Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
a hero likvidálosdi megvan már valakinek ?, 158/500 nál tartok de ez egy örökkévalóság lesz
-
Ptech
addikt
Sziasztok,
Nemrég vettem meg a játékot, és a Starfighter Assault mód a kedvencem. Van valakinek tapasztalata, hogy milyen kontrollert érdemes beszerezni? PS4/Xbox kontroller, vagy inkább egy joystick?
-
Peter_06
tag
Valaki jön strike-ozni?Originen a nevem:TrololoGuyOnPC
-
TXT
őstag
A legutobbi update ota nalam folyamatosan laggol minden palya, neha elmegy a hang es a grafika is neha alig akar betoltodni. Mas jateknal nincs ez, a net is rendben van, alacsony a ping is, szoval csak ennel tapasztalom. A jatekfajlok atvizsgalasa is megtortent, ott sem talalt semmi potolandot az origin kliense.
Masnal is jelentkeznek ezek? Van erre vmi megoldas? -
moordavid
aktív tag
Most fejeztem be a kampányt, szerintem kifejezetten jó története volt, egyáltalán nem éreztem gyengének ahogy a neten kritizálták. Ráadásul eddig (A DLC-vel érkező folytatást még nem kezdtem el) remekül illeszkedik a fősodorba. Plusz élményt ad hozzá ha a Battlefront - Inferno osztag c. könyvet is elolvassátok hozzá :-)
Ps4 Pro-n játszom Vele, életem első konzolos játéka lett a BF2, kellett is a kampány, hogy begyakoroljam milyen kontrollerrel nyomni
-
22balu
aktív tag
sziasztok!
Volt valami update az assault karakternel? mert az A280 fegyo csak 3 lövedéket tud tüzelni...ez így elég rossz lett
-
Gabor777
aktív tag
Ha már akciós volt, megvettem a játékot 9000 forintért. Mikrotranzakciók nélkül nagyon jó a játék, nincsenek akkora különbségek így a játékosok között. Egyelőre nagyon tetszik. Viszont...fekete leves. Ez a borzasztó kártya rendszer nagyon szét tudja szedni a csapatokat. Nem egyszer találkoztam olyan játékossal, főleg 20v20-ba, hogy mindene lila. Akárhány herot kihoz, mindegyik kártyája maxos...borzasztó. Néha előjönnek az első rész emlékei, mikor porrá lövök valakit, de 1 hpnál bedob egy pajzsot, és jetpackel elugrik.
Első objective után már jön heroval, utána meg 50-60-70 killt simán összeszed, emellett megállíthatatlan. Mi lesz itt, ha visszateszik a fizetős tartalmakat...Btw. imádom a strike módot, viszont néha bedob kettőnket egy üres szerverre, és várhatunk az örökkévalóságig, hogy belépjen valaki. Nálam van a hiba, avagy nem a legnépszerűbb játékmódot választottuk?
-
pzske
aktív tag
Sziasztok!
A köv a problémám: Ha be van kapcsolva a DX12 akkor nagyon nagy fps lagom van. Valakinek ötlet ? A nevem alatt szereplő configgal nyomom csak most egy 8gb rx 580 van a gépemben.
-
v!ct0y
veterán
Ez a wuki elég op. Palpatine is gyenge hozzá képest
-
k-adi
nagyúr
kapott egy kis ddost ?
-
Xalderon
tag
Mast is kivagott az Origin? Raadasul nem akar visszaengedni, azt irja, hogy az Online login jelenleg nem elerheto...
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Locutus #1645 üzenetére
Voltam olyan meccsem Hothon, hogy jöttek, jöttek a birodalmiak, és nem bírtuk megállítani őket. A legvégére összeszedtük magunkat, keményen védekeztünk, páran oldalba támadtuk őket, és már úgy nézett ki, hogy elég ideig húzzuk, s ezzel nyerni tudunk, amikor jött Palpatine, és letarolt mindenkit...
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok. Kéne egy kis segítség. Hogyan tudom felhúzni a játékban a starfighter rangomat? Órák óta játszom és még mindig 1-es szinten vagyok. Viszonylag sok gépi és emberi játékos gépet lőttem le. De a fejlődést jelző csík még a feléig sem jutott el. Hogy leszek így 5-ös vagy 10-es szintű? Mit értékel a gép?
-
-
stoon
addikt
itt csak g.a. lehet hősökkel "irtani"? (vagy esetleg lehet az űrben is?)
-
baulage
csendes tag
válasz
Jack Oneill #1655 üzenetére
Értem, bekapcsoltam. Nem segít semmit.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #1654 üzenetére
Jatek kozben win+G es latni fogod, hogy kulon kell bekapcsolni.
-
Ellia
addikt
Aki az ellenállás oldalát választotta mit kapott a héten? Én a rend oldalán 2k kreditet meg egy pár darab alkatrészt.
-
Locutus
veterán
Bejön bazmeg a 3x lila cardos palpatinnal, és 70-80 killel osztja le a szervert... esélye sincs senkinek ellene... Az ilyenek miatt fogok ráunni hamar erre a játékra is...
-
marilllyo
veterán
válasz
RangerFox #1642 üzenetére
Ja hát nem tudom még a gyakorlatban mit jelent az a lvl 50. Kiszedem belőle a többi trófeát aztán meglátom, hogy állok vele. Természetesen ha még csilliárd óra van vissza belőle akkor félre lesz téve egy darabig. Úgyis jön még hozzá pár dlc.. nem sürgős. Meg hát persze én sem vagyok időmilliomos.
-
Snooker
senior tag
Sziasztok!
1) Hány óra a trial időtartama?
2) Lehet-e már magunktól kiválasztani, hogy konkrétan melyik mapon akarunk menni vagy csak a játékmód kiválasztás esetében kapunk szabad kezet ? -
-
baulage
csendes tag
Nálatok hogy fut a játék PC-n a Last Jedi DLC kiadása óta?
Karácsonyra kaptam a játékot, most lenne vele időm játszani, de még a menüje is akad.
Utánaolvastam AMD meg EA fórumokon, rengeteg embernél fennáll a próbléma, de úgy látom mások vígan játszanak.AMD FX 8350
R9 390 (driver 17.12.1, de próbáltam 17.11.1-el is, 17.12.2 állítólag nem különb)
16GB DDR3
SSD
Win 10 64bit (frissítve)A vicc, hogy nvidia és Intel párosításnál is jelentkezik a hiba.
Videó példa gyanánt itt:
YoutubeVan ötletetek? Nálatok minden OK?
-
Locutus
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz
RangerFox #1628 üzenetére
Hááát! Miért? Van más ötleted?
Én általában csak 1 játékot játszom. Azt kihúzom ameddig van kedvem... esetleg platináig...és utána megyek másra. A műfajt is mindig variálom így nem unom meg egyiket sem.
A Horizon Zero Dawn Frozen Wilds DLC-je van befejezetlenül...
Felüdülésként gyorsan letoltam az új NFS első DLC-jét...
Shadow of Mordor két DLC-je van még hátra...Rio__HUN psnprofiles
Most is pl. azért nyomtam folyamatosan a Starfighter Assault-ot mert egy idő után belejöttem és ráált a kezem. Ha ott félbehagyom és átmegyek másra akkor ha visszatérek újból rá kéne éreznem...
Itt volt a Shadow of Mordor is.. mire eljutottam a platináig már iszonyat jól ment a játék. Halomra daráltam az orkokat, élveztem minden percét... most (egy évre rá) elindítottam a DLc-ket, hogy azokat is végigviszem-kitrófizom... azt se tudtam mi-hol-merre. -
Bad Pritt
félisten
Űrhajós játékmódot lehet játszani split screenben, vagy itt is csak földi pályák vannak?
-
marilllyo
veterán
49-ről 50-re mennyi xp kell?
10 órát nyomtam most a Starfighter assaultba ...csak hero vadászattal. Csupán egy szintet ugrottam. Nem volt valami kifizetődő ez a trófi az biztos. De most már hála az égnek megvan. A többi az már nem veszélyes. A level 50 elérése lesz még érdekes az biztos...
-
Ellia
addikt
Outpost Deltán valakinek már sikerült összekötnie a walker lábait? Próbálkoztam de egyszerűen nem tudtam olyan kis ívben kanyarodni, hogy sikerüljön az összes körön átmenni...
-
Areturus
tag
A natural leader: Tíz alkalommal ötven vagy több ellenséget kell likvidálnod egy -team battle- meccs keretei között. Indítasz egy custom arcade játékmódot, beállítasz hetvenöt pulyát és játszol (arra figyelj, hogy ne onslaught legyen). Ezt megismétled tízszer.
Quick reflexes: Nyerned kell húsz -team battle- meccset expert AI ellen. Indítasz egy custom arcade játékmódot tíz ellenféllel, hogy minél hamarabb lemenjen.
Survive the onslaught: Ugyanez mint feljebb, csak itt -onslaught- módba kell beleválasztanod.
Let the force guide you: Nyerned kell huszonöt darab -onslaught- mérkőzést egy "jó" oldalhoz tartozó hős megjátszásával halál nélkül. Itt is csak tíz botot állíts be meccsenként mivel úgy a leggyorsabb. Én a Yodát vegzáltam mert azzal volt a legegyszerűbb.
-
Pro!Petya
addikt
Én is occón vettem még megjelenéskor a cdkeys-ről asszem valami 24-26 eur + originen mikor akciós volt upgradeltem. De ez a ládanyitogatós leveling valami agyhalott szüleménye.....
assault heavy officer meg a csipás azok 20as szint környékén vannak +-2lvl .
Többnyire craftolva asszem mindegyiknél 1max 2 lila card de többnyire csak kék és zőőd.
starfighterben bomber 23as 3 lila card + pár kék (nagyon lassan jönnek a crafting partsok) fighter meg a másik az 10 és 12 körül zöldekkel azokra nem feküdtem rá.
Herokhoz nem nyultam csak amiket nyitottam ládából
23as szint közepén vagyok 68 órával köszönhetően a foshhh láda levelingnek... -
Pro!Petya
addikt
tegnap 2x is nyitottam olyat amibe 4 duplicate volt.... megérte azért a 70 crafting parts-ért
Most nem azért de miért nem upgradeli ha már egyszer megvan?!
Ez több mint kibaszás ha már a szintlépést nem teljesitményhez mérik, hanem a kibebaszott ládanyitogatáshoz!!!! Nem elég hogy kvára csak is a szerencsén mulik h szintet lépsz e de még amit nyitsz és megvan, azt is apróért váltja be.
Hidjétek el, akik ezt a szar rendszert kitalálták biztos semmi közük a játékhoz de még csak nem is játszanak ezzel. Különben másképp lenne ez....
FCK -
whitezo88
nagyúr
Darth Chewbacca
-
Ellia
addikt
A leveling is fura dolog, míg GA-ban simán össze lehet hozni 10-20k pontokat bárkinek aki képest az objective-et játszani addig SA-ban 10k pontot is nehéz... Amúgy igazából sok értelme nincs a szinteknek.
javorszky: keresd meg a játékot originben, katt rá (ne indítsd el) és a jobb oldalt fogja írni.
-
marilllyo
veterán
válasz
RangerFox #1606 üzenetére
Nekem is platina a cél. Az első rész is 100%-on van.
Szerintem az nehezebb volt. Itt csak két szívás trófea van a hero-s 50 kill (bár szerintem már patchelték) meg az űrhajós hero vadászat. Ezeket leszámítva csak a leveling ami nagyon lassú. Szóval nem veszélyes...
Nekem cs:s volt a favorit... Na meg az 1.6. Mindkettő karcolta az 1000 órát szerintem. -
lanw
aktív tag
válasz
Expendable #1603 üzenetére
Nem tudom mi lehet ez,Nálam ugyan ez,idáig 120-144 között volt,most ledroppol 80ig is ,és nagyon idegesítő.
-
RangerFox
veterán
válasz
marilllyo #1602 üzenetére
Csak Pc-n meg XOne-on lehet megnézni a játékidőt. Én tegnap este töltöttem le a gépre, 8-as szintű vagyok, de rengeteg dolgot lehet benne csinálni. Annyira visszaadja az egész SW feelinget, hogy az valami hihetetlen. Főleg az űrhajók. Eddig csak 2 multis játékba tettem 100 óránál többet (LoL, CSGO), nos úgy látszik, ez lesz a harmadik.
Nagyon megfogott, én is ki akarom platizni. (Alapból nem szokásom az ilyen.)
-
Expendable
aktív tag
Hát nálam valami borzasztó módon fut ez a játék. Pedig sztm a hardvernek elégnek kellene lennie és elég is, mert ha normálisan fut, akkor full hd ultrán megvan 90-120fps. Viszont minden pálya elején kb 1, másfél percig játszhatatlan, 10-15 fps és darabos az egész, pedig az SSD-re tettem. Kevés lenne neki a 4GB HMB videomemória?
A másik meg, hogy láda nyitogatáskor folyamatosan újraindul a gép. Vagy ki tudok nyitni 1-2-őt és utána indul újra, vagy már az elsőnél. Egyszerűen nem értem. Minden más tökéletesen fut. Battlefield 1 is megy ezerrel, akadás mentesen. Mi nem tetszhet neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- ÚJ - 16.2" MacBook Pro M4 MAX 14C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 1 TB - Magyar - 1 ÉV Apple garancia
- Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) DDR4 3466Mhz CL16 RAM kit (RGB)
- Gamer pc! Ryzen 7 5700x3d + 3070 ti
- Motorola Edge 50 fusion 8/256, még 22 hónap garancia, makulátlan+ajándékok !
- Dell utazó tápegység DA90PM111, 90W, Új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest