Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kompakt vízhűtés
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
válasz
marilllyo #1596 üzenetére
hagyni kell hogy segítsenek neked csak a kegyelemdöfést kell beadnibár sok asistom van nekem is mert ahogy feltűnik egy hős ragadok rá mint légy a légyparira
(ez akkor is meglátszik ha én vagyok a hős mert szinte azonnal kinyírnak)
Kb így állok 152 óra után:leg rosszabb amikor valami nagyobb hős hajóval vagy bele állnak a seggedbe és nem lehet lerázni! (én ha tehetem ezeket vadászom! ha jön a Falkon már megyek is mögé szépen tisztes távba!
-
Sz.Miki
őstag
Valaki tudna segíteni?
Elindítom a játékot, bejön a kezdő képernyő, majd fekete kép és kidob az asztalra.
Eddig nem volt ilyen gond
-
Pro!Petya
addikt
válasz
marilllyo #1588 üzenetére
Ennek nagyon tudok örülni......
most ez nem csak 24.-én kellet volna hogy legyen mert még ma is csak ez pörög és rohadt unalmas már , meg mi az hogy le lockolják a többit?! Baszottul elveszik az ember maradék kedvét is az ilyen csodás eventekkel
Legalább rakták volna ki Highlights-ba... ha van kedve az embernek akkor azt tolja ha nincs akkor lehet mást tolni de ez így xarKomolyan ugy érzem hogy az EA és a Dice pénzt kap azért mert foglalkoztat retardáltakat.. másra nem tudok gondolni már
-
Pro!Petya
addikt
Mi a fax van a starfighter assault-al??? Be van akadva 1 pálya? (unknown region) huszadjára inditom el és mindig ezt dobja be
Bomberkedni akarok
-
-
Locutus
veterán
Valahogy lett 25 kristályom a játékban. Ezzel mit lehet kezdeni?
-
pEtii94!
csendes tag
Ti is összefutottak már cheaterekkel? Nekem a mai nap betett elég durván. Csávónak 250-es killje volt, mire Kashyyyk-on elérték a két Turbotankot a droidokkal (droidok csapatába volt ez a szánalmas kis gyerek). Mindenki a csapatomból aki respawnolt instant die... Reportoltuk, bár nem tom mennyire érdekel az EA abban hogy kiszűrje a csalókat.
Digitaldarc Ez az a féreg
-
Lac-coo
őstag
Sokak szerint alig van előnye a kártyáknak, de azért mindenki görcsösen hajtja őket, hogy van ez ?
-
Ellia
addikt
Ha megnézed a gyerek valószínűleg csak 5-6 kártyát húzhat egyszerre és mást nem - úgy simán lehet, én is találkoztam ilyennel már nem eggyel. Nagy előnye egyébként nem lesz.
Mondjuk tegnap kifogtam egy fullos palpatine-t toló gyereket, ő okosan is játszott nagyon nehezen tudtuk csak megölni.
-
Lacsu
csendes tag
Sziasztok!
Gyors kérdés, csak hogy kihasználjam e a 35 EURO-s akciót! Ha most kéne eldöntenetek, hogy megveszitek e, így hogy már rendesen kipróbáltátok, megvennétek e újra? Köszönöm.
-
Locutus
veterán
Basszus eddig észre se vettem, hogy van egy resurrection campaign is
-
Ellia
addikt
Na megcsináltam az összes arcade-ot 3 csillagra, szóval kaptam egy szőrős Han Solot - Chewey örülhet.
Ezek a skinek nekem úgy tűnnek, hogy tervezték de aztán nem jött össze rendesen, ellenben pár benne maradt.
-
stoon
addikt
-
Ellia
addikt
Először kb én is így álltam hozzá, aztán egyre inkább kialakult melyik kártyákkal szeretek játszani és azokat fejlesztgetem (bár sok különbséget nem érzek az esetek nagy százalékában köztük). Amúgy néha dob magasabb szintűt is de az elég ritka - bár nagyon sok ládát még nem nyitottam mert a hősöket unlockoltam...
-
marilllyo
veterán
Igen...ez engem is zavar. Need For Speed-be legalább úgy van, hogy rosszabb vagy ugyanolyan kártyát nem pörgethetsz annál amid van. (Max más tulajdonságokat húz amik semmit sem érnek). Szóval a ládáknak egy idő után a crafting parts miatt van értelme. Az a ~35 amit ad az meg rettenet gyengus.
-
stoon
addikt
ooooo hogy ....... a többit képzeljétek el!
folyamatosan vettem a ládákat ,hogy fejlődjenek a járművek/karakterek/hősök mert sima játék útján sz@rt nem fejlődik semmi erre kapok helyette másik sz@rt ....és még ezt a sz@rt akarták pénzért adni? tehát ez nem szerencse játék lett volna mert ott legalább vagy esély valamire itt ha van pár kártyád csak azokat pörgetik -
oriic
HÁZIGAZDA
-
v!ct0y
veterán
Nálatok is maxon pörgeti a gpu-t a játék a menüben?
-
marilllyo
veterán
válasz
kriszpontaz #1556 üzenetére
Kellett egy restart a Playstation-nek és már jó is.
-
pEtii94!
csendes tag
Látom másnak se számolja a last jedi starfighter-es assignmentet. Mentem legalább 7 kört, és erre 1-et számol, meg a 20-20 kill a starfighter, és interceptorral is egyaránt meg volt ... de abból is 7-et számolt összvissz. Újraindítás után se tért magához, jó f*s...
Kashyyyk-on ti is tapasztaljátok azt az ideges hang bugot, mintha folyton cool-olnátok a weapon-t? Illetve nekem egyszer full elment a hang is játék közbe, és chat-be egy srác írta, hogy neki is volt ilyen.
-
whitezo88
nagyúr
Jött reward crate és SF-es dailyk. 20+20+20 kill kell az egyes hajókkal, de rosszul számolja... hiába playert ölsz és nem assist, nem számol sokszor.
-
whitezo88
nagyúr
Blurrg-1120 real footage
[link]
-
megaandrew
tag
Sziasztok!
A következő a gondom:
-Ha a játékot kontroller nélkül indítom el és játék közben csatlakoztatom, nem működik, amíg újra nem indítom a játékot.
-A gombok brutál mód meg vannak keveredve és nem tudom őket konfigurálni, csak néhány előre beállított profilt találtam, aminél választhatok, hogy vagy irányíthatatlan repülés közben minden, vagy lőni nem tudok, mert az a funkció épp nincs kiosztva egy gombra sem.PC-n játszok és a járművekhez szeretném használni a kontrolleremet.
Van valakinek valami tippje, hogy hogyan lehetne megoldani ezt a problémát? -
marilllyo
veterán
válasz
kriszpontaz #1541 üzenetére
Igen azt vágom csak az nem világos, hogy mit számol el a trófeába. Mert pl odamegyek szétfénykardozom erre valaki kislábujjon lövi amibe belehal és így ő öli meg de nekem is írja , hogy elimination. Meg olvastam valamit, hogy csak marked enemy-t számol.... Hosszú folyamat lesz az biztos...
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Choose Your Path
While being marked, defeat 50 enemies in Heroes Vs Villains.Erről a trófeáról szeretnék érdeklődni. Van valaki aki megcsinálta? Neked kell az utolsó ütést / dmg-t bevinni?
-
zadir1
tag
Hali!
Ilyet használ valaki Starfaighterre? Mik a vélemények róla?
-
Ellia
addikt
Új térképen tegnap kb. fél órát volt overtimeban a bázison belüli pont. Komolyan AT-ST lépegetőt annyit még nem szedtem ki a játékban, mint tegnap ott összesen. Rocket trooper szerintem nagyon adja, felugrani aztán rakéta.
Igazából lazán lehetett volna több is mint fél óra, csak chaten megbeszéltük, hogy bebukjuk direktbe a pontot és a következő részen megnyerjük. Be is jött.
A pálya szerintem az egyik legjobb - igazán hangulatos a speederekkel felkavarni a port meg a lövészárkokba rohangálni. Bázison belül az első pontból kettőt csinálnék és az AT-ST-ék mennyiségét picit korlátoznám. Belül viszont a 3 pont helyet csak kettőt hagynék meg, lényegében be se jutottak a rohamosztagosok - bár a mellékutakat egy-két játékos használta ki csak.
Az űrcsatáshoz még nem volt szerencsém de ami késik nem múlik
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Expendable #1528 üzenetére
Ez mi pontosan? En meg nem tapasztaltam ilyet. Azt igen, hogy az fps szamlalo ilyenkor aranytalanul magas 1000 feletti.
-
whitezo88
nagyúr
Game in a nutshell
-
Ragnar_
addikt
válasz
Expendable #1528 üzenetére
Riva statistic tunerrel 200 FPS limit megoldhatja.
-
Expendable
aktív tag
Üdv,
Tapasztalt már valaki olyasmit, hogy a töltőképernyő alatt a videokártyából ilyen coil whine jellegű zaj hallatszik?
Utánanézve PS4-en szokott előfordulni és csak a töltőképernyő alatt, mert ott nincs limitálva az fps és hajtja a vga-t, mint az állat. Hát nálam ez megvan PC-n. Vki esetleg valami tipp? -
v!ct0y
veterán
Ga-t keresek és csak és kizárólag craitba tesz be.....Mindig.
-
stoon
addikt
válasz
Jack Oneill #1523 üzenetére
köszi! megnézem mit tehetek az ügyben!
(#1524) k-adi : szintén thx!
-
stoon
addikt
válasz
FollowTheORI #1518 üzenetére
böf4-ben volt /van 2800+ órám ,ebben 113 -nál tartok és még nem untam meg uh szerintem lesz itt is pár óra mégha annyi nem is mint bf-ben!...... a mappokal leginkább csak annyi a baj hogy kevés a MOD-rá sajnálom hogy kivették a droid run-t
a sz@rságok legtöbbje megtalálható más játékban is . ezért ezeket el kell engedni! a 20 eur vételáradra szerintem még várni kell! bár sokszor nehezen talál szervert és sok a farmoló föleg a hero modban ami elég szomorú én csak azt nem értem ha azért kivág a gém mert nem nyomod a billentyűt akkor azért miért nem ha csak azt nyomja( sz@r konTROLLereket ki kéne tiltani a pc-ből!
-
VincentVG
senior tag
válasz
FollowTheORI #1515 üzenetére
majdnem 60Gb-ot telepit. ennyi byte-ot azert ki kell fizetni!!
)
(en is mast vartam, de azt mondom 30eur-t meger a dolog.)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Nekem a 30 euro volt a lélektani határ.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Közben nem írtam, de nekem is meglett a sztori DLC végigjátszás. 1 óra 20 perc lett végül, de annyira nem vagyok elégedett. Egynek elmegy, de az legalább tetszik, hogy kicsit összekötötték a 7. és 8. mozifilmmel is. (Utóbbinál a Dreadnought-os robbanás érthetőbb volt legalább)
-
stoon
addikt
válasz
akkor még várjál! de hidd el nem olyan rossz mint ahogy lefestik! én mindenképpen bf1 elé tolnám be helyezésre!
-
-
whitezo88
nagyúr
Elvittem pár körre az új Interceptor hőst, egész jó. Yodánál jobb szerintem, van self healje, bár hard lockja nincs de anélkül is van dmg. Nem tudom miért nem kap a DS új hőst, a jóknak van 6.... Ráadásul Vader eléggé foscsi. 1,5K HP ami egy vicc, és healje sincs.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Story pipa, bő 6 óra volt, nem nagyon keresgéltem, csak mentem. A story maga szerintem jó, bár nem erre számítottam. Kezdődhet majd a multi. De, de.. még ott a witcher 3.
-
whitezo88
nagyúr
Lesoloztam Palpatine-t ököllel
Spec Brawler meg shield. Esélye se volt.
Btw utána meg dobtam egy négyest: [link]
-
VincentVG
senior tag
hamarosan hozzakezdek
majd megirom nekem mennyi volt kb "lassu" jatekkal.
szerintem ha nem egy nagy online-os az ember (mint en) de kozepes SW fan,
es etalon grafikat akar latni 2017-ben PC-n, akkor "offline"-ra is megerheti.vegigviszem a storyt, megcsinalom az arcade-okat, es "kicsit" online-ozok.
(beta nem gyozott meg Battlefield palyak utan csalodas volt.)ez igy nekem tuti kb 40-50 ora.
igy pedig teljesen korrekt vetel 30 eur-ert.
-
zolka95
őstag
+1
Ha annyira érdekel a story akkor nézd végig youtube-on a végigjátszást.
Vagy csak az átvezetőket.Csak a kampányért nem éri meg megvenni. Multiplayer játék. Csak azért lett benne kampány, mert a rajongók akarták. Látszik is rajta, hogy erőltetett a játékmenet.
A sztori sem valami jó, sokaknak nem tetszett.
Nekem igen, mert szorosan kapcsolódik az utóhatás könyv trilógiához.
Anélkül meg nem nagyon érdekes. -
Đusty
addikt
Én is csak a story miatt venném, háhy óra játék van benne normál fokozaton mire végig ér rajta az ember?
-
VincentVG
senior tag
válasz
hackeeeee #1502 üzenetére
Toltom lefele mar en is
Nem vagyok a vilag legnagyobb SW fan-ja (azert a filmet mar lattam
), de a frostbite engine-re nem tudok nemet mondani.
Ennyiert szerintem en sem fogom megbanni, max majd inkabb repkedek online.A storyt meg hatrafele setalva csinalom majd h tovabb tartson
De az engem is erdekelne, h varhato meg a storyhoz vajon DLC??
Mert ha igy 2 havonta bovulgetne akkor nagyon boldog lennek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest