- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok ez a Renegades ez micsoda? Fan cuccnak írják, erre a fél Voyager volt szereplőgárda benne van. Néztem vidót róla egyes jelenetek nagyon állatul meg vannak csinálva (űrharcok pl), mások meg irtó gagyik.
Live-Die-Respawn
-
MasterMark
titán
Épp tegnap néztem meg az első részt. A történetben van potenciál, de nagyon amatőrül néz ki. Viszont jó hír, hogy megszokható úgy 10-15 perc után, már nem az jut eszedbe, hogy húúú, ez de überamatőrül néz ki.
A maszkok például elég jók.Egyébként kickstarteres. Tim Russ rendezte.
Switch Tax
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No, Plata hozta a hírt, hogy úgy néz ki mégis lesz Axanar, jogi hercehurca nélkül és ezt az új film producerének köszönhetjük! http://www.gamestar.hu/masvilag/star-trek-axanar-beyond-justin-lin-rajongoi-film-per-210625.html
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Lol, aki tud angolul: [Star Trek: Rendezvous... The Inquiry] - funny.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Tertius
tag
Nyugodj békében, Anton Yelcin . . .
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz MasterMark #1007 üzenetére
Magamat tudom idézni :,,a legnagyobb ballépéseket a forgatókönyvírók követték el, mert az utolsó két szezonban valahogy félresiklott a történet, egyre jobban figyelmen kívül hagyva a sorozat eredeti fókuszát."
Az 5. évad sajnos folytatja a lejtmenetelt a színvonalban, ami a 4. évadnál kezdődött, mintegy kicsúcsosítva ezt a paradan - sötétség dolgot.sweetlou6.wordpress.com
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Sweet Lou 6 #1008 üzenetére
Korábban is kissé kusza volt a sorozat. Az egyik részben egy századnyi vadász és legénységük van a hajón meg a kiszolgáló személyzet, 3 résszel később meg megint csak 5-en vannak rajta. Kicsit olyan ez, mint hogy hány torpedó van a Voyager-en.
-
Tertius
tag
ÚÚ, az nagyon jó sorozat, jó sok
csöccsel(nem is)
SPOILEREK az esetleges új nézőknek az ANDROMÉDÁVAL kapcsolatbanAz ötödik évad a totál csőd volt abban a soriban, azt hiszem, végig valami mad maxes lepusztult környezetben játszódik (és akkor nem is spoilereztem), de nem is ez a baj. Az évadok során az írók nem igazán vették a fáradtságot, hogy a főszálat normálisan bontogassák és továbbfűzzék, és amivel továbbhaladtak, abban sem volt sok köszönet. Úgy rémlik, akkor kezdett vakvágányra futni az egész, amikor azt a sátános - káoszos dolgot behozták. Talán a harmadik? negyedik évadban. Ráadásul az egész szövetség-újraépítős dolgot elsiették, mert már az első évad vége valami Európai Szerződésre emlékeztető dologgal zárul, Herkules olyan ütemben csinálta újra az egészet, hogy az íróknak félúton újra ki kellett rúgatniuk belőle (meg talán az új szövetséget is elpusztítani? erre nem emlékszem), hogy a sorozat magányos hajó koncepciója ne vesszen el (és ez válasz (#1009) CPT.Pirk hozzászólására is, hogy miért volt egy időszakban teljes személyzet, meg szövetségi flotta, meg támogatás, aztán felfedezték, hogy akkor tulajdonképpen miről szól a sorozat? ).
Amúgy jó sori, az első három - négy évad elég szuper. Kevin Sorbo jó benne, a Starbuckra hajazó mercenary csaj is, meg a legénysége. Az über-ember is jó, csak őt a káoszos szál miatt sajnos kiherélték, ami kár volt.
Hmm, most meg is jött a kedvem. Kár, hogy nyár van.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Wut? erről, hogy hogy most hallok én először?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MasterMark
titán
válasz gzbotii #1011 üzenetére
Nem, tudom talán egy fekete lyuk eseményhorizontján ragadtál?
CPT.Pirk: Azért az durva, hogy a Felkelő Androméda eredeti legénysége 4 ezer fő(!) plusz egy lándzsás ezred.
szerk.: A vadászokat Androméda vezérli, de van amikor egy egy szárnyat kiadnak embernek. De nekem ezzel nem volt gondom.
Androméda spoiler!!!
Igazából Rommie hiányzik a legjobban. [ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz MasterMark #1012 üzenetére
Nem csodálom. Daniel Jackson a csillagkapuból lecsapta Roomie-t előlünk.
-
gzbotii
nagyúr
válasz MasterMark #1012 üzenetére
Ahogy elnézem, nem tartozik az eredeti kánonhoz..
Kicsit másabb a minőség is...When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz MasterMark #1019 üzenetére
Lol akkor en vagyok aki ezt jól Benézte
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
YT alert! Spoileres.
Star Trek Beyond | Ships Revealed | Updated Enterprise!!
Ellenfelek neve Krall, a USS Franklin pedig egy prototípus hajó, amely először elérte a Warp 4-et. De ha már mindez köztudott volt, akkor sry, mostanában nem néztem ST spoilereket.
Live-Die-Respawn
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No a Paramount megoldotta a fan film kérdést... [link]
Rögtön az első pont az, hogy a történet nem lehet 15 percnél vagy 2*15 percnél hosszabb és be kell fejeződnie, nem lehetnek folytatásai, stb. Nem lehet hasonlóság hivatalos ST anyaggal, még a névben sem szerepelhet az ST, csak az alcímben, hogy ez st fan production...
A többi pont hasonlóan röhejes, de jellemzően pénzügyi kérdésekkel foglalkozik. Megszabják a költségvetést, stb. Ha ezek nem teljesülnek, akkor jön a lawsuite. http://www.treknews.net/2016/06/23/official-fan-film-guidelines/
-
félisten
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #1025 üzenetére
Kanonikus csak az lesz, amire Ők azt mondják. Szóval fan film nem fog jobban beleilleni, mint a sajátjuk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1025 üzenetére
Ez mondjuk egy egész jogos félelem az Axanar miatt. Amúgy a legjobbat nem is hangsúlyoztam ki, de az az igazi poén!
Senki nem szerepelhet ST fan filmben, akinek valaha volt bármilyen köze bármilyen ST anyaghoz. Akkor sem, ha már nem dolgozik egyik érintett cégnél sem.
Meghallgatnám erről mondjuk J.G. Hertzler olyan "Martokos" véleményét.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1028 üzenetére
Tedd oda az Enterprise-t is, jó sorozat volt az.
-
félisten
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Érdekes módon több év kihagyás után eredeti formájában újra megy a http://fan-fiction.urszekerek.hu oldal, a régi jó rajongói hajók, novellák ismét elérhetőek!
Ajánlom elolvasásra onnan az USS.Árpád novellákat, igen jó történetek. A többit még nekem is el kell majd olvasni onnan.
-
félisten
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #1033 üzenetére
Ezt most nem tudom mire vélni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sulu meleg. Ok, ez nekem új. o.O
Live-Die-Respawn
-
félisten
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
http://www.treknews.net/2016/07/08/enterprise-rent-a-car-star-trek-commercial/
Így kell reklámozni a céget, nagyon kemény! We got spaceships! We got spaceships! We got spaceships!
gzbotii: volt ilyen? ÚÚÚÚ
Plazmacucci: érdekes módon ezt még Takei sem szeretné látni a filmben. A véleménye szerint ha ilyet akarnak, arra csináljanak inkább egy új karaktert. De Simon Pegg leszavazta...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Netflixre jön az új Star Trek sorozat
+ összes film és összes ST sorozat is nézhető lesz Netflixen.
Live-Die-Respawn
-
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gzbotii
nagyúr
Engem annyira nem érint, 80% angolul szoktam filmezni, de pl sorozatoknal amiket nézek, itteni ido szerint éjjel megy le US-ben a rész, reggel mar fent van filelist.ro-n, bs Payer meg talál is mar hozza feliratot. Rá 2-3 napra mar magyart is.
-
félisten
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jaj gyerekek. http://nemkutya.com/like/114973
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Ez az új film, előzetes alapján a logon kívül nem túl sok ST elemet tartalmaz
-
félisten
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz gzbotii #1047 üzenetére
Ennek ellentmondanak a review-k. Megnéztem pár spoiler mentest, azokban az volt, hogy valszeg ez lesz az első olyan új ST film, ami a régi és az új filmek rajongóinak is egyaránt tetszeni fog.
Holnap kiderül, már megvettem a jegyet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Trek: Beyond (ST: Mindenen túl)
Egy két apróság, és néhány apró logikátlanságon túl szerintem simán jó film volt, én végig élveztem. A vége meglepő volt kicsit, bár talán egy idő után sejthető volt. Új dizájn nincs de volt három momentum amiért jár a pacsi.
(Öreg Spock halála, Xindi háború említése, TOS csoportkép) Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest