Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattyokar
tag
válasz
Szőrös #26212 üzenetére
#26212) torz on borz - Cris99 nem arra gondol, hogy korábban volt olyan terv, miszerint a teljes játék megjelenik 2014 végére? Vagy legalábbis az a "commercial launch", ami a mostani tervek szerint 2016-ban fog csak megtörténni? Tehát eszerint már majdnem 2 év csúszásban vagyunk
Éértem én, hogy új fícsörök és goalok, meg minden, de az FPS-nek és a social modulnak is meg kellett volna jelennie már 2014-ben a tavalyi tervek szerint.#26243) Menthirist: pont így gondolom én is.
Sajna nem várok túl sokat az optimalizációtól sem, de beletörődtem abba, hogy fejleszteni kell gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest