- Riasztó topik
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- MSI notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
megtaláltam fórumban mi a megoldás: "I had to go through a few steps. Log in as a character who has completed tier five. Then click to begin a reputation project, which you can then cancel. As soon as you've done this, it trips the system into recognizing the reputation tier and you will see an announcement declaring that you've unlocked the Remans."
viszont engem nem nagyon akar beengedni, lehet ez a sors kezeJakuu: én dobozokkal nem nagyon szoktam üzletelni. kár hogy nem lehet stackelni 100-at egy rublikába, akkor esetleg gyűjtögetném rendesen, de ha lemegy a hype-ja, általában csak discardolni szoktam a francba. a fene tudja mennyi marad a nyakamon ha veszek n*20 darabot... a népek általában a friss boxra vannak rácuppanva, nem tudom mennyire van piaca a régieknek.
azt valaki meg tudja nézni mennyi most az új lobis hajó?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest