Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Van egy három kékes Luke-om. Push-ra húzva minden. Kashyyk, Naboo, Hoth-on verhetetlen vagyok. Lökök mindenkit a szakadékba.
Kylo + Maul ugyanez.
Csak kardossal megyek és próbálok a többi kardossal együtt mozogni. Mindig próbálom megszerezni a killt de egy elimination assist is jó pontot ad. -
zegi_norbi
tag
-
törölt tag
"Egy játékra lenne csak időm."
Akkor ne ezt vedd, mert ez egy "szabadidő temető" jelenleg és nem a jó értelemben. Eleinte úgy tűnik, hogy fejlődsz, mert kapod a krediteket a challengek után és tudsz fejleszteni, de utána baromira belassul minden.
Semmi köze a játékban nyújtott teljesítményednek ahhoz hogy fejlődsz, sőt, a játék gyakorlatilag büntet ha jól teljesítesz, remek példa (egyik meccsben 3x annyit foglalkozott a feladattal, másik meccsben mégis több kreditet kapott):
Az előző játékban 1100 illetve 279 kreditet kapott volna, mert ott még az egyéni teljesítményt is díjazták és nem arra mentek rá, hogy a lootboxozásra ösztönözzék a népet...
-
Gery9112
őstag
Nem könnyű alapjába véve mindhárom jó játék.
- COD WW2: szerintem sokan játszhatják PS4-n, számomra a kampány hatalmas 0 a multiban a WAR mód nem tűnt rossznak de kb ennyi.- Battlefield 1: PC-n játszom és van elég játékos, a DLC-k jók, nem fertőzte meg annyira a lootbox és mikrotranzakciós őrület viszont a DICE-nál lutri, hogy az új DLC majd milyen bugokat hoz a játékba és azokat mikor javítják.
- SW Battlefront 2: nekem a béta elég volt, nem rossz játék, sokban javult az elődhöz képest, azonban nem éreztem azt az érzést, hogy meg kell vennem a játékot.
Ezek alapján én a Battlefield 1-re szavaznék de ez a saját véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest