Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Húh, lehet, hogy nem értjük egymást, bár szerintem én is körülményesen magyaráztam.
Amit mondasz, az lehet, sőt biztos, hogy működne, de az a probléma, hogy esetemben kezdésnek 0 felhasználó és 0 termék van, szóval nem kivitelezhető, hogy előre felvigyem őket.
Gondolkoztam, és lehet, hogy így nem is logikus, mert mi a fenéért vinné fel több felhasználó is ugyanazt a terméket?! Tehát annyiban módosítani kell majd az ábrát, hogy egy felhasználó több terméket is felvihet, viszont egy adott terméket csak egy felhasználó vihet fel. De ebben az esetben az időpont sem kell, mert teljesen mindegy, mikor vitte fel, nincs jelentősége...
Szóval akkor egy-a-többhöz lesz, és innen már más a helyzet. Na, ezt még át kell gondolnom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest