemanyagnál, a kérdés, hogy mivel lesz több a játék mint ha odagondolná az ember, és mennyire lesz idegtépő 500. alkalommal.
Nem tudom mi lett volna erre a jó megoldás, mert én még nem játszottam olyan játékkal, ahol erre lett volna játékmechanikailag ihletett megoldás.
Ha van jobb ötletetek érdemes kiírni valahova, mert a modderek lehet felkarolják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest