Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Mert a motorháztető alatt, illetve skálázhatóság (gondolok itt elsősorban a fürtőzésekre, azaz horizontális skálázhatóságra) szempontjából a PostgreSQL sokkal többet tud, sokkal finomabbra hangolható.
És ahogy mondtam, az már más kérdés, hogy a userek 99%-a ezeket a MySQL-hez képest extrának számító feature-öket az életben soha nem is fogja kihasználni.
Ellenpéldának meg ott van a Facebook, de ők már rég agyonhack-elték mind a PHP-t, mind a MySQL-t, és jó példák arra, hogy szarból is lehet várat építeni, ha erre több milliárd dollárod van.Másrészt bevallom nem vagyok 100%-osan naprakész ez ügyben. Postgre-nal lemaradtam a 9-es főverziónál, MySQL-t érdemben utoljára 5.4-eset használtam. Szóval lehet, hogy közben MySQL lépett előre, bár magának az Oracle-nek sem érdeke, hogy igazi konkurenciát támasszon házon belül az Oracle DB-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- Synology NAS
- ASUS notebook topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest