- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
janeszgol #26 üzenetére
"Felesleges volt megjegyzésekkel szétszedned az írásom." – ne haragudj, nem kötekedésnek szántam. Csupán arra szerettem volna rámutatni, hogy ezek olyan marginális dolgok, amik nehezen indokolják a főverzió ugrást. Pl. az általad elsők között említett "értesítési előzmények"-hez tuti nem kell API level 30. Mégis úgy adják el, hogy ezt korábban képtelenség lett volna megcsinálni.
Ahogy írtad is korábban egy-egy Win11 frissítés hoz ugyanennyi, vagy több újdonságot. Pl. ha jól emlékszem az AAC codec támogatás is így került be (nem kellett hozzá Win 12, és új hw. requirements)." vannak rendszerszintű programozások, amikhez kell az új OS."
Igen, bár itt is izgalmas kérdés, miért API level szinten húzzuk meg a vonalat.
Ott van pl. a Parkl. 9-es droid-on már el sem indul, míg a banki alkalmazások vígan.Összefoglalva: én azt látom, hogy minden évben kijön egy új droid, mert ... mert csak. Nagyon mélyen a motorháztető alatt változnak dolgok, de erre vajon tényleg szükség van, és ha igen, ilyen ütemben? A telefonok esetén is hasonló (vagy még olyanabb) a helyzet. Pl. a Samsung is jóformán ugyanazokat a mobilokat (itt leginkább az S23→S24→S25 -re gondolok) dobja piacra évről-évre.
Kicsit más. Nézegetem Xiaomi 15-öt ...
Topic-ban írják, hogy ezen már ne nagyon akarjak launcher-t cserélni, mert a gesture navi nem fog működni. Wtf?! Éljen a fejlődés! Azt is nehezen tudom megemészteni, hogy a saját eszközömön nincs root jogom (PC-n azért vicces lenne, telefonon mégis teljesen hozzászoktunk), de most már ott tartunk, hogy a launcher is fix. Illetve, OK, nem az, de ha nem akarsz egy adott fíccsört bukni, akkor ne cseréld. Pontosabban cserélheted, és mindenre lenne megoldás, de akkor kellene a root.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 3. béta verzióval elérte az Android 16 a platformstabilitást.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túra és kirándulás topic
- Asustor NAS
- Videós, mozgóképes topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Anime filmek és sorozatok
- Mobil flották
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest