- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Házimozi belépő szinten
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Én úgy csinálnám, hogy a meglévő adatok alapján felvinném az összes felhasználót a felhasználó táblába, az összes terméket pedig a termék táblába (mindenkit és mindegyiket csak egyszer).
Nem tudom, hogy hívják magát a "feltöltést", de hasonló esetben én a tranzakció kifejezéssel találkoztam. Tehát van egy halom tranzakciód, ami tartalmazza, hogy ki, mit és mikor töltött fel. Ezeket kell a kapcsolótáblába felvinni. (felhasználó egyedi azonosítója + termék egyedi azonosítója + feltöltés dátuma)
Innentől kezdve csak a kapcsolótáblát töltöd. Akkor kell a másik kettőhöz hozzányúlnod, ha új felhasználó vagy új termék jelenik meg egy tranzakcióban. (Ez esetben a felhasználó- és/vagy a terméktáblát kell előbb kiegészíteni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest