Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztalra küldik a Snapdragont
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Valahogy megoldottam a samsung telefonomom Android 13 alatt, hogy az ertesitesi savot lehuzva a spotify mindig ott volt legfelul az ertesitesek felett, es tudtam inditani is a zenet. Azonban ez most megvaltozott, es ha leallitom a zenet es leteszem a telefonomat egy ido utan az ertesitesek korul eltunik a spotify, es ujra meg kell nyissam az appot, hogy zenet inditsak. Most sajnos nem talalom hogy tudom oda fixen kitenni.. tudtok segiteni esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs