- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Feltettem már a kérdésemet több topicban is, aztán martonx fórumtárs javaslatára idetévedtem, és megkérdezlek benneteket is a dologról.
Adott a következő részlet egy EK diagramból, ezt szeretném átírni relációs adatbázisba:

Elméleti szinten megy a dolog, viszont az SQL-lel bajban vagyok. Ami "biztos", hogy 3 táblám lesz. A felhasználó és a termék marad ugyanúgy, de kell készítenem egy kapcsolótáblát, legyen mondjuk feltöltötte, ami megkapja a felhasználó és a termék tábla elsődleges kulcsát, és ez a kettő együtt lesz az idegen kulcsa, valamint megkapja a kapcsolat tulajdonságát is.
Innentől van a gond, mert nem tudom, hogy miként tudom helyesen feltölteni az adatbázist...
Például olyan lekérdezésekre szeretnék választ kapni, hogy Józsi milyen termékeket töltött fel?, vagy hogy a Danone joghurtot ki töltötte fel?.
A kapcsolótábla teljesen megzavar, ezt hogy kell létrehozni SQL-ben, és aztán feltölteni bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest