Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Konzolvilag elkezdte kikuldeni early beta kulcsokat.
-
Raymond
titán
Megvarom a penteket es kiprobalom a beta-t, de azt hiszem a vasarlassal varok, rakopulaltam az elozo reszevel is rendesen, az volt hosszu ido utan az elso megint full aron vett jatek es idaig az is maradt
-
törölt tag
válasz
sirszevenap #196 üzenetére
A nagyobb külföldi boltok már a múlt héten kiküldték. Redditen az egyik posztolta is, hamarabb a könyvtárában volt a béta mint annak aki originen rendelte, szóval ideje lenne...
-
.LnB
titán
válasz
sirszevenap #186 üzenetére
Open beta lesz nem?
-
gyuromoj
veterán
Kíváncsi leszek a bétára, most vettem apróról 4690-et és mellé egy RX390-et.
-
törölt tag
A 2005-ös verzió kapott egy nagyobb frissítést és ismét működik a MP akit érdekelne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
jsk
senior tag
Nem éri meg. Mindent megszerezhetsz magadtól is.
Az előző résznél, annyi előnye volt a deluxe-nak, hogy azonnal megkaptad a DL-44 blastert. Iszonyat op volt a kispályás játékmódokban. A 25. rank elérése után kaptad csak meg. Emlékszem, hogy amint megkaptam, rá kb. 1 hónapra nerfelték is.
-
sirszevenap
addikt
válasz
sirszevenap #120 üzenetére
Nem nagyon küldözgetik ezek nekem kifelé az Early Access kódot... Valahogy gondoltam, hogy fingjuk nincs az egészről. Mindenesetre írtam nekik, hátha.
-
Bravo198
tag
válasz
#85552128 #177 üzenetére
Az a baj, hogy szerintem a before September 30, az szeptember 29 nap végét jelenti.
Egyébként kíváncsiságból kipróbáltam az EU supportot, az advisor azt mondta, hogy próbáljam meg letölteni 4-én, ha nem megy akkor jelentsem be.
Annyira nagyon nem volt képben a dátumokkal kapcsolatban, ahogy láttam. -
Snooker
senior tag
Nem tudjátok esetleg, hogy a Beta kipróbálható lesz-e ingyenesen, vagy kell hozzá majd Origin Acces?
-
-
laskr99
addikt
Beta után is lehet előrendelni? Sose csináltam még. Lesz DLC? Deluxot érdemes-e a +11k(HA-ról) felárért?
-
Gery9112
őstag
Picit offolok és berakom ide is a filmes topicból
Star Wars Jedi Outcast LEGO movie, akik játszották és szerették a játékot, azoknak érdemes vetni rá egy pillantást. Nagyon ügyes a srác és remélem befejezi a filmet.
-
jsk
senior tag
válasz
Gery9112 #152 üzenetére
A multi játékmenet szerintem ugyanolyan lesz, mint az első résznél. Ebbe az irányba tart a Battlefield sorozat is. Ott is egyszerűsítették a játékmenetet a Bf4-hez képest. A külső, a több jármű és a single eladja a játékot. Ugyanakkor remélem, hogy a fent leírtak nem lesznek igazak, és látni fogunk némi fejlődést. Elsősorban kényszerítsen a játék jobb minőségű csapatmunkára. Első lépésként a K/D arányt ne logolja, mert az öli meg az egész mókát.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Gery9112 #155 üzenetére
A multiból én továbbra is csak sponzorált youtuberes videókat találok csak...majd az open béta segít ezen.
Bár alapvetően ez is multis játék, de a single kampány most szerintem jó lesz, hisz előző részben a kihagyása nagy ziccer volt, most feltételezem ha nem retardáltak akkor egy kicsit is odateszik magukat a singlehez (az átvezető videók szépek lesznek azt már most látni) -
Gery9112
őstag
Jajj bocsi ez még a mai átvezető videóra vonatkozott a kampányból. A multiból már vannak gameplayek, de multi volt a battlefront 1-ben is....itt a kampány érdekelne, ha már egy komplett brigád azon dolgozik.
A BF 1 kampánya siralmas....az alapötlet megint nagyon jó de a kivitelezés botrányos. Az olasz vasembernél léptem ki és mondtam, hogy na jó.....mi ez már. Az egész kampánnyal nem az a gáz, hogy egy nagyra nőtt tutorial, hanem, hogy annyira rövidek a katonák "története", hogy mire megismernéd/azonosulsz vele már ki is vették a kezedből az irányítást. Eszméletlen nagy kihagyott ziccer főleg úgy, hogy pl. ott szerintem tökéletesen működött volna a Bad Company 2-ben is lévő "csapatszellem". A BC 2-ben az egész osztag veled volt, na ezt átültetve első vh-ba, frontvonalak mögött masírozva.....de nem...másolni kell a kálófgyútit.
-
lofagi
addikt
Én amúgy nem várok nagy SP módot, mert abban az az igazság,hogy talán a Bad Company 2 volt ami kimagaslott. Aztán nem mondanám,hogy bármi érdekességet letettek volna. Bf1 az jó ötlet volt,hogy több katonát mutattak be, de némelyik olyan rövidre sikerült,hogy szégyelhették volna magukat a készítők,hogy egyáltalán ki merték adni úgy. Természetesen az AI se volt a helyzet magaslatán, különösen a lopakodós résznél lehetett érzékelni,hogy nem fektettek túl sok energiát a programozásukba. Persze egy alapjában véve MP játéknál ne is nagyon várjunk többet én azt mondom.
Itt sem ringatom magam,hogy mekkora story lesz, bár talán azzal még nem is lesz baj, inkább az AI ami aggaszt, de mint írtam ez még mindig egy MP játék elsősorban és én ezért is vettem meg, nem pedig a SP miatt.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Gery9112 #152 üzenetére
Hogy érted hogy átvezető?
Bár a trailerben mutatott számok bíztatóak (lesz single kampány + több tartalom MP-ben is) de valóban gyanús, hogy nem mutatnak semmit a csili-vili trailereken kívül és 2 hónap múlva startol a game elvileg...., de gondolom úgy vannak vele, hogy SW márkanév eladja úgyis..... ami lássuk be sikerülni fog most is a többségnél.Igazából maga a gameplay sokat nem fog változni szerintem az előzőhöz képest, csak többféle pályán, járművel, hőssel lehet majd kalapálni egymást, meg talán a graf is szebb lesz, meg balance-olnak ezt-azt (pl. spawn location, weapon dmg, heroes, stb) Én szerencsére nem vettem meg az első részét
de kb. DLC-nek fogom fel ezt az sw bf2-t (annak meg drága mondjuk
)
Viszont kíváncsi leszek a BF2 dlc-kre.. amik elvileg ingyenesek lesznek..? (gondolom majd kiszúrják a játékosok szemét pár csillogó star carddal és +1 hőssel +1 pályával minden dlc esetén)
-
Gery9112
őstag
Főleg úgy, hogy ez megint csak átvezető.....hogy mire képes a Frostbite azt eddig is tudtuk.....játékmenetet kéne mutatni. Érthetetlen számomra, hogy mi az indokuk rá, hogy semmit se mutatnak belőle.....hacsak nem tudják, hogy egy kalap ewok trágya lesz. De remélem nem lesz az és végre kapunk egy jó SW szingli játékot, itt lenne már az ideje.
-
jsk
senior tag
Nekem is viszket a tenyerem, de csak megvárom a bétát. A mai COD béta meggyőzött arról, hogy jobb az óvatosság.
-
törölt tag
-
Ellia
addikt
Fondor melyik filmben volt (vagy, hogy lett fordítva? Esetleg Rebels-ben?)? Nem rémlik. Egy geonosis arénát/meg külterületet azért még hiányolok. Gondolom majd DLC.
-
k-adi
nagyúr
válasz
#85552128 #134 üzenetére
Na hát ez elég király videó lett, mit ne mondjak
látszik a fejlődés, ha másban nem is, számokban biztosan
Még egy pillanatra el is gondolkodtam, hogy előrendeljem, de... még várok vele
jól át akarom gondolni, nem akarok a hype miatt hirtelen felindulásból vásárolni, de eddig amiket láttam a játékról szimpatikus (kivéve a star cards.....)
(az endoros képet honnan szedted? másik bolygóról nincs ilyen még? kiváncsi vagyok milyen küldetések vannak még)
-
törölt tag
-
törölt tag
Star Wars Battlefront II: BETA FAQ
Szept. 30-ig előrendelőknek október 4-től, mindenki másnak 6-tól érhető el.
Gépigény:
Minimum PC System requirements:
Processor (AMD): AMD FX-6350
Processor (Intel): Intel Core i5 6600K
Memory: 8GB RAM
Graphics card (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2GB
Graphics card (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 660 2GB
DirectX: 11.0 Compatible video card or equivalent
Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection
Hard-drive space: 15GBRecommended PC System requirements:
Processor (AMD): AMD FX 8350 Wraith
Processor (Intel): Intel Core i7 6700 or equivalent
Memory: 16GB RAM
Graphics card (AMD): AMD Radeon™ RX 480 4GB
Graphics card (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 1060 3GB
DirectX: 11.1 Compatible video card or equivalent
Online Connection Requirements: 512 KBPS or faster Internet connection
Hard-drive space: 15GB -
oriic
HÁZIGAZDA
Naboo
Kamino
Kashyyyk
Endor
Death Star II
Hoth
Mos Eisley
Yavin IV
Jakku
Takodana
Starkiller Base -
laskr99
addikt
Pre order+bónusz meddig él? Beta után is lehet pre order? Lehet megveszem.
-
dargelot
senior tag
Itt láthatod hol mennyiért adják, s itt pedig azokat az oldalakat amik hivatalos viszonteladók. Itt ez Steam-hez van, mert Originhez nem találtam, de kb fedi a két lista egymást. Ha olyan helyről veszel ami nincs a listán akkor nagy valószínűséggel garancia sincs rajta. A G2A védelem is kb annyi, hogy ha veszted akkor az elért teljesítményeknek is oda és kapsz jó esetben egy pót kulcsot. Nyílván ha biztosra akarsz menni akkor Origin a legbiztonságosabb, ha a biztonság nem számít akkor pedig a Plati a nyerő.
-
lofagi
addikt
Tud esetleg valaki egy oldalt ahol megbízhatóan lehet vásárolni és nem olyan méreg drága, mint az origin?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kiszivárgott GC trailer: [link]
-
válasz
sirszevenap #120 üzenetére
Én is elő rendeltem! Max vissza mondom, ha nem jó a béta!
-
sirszevenap
addikt
válasz
sirszevenap #118 üzenetére
-
v!ct0y
veterán
válasz
sirszevenap #118 üzenetére
Nem hiszem
De az origines előrendelést is vissza lehet mondani elvileg. -
Hali! Béta lesz valamikor, mint az előző résznél? Vagy még nem lehet tudni semmit?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Wars Battlefront II nyílt béta:
október 6-tól október 9-ig
Aki előrendelte a játékot az már október 4-től játszhat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Alfából kiszedett hősök:
Boba Fett
Han Solo
Leia
Luke
Bossk
Chewbacca
Darth Vader
Emperor
Grievous
Iden
Kylo Ren
Lando
Maul
Phasma
Rey
Yoda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- 16.2" MacBook Pro M3 MAX 14C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 1 TB - Magyar - 1 ÉV Apple garancia
- Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) DDR4 3466Mhz CL16 RAM kit (RGB)
- Gamer pc! Ryzen 7 5700x3d + 3070 ti
- Motorola Edge 50 fusion 8/256, még 22 hónap garancia, makulátlan+ajándékok !
- Dell utazó tápegység DA90PM111, 90W, Új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest