Új hozzászólás Aktív témák
-
nyugis21
kezdő
Megpróbáltam az összes szempontot figyelembe véve megoldani, de túl bonyolult lett, így egyszerűsítettem, lemondtam a feladat-esemény bonyolultságáról, külön kezelem őket.
(5294-ben és 5370-ben volt a két különböző séma)A feladatnál az lesz a lényeges, hogy lezáruljon, és ha fontos, akkor eseménylistába be lesz írva, mint egy fontos történés.
Itt az első változat, szerintetek ez a logika jó, vagy még mindig van vele valami gond?
Az UGY (project)-nek lehet egyetlen felelőse és sok eseménye (ESET).
Az eseményeknek (ESET) csak egyetlen felelőse és egyetlen helyszíne, de M kapcsolóséma révén sok résztvevője lehet, és sok FELADAT tartozhat hozzá.
Egy FELADAT csak egyetlen eseményhez (ESET) kapcsolódhat és csak egyetlen felelőse lehet, a határidő a lényeg, és az, hogy nyitott vagy lezárult. (Hopp, ezt a mezőt elfelejtettem felvinni.)
Minden UGY-nek, ESET-nek és FELADAT-nak egy felelőse lehet, de M révén sok eseményen (ESET) vehet részt és egy eseményen több résztvevő lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi