Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote05
tag
válasz
Plissken102 #41772 üzenetére
Nem akarod újraindítani a vitát, de megpróbálkozol vele! El lett mondva többünk által, hogy senki nem tud semmi biztosat, amíg nem lesz elérhető távolságra a biztosítási rendszer.
Azonban, ha valaki olyan hülye, hogy vesz ennyi sok pénzért egy Idrist, de annyi esze nincs, hogy vegyen játékpénzért biztosítást, azzal mégis mit lehetne kezdeni?
Szerintem hatszázas betűmérettel fog a játék visítani ötpercenként, ha nincs biztosítva a vas.Én értem, hogy perverz örömöt okoz neked végiggondolni, milyen lenne a roncs hajódban állni, vagy felébredve az állomáson hajó nélkül, de gondold már végig a következőt. Minden héten elmondják mennyire igyekeznek életszerűre megcsinálni a játékot, akkor nincs létjogosultsága a biztosításnak?
Van biztosítás a lakáson, ahol laksz? Ha nem lenne és leégne a ház, felhúznád a sátradat a ház kivitelezőjének garázsa előtt, habzó szájjal ordítva, hogy kéred vissza a lakás árát tőle? Ennyire valószínű, hogy valaki nem köt majd biztosítást a játékban. Ha a player megy kóstolgatni vanduulokat az ő területükön, akkor nagyobb biztosítási csomagot köt, mert a nyereség mellett a kockázat is nagyobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest