- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wanderer89
tag
válasz
Drenadar #40702 üzenetére
Így van, én már a 2.4 újdonságainak is nagyon fogok örülni
. Én személy szerint nem hallottam, hogy év végén béta fázisba lépne a játék, viszont azt igen, hogy év végére bekerülhet a teljes Stanton rendszer. Mondjuk, néhány hajót leszámítva, én leginkább a procedúrális planétákat várom, hogy végre landolhassak majd rajtuk, számomra ez rég várt fícsör, még nem volt alkalmam más játékban ilyesmit kipróbálni.
Ismét Avenger tulajdonos lettem, főként azért, hogy legyen egy olyan hajóm, amivel tudok majd minimálisan kereskedni is, de nem csak erre lesz jó. Ha jól tudom, a Vanguard-hoz külön pilóta engedély kell, mivel katonai gép, így elképzelhető, hogy nem fogom tudni használni rögtön. Szóval már csak egy Prospector kell, és teljes lesz a kezdő "flotta". Így lesz mindkét kedvenc gyártótól hajóm
. Nem kizárt, hogy a Prospector-on kívül még mást is megveszek idő közben, de nem látok rá túl sok esélyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest