Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Mini PC
- Fujifilm X
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
skacok!
carplayen lehet valahogy a listákon belül rendezést beállítani?
pl legutóbb hozzáadottat listázza felül?
az őrületbe kerget, hogy folyton a telón kell nyomkodni mert a carplayes spoti alkalmazason össze vissza pakolgatja a számokat adott listákon belül.
-
TBMC
addikt
sziasztok!
spotify-apple carplay.
egyszerűen nem frissülnek a lejátszási listában újonnan hozzáadott zenék... nem látom a lejátszási listában.
hozzáadott dátum szerint sem tudom rendezni, sehol nem találtam ilyen opciót.mi a fenét lehetne kezdeni ezzel? már az őrületbe kerget...

-
TBMC
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
igen azzal tisztában vagyok. csak mikor "..."-ra kattintva adnám hozzá a lejátszási listához, automatikusan a végére dobja. erre szeretnék megoldást. ha van

-
TBMC
addikt
előre is bocsi, nem vagyok követője a témának.
viszont lenne egy oly kérdésem, hogy amennyiben új zenét adok hozzá bármely lejátszási listámhoz, hogyan lehet beállítani, hogy ne a lista végére, a 2xx helyre, hanem az elejére adja hozzá azt?mind macen, mind iphoneon probléma.
köszi előre is!
-
TBMC
addikt
válasz
FіkuszKukіsz
üzenetére
köszönöm!

-
TBMC
addikt
válasz
kmarci25
üzenetére
igen, tudom, hidd el rá googleztem kérdés előtt, nem poénból kérdezgetek..
az általad linkelt NEM működik már.. 2017es bejegyzés ha megnézed.. már nincs ilyen opció a spotifyba. kivették belőle.."I Cant believe this feature is no longer aviable, this is a mess, the way i have managed all my music is by using itunes playlist, this is a clomplete wth and dealbreaker for me, i would check itunes music"
"With the latest version of the Spotify app the "Import Playlist..." item is gone."
"GOODBYE SPOTIFY YOU ARE DESTROYING YOUR USER BASE"azért tettem fel ide a kérdést, hátha valaki tud rá működő megoldást..

-
TBMC
addikt
skacok!
oly kérdésem lenne, adott itunes playlistet, hogy a fenébe tudnék bepakolni spotifyba, hogy megjelenjen az összes eszközömön?
(mac)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Path of Exile 2
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pl legutóbb hozzáadottat listázza felül?