Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kompakt vízhűtés
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
válasz
Raulblanco07 #2498 üzenetére
Ahogy Szabi írta, a kártyáid szintje +1 lesz a szinted.
-
törölt tag
válasz
Raulblanco07 #2498 üzenetére
Mostani kártya szint+1 lesz az új szint.
-
Raulblanco07
aktív tag
Az a kérdés hogy nulláról indul-e mindenki vagy a kártyád szintjétől és eddigi játékodtól függően 10-20-30-50 stb. A srác a videóban már ingame felvételeket mutatott az új rendszerről és azt mondta hogy magas szinten indulunk ha jelenleg úgy állunk.
Ha nulláról indulunk, akkor semmi értelme beváltani, mert úgyis kapsz ahogy haladsz és költhetnél.
Ha magasról indulunk akkor bőven lesz hova költeni és szuper lesz.Illetve bízom benne hogy nem akarnak újabb felháborodást és remélhetőleg fair rendszer lesz. Abból szerintem megint hiszti lenne ha gyűjtenénk a CP-t és valami átbaszás / felesleges dolog lenne az egész végül.
-
bigrob
őstag
válasz
Raulblanco07 #2496 üzenetére
Bízom benned (is), akkor irány ládát nyitogatni!
-
Raulblanco07
aktív tag
Megéri beváltani, most néztem egy videót, játék közben rank up-ol minden, külön minden egyes különböző egység és trooper, de ez csak azt befolyásolja hogy milyen kártya válik unlockolhatóvá és milyen szintű lehet egyes max kártyád, pl x kártya csak 5-10-15-ös rankon unlockolható, stb stb, és x kártya csak 20-ason lehet rare, 30-ason lehet epic, persze minden jelenlegit megtartasz.
De maga a skillpont onnantól bármire költhető ami elérhető, tehát kapsz mondjuk egy skillpontot az assaulttal, azt nyugodtan költheted mondjuk a bomberre vagy Luke-ra ha a rangod megvan hozzá vele hogy upgradelj kártyát vagy unlockolj újat.Tekintve hogy rengeteg kártyám meglesz, a rangom is magas lesz velük, és áprilisig még bőven lesz időm fejlődni is azokkal amikkel kevésbé, mikor megkapom egyben a skillpontokat.
Kreditet lesz időm utána gyűjteni áprilisig amikor jön az update és új content, illetve akkorra mondta ez a videó a customizálást.
-
törölt tag
-
bigrob
őstag
válasz
Raulblanco07 #2482 üzenetére
Úgy vagyok, hogy amit használok megvan többnyire kékben és annyi lenne az upgrade, hogy pár másodperccel kevesebb lenne a cd... Lehet én meghagyom a krediteket skin huszárkodásra, mert még mindig nem tudni hogy lesz az átváltás így elég lutri...
-
pEtii94!
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon szeretem ezt a játékot, de kb. január óta számomra élvezhetetlen. Folyamatosan, akármilyen szerveren vagyok mikro stuttering-et tapasztalok, és teljesen élvezhetetlen a játék. =( A megjelenéskor nem volt ilyen problémám, illetve a gépemnek bőven vinnie kéne. Más online shooterek (pl. Battlefield 4 tükörsimán mennek bármi ilyen probléma nélkül). Nem fut semmi egyéb program a háttérben, directx 12 is ki van kapcsolva. Valakinek bármi ötlete esetleg? =/
-
Pintim....
tag
Sziasztok. Mostanaban jon valami uj palya vagy valami?
-
spm
tag
Arra lennék kíváncsi hogy 1 skill point megszerzése mennyi játék lesz? Most kb. 5-7 blast ad egy hero crate-re való credit-et ami 35/50 crafting parts. Ha ennél több meccs kell majd akkor érdemes az összes hiányzó alap kártyát megvenni.
-
bigrob
őstag
válasz
VikMorroHun #2484 üzenetére
SA-ban elég könnyű volt, állítólag Strikeban is adja.
Én 10/9x találok akárhova meccset. -
Snooker
senior tag
válasz
VikMorroHun #2484 üzenetére
A bomberemnek van egy kártyája, akkor az a kártya lenne kettes szintű?
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Snooker #2483 üzenetére
Fejlesztened kell a megfelelő kártyákat az összegyűjtött alkatrészekkel. Vagy bontasz ládákat, és reménykedsz, hogy pont olyan kártyát kapsz, ami oda való.
Más. Úgy nézem, ez a játék közeledik az életciklusa végéhez. Szombaton délelőtt és délután is alig lehetett meccset találni. Amikor nagy nehezen sikerült, leginkább ultra nehéz ellenfelek jöttek (amiket itt leírtatok korábban - hiába küzdünk ellenük, leiskoláznak minket). Kár, hogy a fejlesztők nem gondoltak az egyensúlyozásra, mert így értelmetlen játszani. (Most pl. 3-4 meccsen egyetlen feladatot sem tudtam teljesíteni, pedig már csak az hiányzik a 2. Luke kihíváshoz.)
-
Snooker
senior tag
A 10 órás triallal játszok és az lenne a kérdésem, hogy miért nem lépek szintet az egyes űrhajó osztályokkal? Lejátszottam az összes SA mapot az elmúlt órákban és pályánként váltogattam, hogy melyik osztállyal megyek, de még mindig 0 van a nevem mellett ha fighterrel vagy interceptorral megyek. Ha bombázóval akkor kettes szinten vagyok. Az érdekes dolog az, hogy alapból 5 szintet léptem, de az egyes űrhajó osztályok szintje nem változott (kivéve a bomberé).
-
Raulblanco07
aktív tag
Ritka a sok pontos meccs, vagy átszaladunk rajtuk gyorsan és nincs időd annyit szerezni, vagy már az elsőt sem tudják elfoglalni és megint nincs időd annyit szerezni. A legtöbb meccsen ilyen 8-13k ponttal meg lehet nyerni
Egyébként tovább gondolkodva, maradok annál hogy megvárom mi lesz az átvariálással. Semmiről lilára 720 crafting part, ha ezt váltják át 4 SP-ra, akkor a 720-ért kapok 18 darabot, ha a harmada trooper, harmada starfighter, még a maradék 6 mindig több mint amennyit a jelenlegi 240 CP érne érte, szóval megvárom az átváltást.
Aki esetleg nem akarja megvárni, a fehér kártyákat unlockolni elvileg nem veszteséges, 40 CP-be kerülne ami ugyan úgy 1 skill pontot érne mint az átváltás után.
-
Gabor777
aktív tag
Az utolsó luke-os challenge...szerezz 25000 battle pointot..hogy számolja a játék?
Volt 5300 pontom, lejátszottam egy hvvt, ahol kaptam 22 ezer pontot, de a challenge 5300ról 8000re nőtt csak.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
#85552128 #2474 üzenetére
Ez jól hangzik, de tartok tőle hogy esetleg koppanás lesz a vége és jól megszívom.
Tehát azt írják, hogy adott kaszttal játszva, trooper, hero, starfigther, kapod majd a skillpontokat és abból fejleszted őket.
Tehát adott fajta skillpontok lesznek, ezekre mi alapján váltják át a CP-t?
Mert ha kitalálják hogy mind trooper lesz mert ugye azzal játszol a legtöbbet, akkor felőlem adhatnak 1/1 arányban is, ahhoz nem kell egy sem.
Ha elosztják igazságosan hogy 1 trooper, 1 hero, 1 starfighter, akkor megint ott vagyunk hogy kell a fenének trooper meg starfighter. Kétlem hogy csak azért beraknak majd valami univerzális skillpontot amit bármire költhetek.
Erről jó lenne ha adnának még ki egy kis infót. -
whitezo88
nagyúr
A Lukeos 5 objectives quest csak gyalogos módokban megy, vagy SA-ban is? Mert HvVben nem ment.
-
törölt tag
válasz
RangerFox #2467 üzenetére
Kreditekért ezek után csak skineket fogsz tudni venni. A kártyákat, karaktereket in-game haladás után járó skillpontokkal tudod majd feloldani/fejleszteni.
A Crafting Partsok megszűnnek, a rákövetkező frissítéssel átkonvertálják őket Skillpontokra (40 CP = 1 skillpont lesz). Azt az egyik fejlesztő már most megsúgta, hogy a skillpontos fejlesztés jóval kedvezőbb lesz, mint a mostani CP-s, tehát érdemes NEM felhasználni őket és később majd konvertálás után többet érnek.Tehát: ha van sok kredited akkor azokért majd vehetsz skineket, ha nem akarsz/nem fontos rögtön akkor érdemes most egy rakat ládát venni, hogy legyen CP-d, de csak akkor fejleszd a kártyákat ha nem tudsz várni amíg az áprilisi update kijön. Szerda után kredittel, crafting parttal nem lehet majd fejlesztéseket venni, csak in-game haladással.
Ugyan még nem láttuk működés közben, de ez így teljesen kiiktatja a Pay2Win, meg lootládás problémákat, így kellett volna megjelennie...
-
RangerFox
veterán
Szerintetek érdemes még most, a frissítés előtt belehúzni, és megszerezni a star cardokat, vagy a frissítés után könnyebb lesz?
-
törölt tag
Revamped Progression is Coming Soon
Március 21.
-
bigrob
őstag
Akinek fáj a foga az előrendelői bónuszokra az egy euró alatt megúszhatja a beszerzést csúnya G2A-ról. Én most vettem meg, originbe csak aktiválod a kulcsot és örülsz.
"This product includes:
- Kylo Ren- and Rey-themed looks inspired by Star Wars: The Last Jedi
- 2 Epic Ability Modifiers for Kylo Ren that let you freeze and pull opponents
- 2 Epic Ability Modifiers for Rey that let you control enemies’ minds
- 1 Epic Ability Modifier for new First Order hero ship
- 1 Epic Ability Modifier that makes the Millennium Falcon look how it does in Star Wars: The Last Jedi" -
bigrob
őstag
Luke - Part 3 - 25.000 Battle point
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Discoveries 1510-es láda nem nyitós hibára van valamilyen megoldás?
Köszönöm -
Snooker
senior tag
Van arra valami mód, hogy a kampányban az átvezető videók ne akadjanak? kb 5 másodpercenként van 1-2 mp-s beakadás. A gameplay az megy akadás nélkül. (A triallal játszom)
-
Snooker
senior tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, mikorra várható ez a játék Origin Accesbe?
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Enter65 #2456 üzenetére
Csak a haszontalan idiótákat lövöldöztem sorra, Crait, AT-ST, sok hülye engem lő az objective helyett, nincs annyi eszük hogy megértsék, amíg engem lőnek nem az objectivet lövik, mire kilőnek nagy nehezen, annyiszor lelőttem őket hogy visszakapom az AT-ST árának négyszeresét pontban és hozom a következőt 10mp cd meg 10mp előre sétálás után és ugyan ott vagyunk ahol percekkel ezelőtt is, irtom tovább őket, de az AT-AT ment előre egy csomót sértetlenül.
Nyilván van pálya ahol ki kell lőni, de crait az pont az amelyiken le kell szarni at AT-ST-ket trooperként, az a speederek dolga.
-
Enter65
senior tag
válasz
Raulblanco07 #2455 üzenetére
Látom megint csaltál!
-
RangerFox
veterán
Valamit változtattak a Starfighter Assaulton? Sokkal több xpt és BattlePointot kapok meccs vègén, mint règebben.
-
Raulblanco07
aktív tag
Ha teammel joinoltok akkor van esély hogy üres szerverrel kezdtek Kashyyykon, ha éppen nincs sehol annyi szabad hely mint amennyi a teljes teamnek kell, akkor berak titeket egy tök üres Kashyyykra és az elég random hogy fel lesz-e töltve vagy ott vártok amíg ki nem léptek, nálunk jó ha minden 2-3.-ra elkezdi tölteni emberekkel, de akkor sem mindig elég az elindításra.
BTW, youtube-os videók után tényleg könnyen meglettek, köszi a tippet Ellia.
Mai Palpatine, többiek kicsit lemaradtak pontszámban, hitvány tudásuk nem vetekedhet a sötét oldal hatalmával
Nagyon necces volt ez a meccs, már az elején be kellett hoznom Palpatine-t Naboon, mert folyamatosan lőtték el a rakétákat az egyik oldalon, és már az elején 70% körül volt a hp. Oda kellett menni rendet tenni, nagyjából onnantól jó volt az az oldal is, a másikon sokan voltak, az alapból rendben volt. Aztán nem sokkal mielőtt mentünk volna be a palotába, kinyírtak, és mindkét hősünk idióták kezébe került, hátul campel, ahogy találatot kap világgá szalad. Az egyik oldalt nagy nehezen behúztuk, 15 hp volt hátra kb akkor kaptam meg Bossk-ot (Palpatine volt a másik így nem hozhattam azt), mire odaértem a teremhez már csak 5 hp volt, szóval rush befele, tele mindennel, predatorral csak ugrándoztam és lőttem össze vissza, akkora kavarodás volt hogy semmit sem láttam kb, az egész csapat rohan befele 2 irányból, 1 hp maradt, te jó ég, ugráltam azonnal a gombhoz és rányomtam, kb 1 másodperc múlva jött is az utolsó kill és overtime kezdődött, mindenki lő össze vissza, sorban kapom én is a sebzést de a gombot nyomva tartom, ne legyen vége, 50 hp-m maradt amikor egy Vader megjött és beállt elém blokkolni.
Utána fel a trónterembe, és a végét már behúztuk, 1 halál után át is tudtam váltani Palpatine-ra vissza, így a végén még párat megrázhattam, szuper meccs volt.Volt még egy jó death star, utolsó pontot védtük meg jobb oldalon, nem az aluljáróban, nem számoltam, de vagy 6-7 hőst minimum kinyírtam Palpatine-nal ott, bár a team is segített sokszor, boostok, stb, az komoly meccs volt még, általában a felüljáróról támadtam az ajtón bejövő hősöket, nem nagyon számítottak rám.
-
bigrob
őstag
Másik: Csomószor üres szerverekre dobál be és senki se joinol... Csak nálam van ilyen a múltkori szerver hiba óta?
-
bigrob
őstag
A hétvégi Luke part 2-t egyszerűen nem tudom befejezni...
3/5-ön áll, havernak GA-n adta be nekem SA-n számolt 3-at de azóta semmi. Bármi tipp? -
Ellia
addikt
válasz
Raulblanco07 #2444 üzenetére
Puskaz youtuberol segítséget, aztán a fejed ne koppanjon mennyire egyszerűek igazából...
-
gduck
addikt
válasz
Raulblanco07 #2446 üzenetére
-
Raulblanco07
aktív tag
Tegnap ahogy kerestem infót a leállással kapcsolatban, rátaláltam az EAstarwars twitter fiókra [link], érdemes nézegetni, vannak fent érdekes / vicces ingame videók top playekről vagy vicces jelenetről.
Ez pl egy Zsivány egyes féle Vader kaszabolás, egész jópofa, vagy jót röhögtem egy másikon amelyikben Bobba Fet-et elüti egy alacsonyan szálló fighter Kashyyyk-on
-
Enter65
senior tag
válasz
Raulblanco07 #2444 üzenetére
Azok nálam is hiányoznak az idő miatt.
Amugy én tegnap már nem is eröltettem a dolgot. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Enter65 #2443 üzenetére
Hogy Yoda mestert idézzem Progression system revamp-ról szólt "a prófécia, amit talán... félreértettünk."
Egyébként nem a játékkal volt gond, EA központi valami szaródott el és a Fifa, NHL, Battlefield, Battlefront1 is lehalt ugyan így, én be is aludtam szépen, szóval nem tudom azóta helyrejött-e, de remélhetőleg igen.
Addig legalább 1-2 arcade küldit megcsináltam még amik hiányoztak, mostmár csak mindkét oldal utolsó küldetésének 3. szintje hiányzik, ott mindig kifutok az időből. -
stoon
addikt
másnak is offline?
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Enter65 #2437 üzenetére
Mondtam menet közben is hogy rosszul csinálod. Lyukaknál ácsorogni nem szabad, a sniperek is azt lövik, az AT-ST-vel is azt lövöm mindig, kiszaladsz, beszaladsz a következőbe, nincs dolgod a fentiekkel, menni kell a rakétáért és ellőni majd lőni az AT-AT-t.
Meghalni akkor haltam meg amikor a rakétát ellőttem és épp az AT-AT-t lőttem már de valaki lent odaért és lelőtt, fentről nem igen jönnek be, mert épp kifele lövöd az explosive sentry-t a bejáraton, egyszer egy idióta Bossk akart így fentről lelőni, beállt a járat elé ahol lövöm ki az explosive-ot, bekapott kettőt és el is feküdt
Imádom az ilyen killeket, van napi 1-2 mindig, lövöm explosive-val az objectivet, valami idióta beugrik elém de olyan lassú a reakció ideje hogy mire elkezdene lőni rám a következő explosive lövést az arcába kapja és meg is hal azonnal, persze sokszor lelőnek közben oldalról vagy hátulról, ilyenkor nem is foglalkozom vele, mire elraknám a sentryt, megfordulnék, észrevenném hogy honnan lő, úgyis halott vagyok, többet ér ha még 1-2 lövést beleengedek mielőtt meghalok.
-
D4v3
őstag
Kötelező mod mindenkinek
-
Enter65
senior tag
válasz
Raulblanco07 #2436 üzenetére
Az biztos, mivel mindenki engem nyírt ki...
-
Raulblanco07
aktív tag
Mai játékból ez az egy volt érdekes, szerintem ennyire nagy pontelőnnyel még sosem nyertem.
Crait-et védtük, szerintem több mint a rakéták felét én lőttem el, plusz meg is soroztam utána, aztán még a barlangokban egy pár kill is összejött Rey-el a végén. -
Raulblanco07
aktív tag
Oh boy, here i go killing again, Tatooine, végig elől, elsőként az objektiven, hőst is megtámadva, nem hátul bujkálva, imádom Palpatine-t, kár hogy akkor még nem tudtam vele játszani amikor igazán OP volt, ha most is ennyire tetszik amikor már csak nem rossz, milyen királyság lehetett vele akkor menni.
-
whitezo88
nagyúr
Aki a mostani challenget csinálja: Alap Infiltration + fegyverrel ölés, nem meleevel. Egy gyors Blast alatt megvan, egész jó a sebzése.
-
Enter65
senior tag
válasz
Raulblanco07 #2431 üzenetére
Van filctolam, de csak zöld! A lilát jobban kedvelem.
De félre téve a viccet, próbálgatam más variánst is, de semmi. Akkor leszed és vissza rak, mert már a játék is néha akadozik, és mint legutoljára is, láttad hogy egy csoportos elfogadás is nehézkes.
-
Enter65
senior tag
válasz
Raulblanco07 #2429 üzenetére
Nem reagál rá! Be van állitva ott más szinre, de semmi!
Gondoltam hátha valakinek szintén hasonló gondja volt és megoldodott. Akkor lehet ujra telepités lesz...
-
Ellia
addikt
-
Enter65
senior tag
válasz
Raulblanco07 #2424 üzenetére
Lesz még majd folytatása, hiszen jön a Solo küldi, meg jövőre meg a Kenobi küldetés. Már ha minden igaz....
-
Raulblanco07
aktív tag
Nem hiszem hogy folytatnák, nagyjából ott fejeződött be ahol az utolsó jedi kezdődött, az pedig időben kb pár órával vitte tovább a cselekményt, szóval kis túlzással kb ott vagyunk a single idővonalában ahol a jelenlegi film is tart, és tekintve hogy nem tudni kivel hogyan folytatódik a film a 9. részben, nem hiszem hogy ők elkezdenek majd saját sztorit írni ami esetleg majd összeakad a következő filmmel.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
marilllyo #2411 üzenetére
Kylo-t pont hogy buffolták legutóbb és sokkal erősebb mint volt, az más kérdés hogy a hősöket összességében nerfelték és jelenleg sokkal könnyebb kinyírni őket mint korábban, de aki tud játszani velük az azért még most is kiírtja a fél pályát egyikkel másikkal.
Én továbbra is imádok Palpatine-al menni és szétrázni mindenkit. -
pucz
senior tag
Brutál jó a kampány. Csak sajnos nagyon rövid. Ami a végét illeti...teli vagyok kérdésekkel.
Lesz folytatás, vagy bármi, ami ezt a szálat folytatná? Ez így nem fasza... -
pucz
senior tag
Valaki tudna ajánlani egy jó beállítást repülésre? Megyek össze-vissza mint a kígyó...
Valami hasonlót nem lehet állítani mint a BF-be?
-
marilllyo
veterán
Kylo-hoz ad meg Rey-hez ad 2-2 lilát. Illetve a két karakter nyílik ki.
Na most szerintem Kylo-t szétnerfelték. Első kedvenc karakterem volt..most nem nagyon tudok vele érvényesülni.
Rey mondjuk még mindig jó és a kártyák is hozzá...de szvsz megleszel nélküle.Játékmódja válogatja egyébként melyik hős a legjobb...de H vs V módban jelenleg csuvi és vader a két OP karakter.
Vadert felliláztam. Hp boost illetve ulti esetén 25%-kal kevesebb sebzést kapsz plusz ha megölsz valakit akkor kitolja az idejét. Rámjött egy 50% hp-s luke , egy fullos rey és egy fullos yoda. Nem tudtak megölni pedig egyszerre ütöttek. Mind a hármat megöltem egyedül.... Nagyon durva. ...Cserébe lassú.
Csuvival Vader az egyetlen akit ha későn veszel észre akkor nem biztos, hogy megölsz. Ulti+ sokkolás ...ha a fejét lövöd is max az élete 2/3-madát szeded le.
-
Ellia
addikt
Van tartalom - azzal nincs baj és a hangulattal se.
Amivel van: fejlődési rendszer. Erre jön a márciusi patch és elviekben teljesen átalakítja. Egyelőre többet nem tudunk. Ezzel együtt új pályák/hősök is várhatóak - elméletileg a klónos érából. Szóval ezt a részét majd meglátjuk.
Játékosok vannak, eddig nem volt gond játékot találni, GA élvezetes de van pár nagyon kiegyensúlyozatlan pálya és sajnos a rotáció se random...
SA az egyik legjobb része a játéknak, nagyon élvezetes repkedni ezt nagyon elkapták.
A SP relatív rövid 5-6 óra, de elég élvezetes és vannak pillanatai attól függetlenül, hogy a Battlefieldhez hasonlóan nem lépi meg a kacsavadászat szintjét.
A ládák meg ki, hogy látja, ebbe nem mennék bele, talán lesz velük valami értelmes a márciusi nagy patch után.
Szerintem a 24 eurót simán megéri, az, hogy "komoly" youtuberek nem tolják meg kit érdekel?
-
pucz
senior tag
válasz
Locutus #2404 üzenetére
Az elsőt JackFrags tolta, BF mellett. Ezt annyit láttam, hogy kitolta a kampányt, és cső. Az első részt több youtubernél láttam, ezt kevésbé. Innen húztam le azt, hogy talán nem lett valami nagy durranás a széria második tagja.
(#2405) marilllyo
Köszi az információt. Jelenleg mennyire bő a tartalom? A SW feeling mennyire jön át? Feeling kapcsán az egy jobban elkapott, ezért is merült fel ez a pár kérdés...
-
marilllyo
veterán
Hát... megmondom őszintén ..nem tudom.
Én várnék a helyedben most egy picit. Ha jön valaha-valamikor DLC hozzá akkor annak most március környékén kellene érkeznie. Ha nem jön az azt jelenti, hogy ennyi volt a játék. Mikrotranzakcióból pénz nyánye... DLC-ket meg ingyenesnek ígérték...tehát pénz abból se. Ehhez hozzájön, hogy a játékot már kb féláron vagy annál is olcsóbban adják...Sajnos nagyon úgy fest, hogy hűde extra tartalom már nem érkezik hozzá.
Ez esetben nagyon csalódott leszek. Ebben a részben benne van a potenciál egy átfogó SW játékhoz.
Nem tudom, hogy hány órát játszottam vele. Olyan 150 körülre saccolom.... élveztem...de bevallom őszintén nekem az első rész nagyobb hűde volt. Ennek az oka, hogy itt a GA nem jött be. Szép...jó... de ez a spawnrendszer ez dühítő. Miért nem lehet squadtársra spawnolni.
Hát ilyen lityi lötyi játéknak jó. Casual kikapcsolódás.
-
pucz
senior tag
Sziasztok!
Megéri megvenni a játékot? Semmit nem nagyon hallani róla, de még csak nagyobb videósok sem nagyon tolják.
Illetve, ha játszák még, és megérheti megvenni, akkor melyik verziót a jobb megvenni?
- Standard Edition: 24 eur
- Elite Trooper Deluxe Edition: 32 eurNyílt bétát próbáltam, nem szippantott be a feeling. Viszont az egyjátékost kitolnám, meg BF mellett néha egy kis multi, pihi gyanánt.
-
marilllyo
veterán
válasz
RangerFox #2399 üzenetére
Tudod, hogy szoktam játszani ezt a játékot?
PS-t a monitorra kötöm a számítógép asztalomon mellé kinyitom a laptopot és elindítok egy filmet amit...megvettem (khm..) de annyira nem érdekel, hogy este élesbe leüljek elé a párommal. Szóval csak megy a háttérben és közben játszadozom. Totál bekockulás. Abszolút nincs mostanában kedvem semmi "komolyabb" odafigyelős játék elé leülni.
Ez erre való. Agyat kikapcsolni. Nem is b*szott fel még igazán soha...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest