Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Androidos tablet topic
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Köszi..
Pont így csináltam meg, azóta ugyanis egy pár órát rádobtam a cuccra. A táblák kész vannak, csak azt a JOIN-os lekérdezést nem értem, amit írtál, ha le tudnád írni részletesen azt megköszönném.
Tábláim:i__ro (iro_id, iro)
k__onyv (cim_id, cim, iro_id, mufaj_id)
m__faj (mufaj_id, mufaj)Előre is köszi.

Ja még egy kérdés, ezt a JOIN dolgot csak lekérdezésnél lehet megcsinálni ?? nem tudom összekapcsolni őket alapból, mint pl. Accesben ???
Vedd semmisnek, most látom, hogy elég részletesen írtad le, csak azt nem értem, hogy mi az a "k" "sz" "m" (az lesz a rövidítése, vagy mi
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Androidos tablet topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Ford topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Vlb 486 alaplap / overdrive 66 mhz proci/ Vlb tseng / 4x4mb simm
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)