Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Húh, lehet, hogy nem értjük egymást, bár szerintem én is körülményesen magyaráztam.
Amit mondasz, az lehet, sőt biztos, hogy működne, de az a probléma, hogy esetemben kezdésnek 0 felhasználó és 0 termék van, szóval nem kivitelezhető, hogy előre felvigyem őket.
Gondolkoztam, és lehet, hogy így nem is logikus, mert mi a fenéért vinné fel több felhasználó is ugyanazt a terméket?! Tehát annyiban módosítani kell majd az ábrát, hogy egy felhasználó több terméket is felvihet, viszont egy adott terméket csak egy felhasználó vihet fel. De ebben az esetben az időpont sem kell, mert teljesen mindegy, mikor vitte fel, nincs jelentősége...
Szóval akkor egy-a-többhöz lesz, és innen már más a helyzet. Na, ezt még át kell gondolnom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest