Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Mar meg vannak, koszi
Ez a jatek gyonyoru,nem tudom van e ettol szebb grafika, vagy ha egyszer kijon a 3. resz. Szerintem csak ebbe kene mapokat beletolni, nem kell 3. resz. -
venom8888
őstag
Koszi a gyors valaszokat. Azt nem tudjuk melyik palya melyik jatekmodban elerheto? bespin,d quar,kessel ezek hol erhetoek el?
-
venom8888
őstag
https://www.ea.com/games/starwars/battlefront/battlefront-2/multiplayer/maps
ezek a multi palyak mind elerheto? Mert en csak a felevel talalkoztam, vagy fizetosek a tobbi?
-
venom8888
őstag
egyebkent van hir a 3. reszrol?
-
venom8888
őstag
válasz
l.skywalker #3588 üzenetére
Szia. Nem volna egyszerubb ha csak le irnad ,hogy igen jott ki 2db map ez es ez a neve
vagy mittomen
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Nem jatszottam fel eve kb a jatekkal. Adtak ki uj palyakat hozza?
-
javorszky
tag
Sziasztok.Elég rég játszottam gondoltam egy kicsit nyomom.Elindítottam az Origint játék frissít.Kész inditom de a játék nem indúl,vissza ugrik az Origin ba,hogy inditsam.Mi lehet a baj?Tud valaki segíteni???
Ok már elindúlt! -
Dictator^
veterán
Én mondjuk mostanában csak HvH-t játszottam, de itt mindig volt játék. Legrosszabb esetben 30mp alatt azért talált játékot.
Ha sokat játszottam, akkor volt, hogy többször összerakott minket egy fél óra , kajaszünet kihagyás után.
A többi módról nem tudok mit mondani, de streamek alapján azért van bőven játékos, hogy einduljon több párhuzamosan futó játékmód. -
Sanki
addikt
válasz
l.skywalker #3582 üzenetére
Utóbbi időben nekem pl. egyszer nem volt olyan, hogy ne talált volna játékot.
Talán 1x-2x, amikor szabin voltam napközben délelőtt lassabban talált, de az valamennyire érthető.Főleg frissítések után, azért bőven van játékos.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker #3580 üzenetére
Nem mindegy, hogy mennyi emberből állítasz elő egy full lobbyt. Itt a fő gond a kutya nem jelentkezett még, hogy cserélné az Anthemre ezt, Injustice 2 ajánlatom van, BF2 nincs...
-
Sanki
addikt
válasz
l.skywalker #3578 üzenetére
Korábban mintha arról lett volna szó, hogy a 2-höz nem adták/adják ki ezeket az adatokat.
Szerintem a második résznek még elég nagy játékostábora van. -
Sanki
addikt
válasz
l.skywalker #3575 üzenetére
Szerintem csak az első rész.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker #3575 üzenetére
Köszi, akkor nagyon felejtős...
Abban bíztam, hogy azért van egy 2-3 ezer közti stabil játékos tömeg, mint mondjuk a BF4-nek van.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker #3573 üzenetére
Ez az első rész nem?
-
l.skywalker
titán
-
Micsurin
nagyúr
Hello!
Van aki Boxon tolja?
Mennyien játsszák még, érdemes beszerezni? -
Dictator^
veterán
Van aki sokat játszik HvV-t? És jól is játszik?
Tegnap kezdtem el aboszlút 0-ról lvl-zni Bosskot.. ma 27 lettem, aztán elég sokszor könnyű az első helyet megszerezni vele
Ma lett egy dupla xp nélküli 23e pontos matchem, amig a másodiknak 12e volt
-
Peltár
aktív tag
Sziasztok!
Igen ma kijött a frissítés Jun 26. patch 1.34 aztán jött több újdonság droidikát, tank , új páncélzat színezés
két egységnek a klónoknál, 40.000, 20,000 kredit/ kaszt ami szerintem drága.A legnagyobb bajom viszont hogy hibás lett a Starfighter multi. Hol működik, hol nem, elindítja a játlkot akár 1 főnél, de pontokat nem számol, aztán ha 10-en vagyunk sincs pont és egy perc azt vége a játéknak, majd még 2-3x ugyan ez aztán egy pálya erejéig hibátlan, megvan itt is a dupla xp, aztán következő körben megint hiba
Valaki erősítsen meg ha lehet hogy neki is hasonlóan szar innen kis hazánkból a játék, tehát hibás volt a frissítés. Konkrétan a Starfighter multi lett hazavágva szerintem.
Üdv
-
Sanki
addikt
Ki is jött a frissítés, sajnos droidikát nem tudtam tesztelni, 2 supremacy-t nyomtam, ami összesen kb 2,5 óra volt (az elsőnél kilépett a játék), de mindig az ellenséges frakcióhoz rakott be.
Illetve dupla XP is van. -
Dictator^
veterán
Van valami glitch amivel ki lehet hozni ugyanazt a herot egy körben..
Nálunk valaki magyarázta, hogy kell (random srác), de annyira nem izgatott.Egyedüli észrevehető cheat az one shot kill volt, ami full hp-ról képes volt megölni.. azóta nem találkoztam mással.
Remélem kib@sszák őket.
-
Sanki
addikt
Eddig nem nagyon találkoztam csalókkal, de tegnap sikerült egyszerre 2 ellen is játszani, 2 kemény német fiatalember volt. Fly hack meg teleport volt, ja meg valahogy egyszerre voltak mind a ketten boba-val..
Ment a jelentés az EA-nak, küldtem e-mail-t is nekik videóval.
-
Sanki
addikt
-
Lavar
aktív tag
Hali!
Megvettem én is a napokban, találkozott valaki olyannal, hogy egy pillanatra megáll a kép, majd kilép a játék az asztalra, de nem ír ki semmilyen hibaüzenetet?
Single-ben, multiban egyaránt. Változó, hogy 5, 20 vagy 40 perc után, de bekövetkezik.
Neten keresés alapján gpu driverre lehetne fogni, de frissítettem a legújabbra miatta és nem javult meg.Utoljára tavaly novemberben access keretében játszottam vele, akkor még egy gtx 950-em volt és nem emlékszem, hogy lett volna bármilyen problémám vele...
Most egy rx 470 van. A futási teljesítménnyel nincs gond, az fps is megvan bőven.
Arra gondoltam, hogy a nyári hőség miatt túlmelegszik és ezért lép ki, de egyedi profillal beállítva nem megy 75 fok fölé, ez meg normális érték.
Más játékkal egyébként nincs gond. -
bmiki021
újonc
Sziasztok!
Napokban vettem meg a játékot, már tényleg szinte ingyen van, de valamiért a videókarimat kiakasztja, a GPU kihasználtság 90-100% között mozog folyamatosan (3D), full low grafikán is eléggé szaggat. Driver firssítés sem segített.Nem tudjátok ez miért van?
i7-7700hq
8gb ram
gtx 1050 ti 4 gbElőre is köszi a tippeket!
-
Brenor
aktív tag
A játék gépigénye szerint minimum i5 6600k processzor kell hozzá, viszont azt látom, hogy youtubeon vannak olyan gameplayek ahol i5 6500 procival játszák ultra grafikán és megy 60 fps felett.
-
ramyo
tag
Még egy dolog! Szlovák/Lengyel/ Magyar van irva! Hogy állitom be a magyar hangot? Néztem mindent és az Angolt és minden más nyelvet találok, de magyart azt nem.
2 db t néztem. Sehogy nem jövök rá.
-
ramyo
tag
Sziasztok!
Elejen vagyok a Battlefont 2 nek. Azt nem értem hogy a csaj börtönben van,a droid után. Hogy bánatba Takedown olja a katonát? Nem csinál semmit a Konrollerem. nem tudok ütni. Köszi szépen ha válaszolsz! -
Dictator^
veterán
Lando bugos, vagy átlag hack, hogy max hpről egy lövéssel öl meg mindenkit?
Vader plus hp card, plusz damred a rage alatt, 1 fejes és azonnal haltam.
Srácnak alapból kártyája se volt még, lvl3-as volt, gondolom most kezdte el tolni... de a hack 100%, mert kilóméterekről lött ki mindenkit egy lövéssel.. -
Sanki
addikt
Anakin szép kis nerf-et kapott a mai frissítéssel..
-
Dictator^
veterán
Köszi a linkelést.
Igen, már megy, csak annyi különbséggel, hogy az előző triple xp-nál a játk közben egyből felszorozta a pontjaidat, most már csak a játék végén, a score screennél szorozza fel.HvH-ban eszméletlen béna emberek játszanak legtöbbször..
Törött - gipszelt kézzel próbáltam menni pár kört, első voltam (de még ha vesztettünk, akkor is top 1 - néha 2. voltam) -
-oli-
aktív tag
Találkoztam 500. rangos emberrel! Biztos az utóbbi 1 hétben szedte össze
-
Sanki
addikt
Holnap újra lesz frissítés.
25 kill-ről 50-re lesz emelve, illetve 10 mp helyett 6 mp az újraéledési idő.
[link] -
-oli-
aktív tag
Mi a f*sz csináltak az új frissítéssel??? Átszabták a max elérhető rangokat?? Minek?? Már csak a 3 falcon volt 40 alatt...
-
Vazallus
tag
Üdv,
Ezeket a tartalmakat hogyan lehet PS4-hez megszerezni ?
The Last Jedi Season
The Han Solo Season
Clone Wars SeasonEgyszerűen sehol találom hol lehet ezeket letölteni egyáltalán.
-
Dictator^
veterán
Air Burstot kezdtem el húzni, az a nagyobb damage a detonátorra,a kevesebb hő a fegyverre (heavily modified blaster), és a sharpshooters calm, hogy több ideig legyen aktív (kevesebb időt vesz le lővésenként).
Meglett a lvl20 végre
Szerintem ígyis-úgyis kihúzom majd 40-re , főleg a dupla xp idején.. aztán majd próbálgatom a többit.
Azért köszi -
Dictator^
veterán
Nagyon nem aktív már a társaság itt...
De azért érdekldőnék, hogy Hant ki milyen kártyával játssza?
Elkezdtem tolni, pedig írtoztam tőle, jelenleg általában mindig első - második vagyok HvH-ban, de kártyák nélkül..Érdemes rámenni dmg-re? Sharpshooteres cuccokat kihúzni?
Bár pár hét múlva dupla xp-nél megpróbálom fullra húzni, aztán tudok filózni majd mi áll kézre inkább.. -
b3nyo10
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a pronlémám. hogy a játékot elindítom és csak tölt és tölt, de nem történik semmi.
Próbáltam újratelepíteni. Újratelepíteni másik merevlemezre, de ugyanúgy csak tölt. Eddig semmi baja nem volt, egyik napról a másikra csinálta ezt.
RX580, i5-6500, 8GB ram -
-oli-
aktív tag
Nekem se jó
Hétfő délelőtt majd biztos jó lesz
-
kornel76
aktív tag
Nálatok rendben van az online belépés az Originbe?
-
Sanki
addikt
A HvV-ben és HS-ban tripla XP hétvége van.
-
regener
veterán
-
Rony949
őstag
Kéne egy kis help. Mit kell tennem ahhoz, hogy a játék elmentse a beállításokat? Minden egyes újraindításnál visszaállnak az értékek.
Próbáltam már az Originen belül kikapcsolni a felhős mentést, nem oldotta meg. Most megpróbáltam rendszergazdaként elindítani az Origin-t és a Battlefront 2-t is. Nem oldotta meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LED világítás a lakásban
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- ÚJ - 16.2" MacBook Pro M4 MAX 14C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 1 TB - Magyar - 1 ÉV Apple garancia
- Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) DDR4 3466Mhz CL16 RAM kit (RGB)
- Gamer pc! Ryzen 7 5700x3d + 3070 ti
- Motorola Edge 50 fusion 8/256, még 22 hónap garancia, makulátlan+ajándékok !
- Dell utazó tápegység DA90PM111, 90W, Új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest