Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- VR topik
- 3D nyomtatás
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
nyugis21
üzenetére
Én ahogy láttam, elég sok segítséget, tanácsot és iránymutatást kaptál a fórumtársaktól.
Részemről továbbra is az alapok tanulmányozását javaslom, mert előbb-utóbb szükséged lesz rá, nem hiszem, hogy "kattintgatással" végig lehet vinni egy projektet.
Kezdetnek én mindig ezt ajánlom, mert egyből gyakorolni és kipróbálni is lehet:
https://www.w3schools.com/sql/Talán próbálj meg kisebb területeket lefedni a kérdéseiddel, mert ezek talán túl általánosak, megfoghatatlanok, vagy nehezen megválaszolhatóak. (Számomra, sőt igazából nekem az egész témád az. Ezért sem igazán tudtam eddig érdemben segíteni.)
És azt kérlek, ne feledd, itt mindenki saját idejéből, önszántából segít, válaszol, senki sem kötelez senkit, hogy segítsen neked vagy másnak. És te sok választ és segítséget kaptál eddig is. Úgyhogy talán nem a legjobb "taktika" egy ilyen hozzászólás ezek után. De ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth-headsetekről általában
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra, 512gb/12gb
- HP EliteBook x360 G4 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- Feiyu Pocket 3
- Dell Precision 5560 i5 11500H 16GB 256GB SSD 1920x1200 Matt IPS
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest