- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Nekem most sikerült csak megnéznem a VII. részt, és bár 1-2 dolog nem tetszik benne, összességében szerintem jó lett.
Mondjuk a fénykardos sebesülések igen furcsák,
.Finn túléli, hogy a gerince mentén végighúzzák a kard hegyét, bár ha csak éppen hogy érintette, akkor még elmegy, csak furcsa, hogy aztán meg Ren is ugyan így jár, csak ő az arcával Han Solo halálát már pár hónapja elspoilerezték nekem, így az nem volt meglepetés, de sajnálom, hogy így lett vége neki. Volt pár hasonlóság az Új reménnyel, de szerintem vállalható mennyiségben, bár a
szteroidos Halálcsillagot még mindig simán ki lehet iktatni, igaz, most már belülről kellett lekapcsolni a pajzsot, amit persze senki nem vesz észre a bolygón... A másik furcsaság, az a vívótudás. Nehogy már egy elméletileg gyerekkora óta Jedi/Sith harcos ne tudjon lenyomni két senkit, akik életükben nem fogtak még fénykardot! Oké, hogy megsérült, de a düh és a fájdalom pont arra lenne jó neki, hogy erőt merítsen belőle. Bár lehet, hogy a belső vívódásai Han halálával megmaradtak, vagy fel is erősödtek, ki tudja. Hirtelen ennyi.
Kíváncsian várom a folytatást, nekem kellemes meglepetés volt a film, szerintem a szereplőgárda is jól lett összeválogatva.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest