Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hallgattam a tanácsokra, de szerintem az indexelés dolgot rosszul csinálom, kezd gyanús lenni.
Egyébként már felpakoltam idegnagy szerverre, szóval a vas része megoldódott, nem bosszantom tovább magam az arm procival,csak ha lesz egy céljaimnak megfelelő adatbázis. ( Bár android okosításba kezdtem, SQL feladat lett belőle
).Az indexeléssel kérdés:
Sajnos az id-k néhol betűt is tartalmaznak, így csak fulltext indexet enged a mysql. Fulltext indexet ráteszem a kellő mezőkre, ez is megvolt, de nem gyorsult érezhetően.
Újra kell indexeltetni valamilyen paranccsal a táblát? Vagy az adatokat is teljesen újra kellene tölteni a táblába?
Fórumon írnak sok mindent itt-ott, azt találtam REPAIR-el valahogy megoldható hogy a már táblában lévő tartalmat újraindexelje a mySQL.Indexelt táblákat dumpoltam ki a saját szerveremről a távoliba, de most ahogy nézem az export file-t nincs benne indexelés, nem hozta az export, így újra kell az egészet.
Végre Mysql-en tudok explain kimenetet adni:
id select_type table type possible_keys key key_len ref rows Extra
1 SIMPLE routes ALL NULL NULL NULL NULL 313
1 SIMPLE trips ALL NULL NULL NULL NULL 134307 Using where; Using join buffer
1 SIMPLE stop_times ALL NULL NULL NULL NULL 2555175 Using where; Using join buffer
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).