- Vezetékes FEJhallgatók
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
cor
őstag
válasz
Gergello #765 üzenetére
a játékok storyait nemigazán ismerem, mivel a JK2-3, vmint a RepCom-n kivül többivel nem játszottam ... a játékok világa megint egy más "tészta" , de ez az uj konzol game storyja érdekelne, ki irta azt vajon ?
T.Z. - A jövő látomása , 586.oldalon van a Vége felirat. ráadásul kisebb betükkel is van szedve
, rég olvastam már na
, el is felejtettem h ilyen vaskos
-
karesz501
senior tag
-
Gregorius
őstag
válasz
Gergello #522 üzenetére
Attól függ, melyik éra érdekel. Ha az EP6 utáni ''korszak'', akkor egyértelműen a Tim Zahn féle Thrawn trilógiával kezdj (Heir to the Empire/A Birodalom Örökösei; Dark Force Rising/Sötét Erők Ébredése; The Last Command/Az Utolsó Parancs), azt viszonylag korán adták ki (1991-92). Van, akinek nem tetszik, szerintem zseniálisan kidolgozott történet. Bevezet egy csomó új karaktert, egy csomó új helyszínt és gyakorlatilag az összes későbbi kiadvány masszívan építkezik rá (bizonyos esetekben még azok is, amelyek történet szerint korábbi sztorit mesélnek el), úgyhogy mindenképpen központi műnek számít. A továbbiak ügyében meg #458.
Ha inkább a prequel időszak érdekel, abban nem tudok segíteni, abból a korból nem olvastam még sokat, de valahogy nem is érzem hiányát.
[Szerkesztve] -
-
Kain
senior tag
válasz
Gergello #334 üzenetére
Torrenten találtam.
Ezen oldalakon fent van,csak keress rá:
Bővebben: link
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -50% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest