Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyugis21
kezdő
Megpróbáltam az összes szempontot figyelembe véve megoldani, de túl bonyolult lett, így egyszerűsítettem, lemondtam a feladat-esemény bonyolultságáról, külön kezelem őket.
(5294-ben és 5370-ben volt a két különböző séma)A feladatnál az lesz a lényeges, hogy lezáruljon, és ha fontos, akkor eseménylistába be lesz írva, mint egy fontos történés.
Itt az első változat, szerintetek ez a logika jó, vagy még mindig van vele valami gond?
Az UGY (project)-nek lehet egyetlen felelőse és sok eseménye (ESET).
Az eseményeknek (ESET) csak egyetlen felelőse és egyetlen helyszíne, de M kapcsolóséma révén sok résztvevője lehet, és sok FELADAT tartozhat hozzá.
Egy FELADAT csak egyetlen eseményhez (ESET) kapcsolódhat és csak egyetlen felelőse lehet, a határidő a lényeg, és az, hogy nyitott vagy lezárult. (Hopp, ezt a mezőt elfelejtettem felvinni.)
Minden UGY-nek, ESET-nek és FELADAT-nak egy felelőse lehet, de M révén sok eseményen (ESET) vehet részt és egy eseményen több résztvevő lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest