- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Apple MacBook
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szőrös #27510 üzenetére
így van. remélem folyamatosan jönnek majd upgrade-ek és tartalom még évek múlva is. induláskor mondva lett hogy nem lesz benn minden, és ugye a 2016-os év is 12 hónap
Az nem újdonság hogy lesz olyan cucc amit beígértek, de 2017 körül jön majd. Sőt addig gyanítom jó pár hajót újra át fognak alakítani
Meg lesznek még újabbak. Igazából a fiktív cégek folyamatosan fogják kiadogatni az újabb és újabb hajóikat mint az életben az autógyártók, újabb és újabb bolygókat lehet felfedezni és terjed szét a játék.
az érdemi játékkal pedig olyannyira foglalkoznak hogy beszarás, de már játszottam is vele
No mindegy, Jack@l szerintem még 2020-ban is puffogni fog mindenen
btw szerintem a finanszírozási részt sem fogják lelőni, legalábbis annak ellenére hogy azt mondták hogy ha elindul, megváltozik, szerintem nem fog. limitek lesznek ugyan, vagy az emberek rájönnek hogy nem feltétlen érdemes minden hajót megvenni, mert a játékot veszik ki maguk alól, de szerintem speciel a hajó, kredit és fegyvervásárlás megmarad dollárból is. Amivel amúgy még nem is lenne bajom, ha tényleg jó a játék és tényleg nem vagyok arra kényszerítve hogy pénzért vegyek dolgokat, tehát ha megvehető minden mérsékelt mennyiségű játékkal... de ha nem, akkor úgyis látni fogják hogy maguk alatt vágják a fát, és úgy kihal mint a 200 millióból (+ marketing) összehozott SW TOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest