Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
sztanozs
üzenetére
Én a T-SQL megoldást jobban csíptem. Nem voltak túlbonyolított jobok. Kisebb ellenőrző riportok, töltések. Csak most kitalálták az anyacégnél, hogy mindent át kell ültetni.
Az okot nem tudom. De mivel akad néha valami módosítás, ami igényli, hogy hozzányúljuk meglévő folyamatokhoz. Eleve nem túl gyors és viszonylag sűrűn omlik össze a Visual Studio. Félek, hogy ez durván lassítani fog. Ezért gondoltam ,hogy a tárolt eljárás kiskapu lehetne, hogy gyorsan szűrhessek. Anno Excelbe elkezdtük adminisztrálni, hogy melyik job mit tartalmaz, de hamar hamvába halt, hogy nem cska ketten csináltuk. Vagy mindenkinek kellene vagy senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- SZINTE ÚJ Corsair Virtuoso RGB Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest