Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kompakt vízhűtés
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Ragnar_ #1098 üzenetére
Jobb később mint soha. Ez olyan, hogy addig amíg nincs nagyobb balhé nem nagyon érdekelte őket (bár az Overwatch esetében már korábban megkezdték a vizsgálatot), de most az SW, meg az NFS is egy egyértelműen kapzsi rendszer alapjaiként szolgálnak.
Amúgy elég okos dolog volt a közösségi oldalakon nem P2W hanem a szerencsejátékos sztorival támadni őket, meg a Disney-t is, a P2W lehet nem érdekelt volna senkit, de a szerencsejátékos vádaknak van alapja, még ha az aktuális (elavult) törvények nem is egyértelműen mondják ki - pont ezért kell módosítani.
Nyilván megtehetik, hogy konkrét packokat adnak, eddig is csináltak ilyet, csak a lootbox rendszer "ereje" pont abban rejlik, hogy random itemeket dob, egy értékesebb itemért sokat kell fizetnie annak aki hajlandó rá mire megkapja.
Főleg, hogy az SW drop rateje még szarabb is, nekem 80-90+ %-ban lockolva van még a játék, de volt már több olyan doboz is ami csak duplikáltakat adott. Tiszta élmény elb*szni 2400-4000 kreditet, hogy aztán a fele, negyede vagy még ennyi se jöjjön vissza... -
Ragnar_
addikt
válasz
#85552128 #1091 üzenetére
Az elmúlt 5 évben aludtak ezek az arcok
? CSGO gyakorlatilag egy félkarú rabló. Több video van a ládanyitogatásról, meg hogy hogyan kereskedj a skinekkel meg itemekkel, mint az esport bajnokságokról. Másrészt az EA-nak kb. annyit kellene csinálnia, hogy konkrét kártyákat, fegyvereket, skineket herokat vagy booster packokat lehessen venni és akkor sima vásárlás lenne, mint az Overwatchban, DOTA-ban, LoL-ban. PUBG-ban stb..
-
wjbhbdux
veterán
A jó hír hogy a Disney el fogja venni a SW licencet az EA-től és így még több Battlefield game jöhet majd ezek helyett
-
törölt tag
-
törölt tag
-
csana
senior tag
válasz
hackeeeee #1083 üzenetére
Nem jelentették ki egyértelműen, de több hírportál cikkezet róla, hogy EA fejesek pedzegetnek akciókat a közeljövően. A megszokott ünnepi leárazásoknál "elképzelhető" akciózás (de hozzáteszik, ebből ne arra következtessünk, hogy nem hozták a számokat az eladások, hanem hogy a játékiparban ilyenkor megszokottak az akciók), és bíznak abban, hogy Disney-ék a film promózásához beszállnak a játék jóárasításába az új film megjelenése körül..
"What EA has planned, though, is a discount to coincide with the release of the big upcoming Star Wars sequel, The Last Jedi. “We will most likely discount the game like we did last time around the movie launch,” said EA CFO Blake Jorgensen.
“[…] maybe you’ll even see some selective discounts around the holidays, either Thanksgiving or Christmas. That’s the way the games business always has worked. And so if you see the title on discount, don’t read anything into that other than the fact that that’s the way you sell games in the holidays.”
Bízom benne hogy picit lenyomják az árat, mert akkor behúzom..
-
Ellia
addikt
Hát a patch óta a menü szaggat a játék meg tükör simán fut...
-
pEtii94!
csendes tag
Nem volt bekapcsolva a directx 12, win 8.1-en nyomulok még csak.
Amúgy megoldódott közbe. EA help deskese clean bootot javasolt, végrehajtottam és minden pöpec. Bár nem tudom, hogy függ ez össze a teljesítménnyel, de jó lett az a lényeg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pEtii94!
csendes tag
válasz
ForRedGlory #1076 üzenetére
Sziasztok!
Nem tudom másnál előjött-e ez a probléma, de nekem valami irdatlan gyengén fut a játék (AMD FX 8350, 8GB RAM, GTX 1060 6GB). A beta tükörsimán ment, minden ultran 60 fps-sel, mindenféle fps droppolás nélkül, a full game pedig ... az update óta, pedig az alapállapothoz képest még inkább romlott a teljesítmény. Bárkinek valami ötlete van, hogy mi okozhatja ezt?
-
ForRedGlory
félisten
Ezen besirtam...
"Fixed an issue where players could get stuck in the environment on Jakku while playing Strike."
Van ezen a palyan egy olyan pont, ahol egy felig nyitott ajton keresztul kell menni vedeni a pontot... Na van itt egy kis lepegeto badog doboz (kb mint egy centrifuga
), ami frankon beakad ott, elzarva teljesen az utat... Atugrani, megkerulni nem lehet, igy konkretan egy jo nagyot kell kerulni a palyan.
-
gduck
addikt
-
zolka95
őstag
válasz
ForRedGlory #1073 üzenetére
Csak ládából lehet szerezni crafting materialt?
-
Pro!Petya
addikt
38 eur volt kuponnal a cdkeys-en
Már jön is lefele
-
Lac-coo
őstag
válasz
ForRedGlory #1069 üzenetére
Es azt mire adja ? Ladabol , random...?
-
Lizard0828
tag
válasz
ForRedGlory #1069 üzenetére
Őőőő..Ön nyert
Köszönöm -
ForRedGlory
félisten
válasz
Lizard0828 #1067 üzenetére
Level 0? Nem a kasztod level 0? Gondolom igen.
Az akkor főg nőni, ha a kártyákat feloldod az összegyűjtött crafting materiallal.
-
Rony949
őstag
válasz
Lizard0828 #1067 üzenetére
Próbáltál már pénzt dobálni a monitorhoz? (bocs)
-
Lizard0828
tag
Üdv!
olyan problémám lenne hogy játszok megjelenés óta de még mindig lvl 0-ás vagyok...valakinek hasonló gondja? Bug? vagy mi lehet? -
hackeeeee
Jómunkásember
Ennyit az EA nagy akciójáról.. Úgy volt h fognak BF2-t is akciózni, ahogy elnézem, ez kimarad.
-
hitvanyalak
senior tag
A Battlefield 1 játszottam valamelyik nap. Nagyon amatőr vagyok, de végig csapatban voltunk, tök támogattak. A SW1-el is játszottam. esküszöm, nemhogy a feladat nem volt fontos, a srác lenyúlta előlem a lépegetőt és elindult ki a pályáról
szó szerint mindenki a szélrózsa minden irányába szaladt
-
k-adi
nagyúr
válasz
hitvanyalak #1058 üzenetére
Én nem is értem mit vártál.. rászabadult a sok gyerek... mindig ez van.. majd idővel kialakulnak csapatok, csoportok vagy reménykedsz abban a kicsi %ban hogy normálisakkal dob össze..
-
bagyulajuve
addikt
válasz
hitvanyalak #1058 üzenetére
Pont most játszottam egy kis űrcsatát és hát az első játékban szinte senki nem a feladatot próbálta csinálni. Szerencsére utána már igen, de akkor meg pont a másik csapat nem az "objective"-re koncentrált. Tényleg jó lenne, ha jobban értékelné a játék a feladat teljesítéseket vagy próbálkozásokat.
-
hitvanyalak
senior tag
A bétában,meg a trialban is volt 1-2 meccs,amikor hihetetlen élmény volt,hogy a csapatok beszéd nélkül is együtt voltak,figyeltek. Azok miatt a bétás élmények miatt rendeltem elő. De a trial végén már látszott,hogy baj van. Kár mert tényleg úgy nagy élmény. És tényleg még a mostaninál is jobban kellene jutalmazni azt aki feladatot végez,egy arra alapuló módban.
-
stoon
addikt
igen, a végén sem írják ki, hogy ki volt aki teljesítette a " feladatot" , csak k/dhuszárt asziszthuszárt szkorhuszárt stb-huszárt! a védőt, a "támadót" kellene reklámozni ,nem a prosegget akarom mondani proságot
itt egy kis birodalmi akció ,bár nem a gém része de elég jól sikerült! -
k-adi
nagyúr
sokszor én is azt érzem hogy az objective-t nem is látják a csapattársak
Sajnos a legtöbb obj orientált multiban ez van. Elcsépelt példa de pl. a codban is a legtöbben TDM-eznek - még akkor is, hanem abban a módban vannak
(pl, SD, HC, DOM, stb) és ezt sajnos legalább 5 különböző cod multi tapasztalata alapján mondom
-
D013
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1051 üzenetére
Eddig összesen 4 meccset ha játszottam, sokszor én is azt érzem hogy az objective-t nem is látják a csapattársak, még ha védekeszni kell akkor látható pár officer beáll toronnyal, meg heavy sorozza a bejáratokat. De sokszor volt olyan hogy egyszerűen senki sem ment oda védekezni/elfoglalni helyeket.
-
ForRedGlory
félisten
Na most így 40 óra multi után:
- a pályák nagy része rossz, hülyén van felépítve (mindig utáltam az erdős szarokat, ahol minden második nyomorék a fűben gubbasztva
szarikcampel. Én meg azt sem látom, ki merre van, mert semmit nem látni.
- nincs balance, már a legjobb Assault fegyverrel játszom, de olyan lazán halok meg úgy, hogy előbb kezdek lőni, hogy öröm nézni
- az Officer mi a faszom? Olyan OP, hogy elbőgöm magam.
- hitreg sokszor nincs a helyzet magaslatán
- rohadt nehéz összegyűjteni a craftoláshoz szükséges pontokat
- hab a tortán: Az agyhalott vérpistikék minden játékmódban team deathmachet játszanak, szarják le az objektívát. Én meg megyek, aztán halok meg, mert a sok majom 8 km-re sniperrel "fedez"... Addig nem terjed az agyuk, hogy együtt menjünk, biztos nem látják a folyamatos kiírást, hogy egy csapatban haladva dupla battle pointot osztogat a rendszer...Fogalmam sincs mennyit kellene játszani, hogy kasztonként csak 3-4 kártyát maxoljak ki.
Kb csak akkor lehet élvezni a játékot, ha nyertes csapatban vagy. Ha a másik oldalon állsz, hatványozottan keserű pirula...
A singlet végig kellene játszani, de csak az érte kapott rewardok miatt. 4. pályán vagyok, ha jól rémlik, de ilyen steril unalmas szart rég láttam.
-
Gery9112
őstag
válasz
bagyulajuve #1049 üzenetére
Szerintem ne vedd el az EA derék íróinak a kenyerét.....
Ebben a 10 szóban jobb sztori rejlik, mint amit kaptunk.(#1048) Szaby59 : Sajnos +1...nagyon érződik szegényen, hogy azért ő a főszereplő mert most a "minden főszereplő nő" korszakot élik Hollywoodban és ezt főleg a Disney erőlteti. A másik két férfi karakter ezerszer árnyaltabb.
Mielőtt valaki félreértené nem azzal van a bajom, hogy a főszerepet nők kapják...csak legyen a karakter tisztességesen megírva és ne csak jól nézzen ki.
-
bagyulajuve
addikt
spoiler
én végig abban bíztam, hogy Iden valami kettős ügynök lesz... -
törölt tag
válasz
Gery9112 #1046 üzenetére
Spoiler
Meg amikor felrobbant a Death Star, 2 perc sem telt el, de a nagy lojális "Inferno" Iden már az Emperort beszéli ki a háta mögött XD Meg is jegyzi Hassk, hogy eléggé árulónak hangzol b+
Szerintem amúgy Hasskot kellett volna fő karakternek tenni, ő végig a Birodalom mellett maradt és később csatlakozott a First Orderhez is. Az ő sztorija sokkal inkább a Birodalom nézőpontjából mutatta volna be az egészet. Iden karakterét eléggé elrontották, de semmiképp nem olyan irányba vitték el mint azt eredetileg hangsúlyozták. -
Gery9112
őstag
válasz
#85552128 #1045 üzenetére
Ezt nem tudtam de így már mindent értek, köszi.
Hát....sci-fi írónak ne menjen....vagy nem tudom mennyi esélye lesz ezek után más játéknak a sztoriját írni.
Helyes, remélem sokáig elrettentő példa lesz ez a kiadóknak és picit felrázza a milliárdoktól vérszemet kapó kapzsi kiadókat. (és alliterációnak se volt vállalhatatlan
)
Spoiler:
Másik kedvencem az volt, amikor Iden még a játék elején beszélget Hask-al, aki nagyon okosan megjegyzi, hogy fel kéne robbantaniuk a lázadók hajóját.
Iden erre...túl sok kérdést vetne fel..... ikszkjúzmi???!! ti vagytok a birodalom...a lázadók meg az ellenállók, akik a birodalmiak szemében a nagybetűs TERRORISTÁK...miért is lenne visszás felrobbantani a hajót?Mindegy, kontármunka..... ennyi
-
törölt tag
válasz
Gery9112 #1039 üzenetére
Az egyik fő írójuk (Mitch Dyer) 2 évvel ezelőtt még az ign-nél dolgozott, ő tesztelte az első részt: [link]
Szóval odaadták az egészet egy olyannak, akinek zéró írói tapasztalata volt és ez meg is látszik a végeredményen.
Amúgy: Star Wars Battlefront 2 UK sales down 60% compared to Star Wars Battlefront
Úgy látszik hatott a kritika
Ehhez még hozzájön, hogy a kristályokat is le kellett kapcsolni, amelyek a megjelenés után hozták volna a bevétel nagy részét, eddig elég szép kis bukta pénzügyileg...
-
sith7
félisten
A gyémántokkal - vagy kristállyal - mit lehet csinálni ?
későbbi upgrade - hez kell ? -
Gery9112
őstag
válasz
Drenadar #1041 üzenetére
és ez volt a Motive studios első játéka, jó nem tudni mennyire szólt bele a munkájukba az EA de indításként egy ennyire összecsapott, harmatgyenge, multiplayer pályáit egymás után rakosgatott 4-5 órás "kampányt" összerakni gáz.
DE! Jade Raymond még mindig szép.....szóval azért lehet minek örülni.
-
gabor222
tag
Nekem ma már minden single FPS játékban kacsavadászat érzésem van :S pl. Titanfall 2, CoDok, ez is... A nehézség feljebb állítása is abban merül ki az ilyen játékokban, hogy kilométerekről pontosabban céloz az ellenfél. Ma már szinte csak a souls féle játékok és pár jobb rpg jelent csak kihívást.
-
Gery9112
őstag
Sajnos szerintem a sztori se valami hű de jó
Masszív spoiler lejjebb:
- Rengeteg a kérdőjel a sztoriban, ezt írtam is párszor.- Az, hogy Iden és Del lánya lenne Rey...nem lenne rossz..de erre kevés esélyt látok, főleg ha a szülők kilétének felfedését az új trilógia egyik központi elemének szánják. Nem tehetik meg azt, hogy a fő sztorivonalat szétdarabolják játékokban és képregényekben és csak az tudhassa meg a teljes történetet, aki olvassa,játssza,moziban követi a Disney féle Star Wars világot.- Operation Cinder.....tegyük fel, hogy egy vihar elpusztíthat egy bolygót (szerintem max. lakhatatlanná tudja tenni de oké...fogadjuk el) annak mi értelme volt? de úgy őszintén? Ez kb. olyan mintha a nácik lebombázták volna Berlint 1943-ban, hogy elrettentsék a szövetségeseket.....nézett volna Eisenhower, hogy wtf? -
gduck
addikt
válasz
ForRedGlory #1036 üzenetére
Elkezdtem ma játszani a single-playert. Vegyesek az érzelmeim. Sztori erősnek tűnik, de nekem a játék túl "steril". Na nem egy FarCry méretű területet szeretnék ( ja de), de lehetne több minden egy pályán. Ráadásul a legnehezebbre állítva is baromi könnyű. Szóval alakul ez, de talán majd a III. rész eljut odáig, hogy lesz benne egy szuper single-player
-
cZBc
csendes tag
Valakinek nincs kedve közösen játszani?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, akinek lagol a játék.. PC-n.
Egy érdekesség, most tesztelgetem a vasat HT nélkül, vagyis csak 4 maggal, 8 szál helyett, és azt kell mondjam, hogy az űrharcnál tapasztalható mikró akadások eltűntek, ahogy kikapcsoltam a HT-t...
Esetleg aki tudja, próbálja ki..
-
törölt tag
Azt mondja már meg nekem valaki milyen "matek" ez ?
Tier2 -> Tier3 upgrade 120 kacat kell hozzá. Tier3 -> Tier4 meg már 480 kéne nekik, 4x több egyetlen szint ugrásért.
De még időtartamra se (+2 sec) jön ki, mert a lvl 1 és 3 között (ami szintén +2 sec) "csak" 240 scrapet kérnek.#notpay2win #senseofprideandaccoplishment
-
gduck
addikt
válasz
#85552128 #1014 üzenetére
Én se szeretek a kártyákkal bohóckodni, jobban tettszett az első részben alkalmazott módszer. Viszont egy nap alatt megszoktam, nincs vele semmi gondom. Valódi pénzt nem öltem bele, ennek ellenére szépen fejlődnek a karakterek. Elhiszem, hogy sokaknak nem tetszik, de így programozták le oszt annyi
Persze az is igaz, hogy nekem nem 10-20, hanem több száz óra játék lesz a multiban.
-
Drenadar
veterán
lehet én vagyok maradi de sokkal jobb lenne ha valami xp-s tech tree lenne, mint ez a lootbox hülyeség...
ez pl engem egyáltalán nem motivál arra hogy menjek és játsszak még vele még többet... -
törölt tag
-
gduck
addikt
válasz
hackeeeee #1012 üzenetére
"A lényeg, hogy meg lehetne oldani, csak akarni kellene.."
Utána meg jönnének a felháborodott kommentek: "Jajj, ezért nekem keményen meg kellet dolgoznom! Aki meg most kezdi a játékot az könnyen megszerzi! Jajj, követeljetek refundot és meg ne vegyétek ezt a játékot!"
Szerintem élvezzétek a játékot és ne ezen rágódjatok még mindig
-
Ragnar_
addikt
válasz
hackeeeee #1008 üzenetére
Persze. Ha arra gondolsz, hogy az Overwatchban csak sima cosmetic itemek vannak azok egyértelműen nincsenek hatással a játékmenetre, ezt nem is vitatom, de a BF2 lootbox vásárlás is 'csak' olyan szinten változtatja a játékmenetet, hogy a starcardok, perkek számát tudod vele növelni, az összes kifarmolt starcardot nem tudod egyszerre használni. Azaz kb. olyan, mintha lenne egy vagy több + hősöd a starcrdokkal nyújtott újabb perkek miatt, az meg már a LoL-ban se volt ördögtől való, vagy pont a Hearthstoneban sem ugye, ha nagyobb poolból lehet összeállítani egy decket, de BF2-ben... Mindegy.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
N@idia
őstag
Valaki tudja hogyan lehet a craft parts-ot növelni ? Mert játékkal nem igazán akar több lenni van erre valami lehetőség? Mert eddig ládákból esett csak, de elméletileg láda nélkül is minden unlockolható a kártyák feloldásához pedig az kellene....
-
Ragnar_
addikt
válasz
hackeeeee #997 üzenetére
Inkább a lootboxok, mint az a gyurmagrafika...
És a hősöket tekintheted skinnek. Majdnem mindegy melyik hőssel mész, mindegyik op, csak máshogy néz ki. A starcardok más tészta, (de az is olyan, hogy egy op starcard meglehet elsőre játékból kifarmolva, meg 25.-re fizetve whatever...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest