Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
Ha már így a véletlen lejátszás szóba került, nektek nem tűnt fel hogy a "véletlen" az a Spoti esetében nem is valódi véletlen. Értem ezalatt azt hogy az immáron 100+ órányi zenét tartalmazó lejátszási listámat hetek óta hallgatva bizonyos előadók bizonyos számait a vártnál jóval gyakrabban játssza le, van olyan zene amit 4-5 óránként is (ékes példája ennek Majkától a csúcson túl amit emiatt ki is kellett vennem már a listából mert a könyökömön jön ki), ez 1700+ zene esetén nagyon nem tűnik véletlennek, én élek a gyanúval hogy bizonyos előadók számait szándékosan gyakrabban játssza le, de azt is ki merem jelenteni hogy a 100 órás listámból több hét után még mindig van olyan szám amit egyszer sem játszott le napi 8-10 óra hallgatás mellett sem, és van olyan is amit már vagy 30-szor.
Én naivan azt hittem hogy ez majd úgy fog működni hogy véletlenszerűen végigpörgeti a listám teljes tartalmát és csak azután kezd ismételni ha már végig ért mind a 100 órányi tartalmon, azaz 8 órás munkaidővel számolva több mint 2 hétig nem lesz ismétlés, de sajnos úgy tűnik a 100 órából van egy 20-30 amit ismétel és néha néha közé tesz valamit a többi 70-ből, így kicsit olyan mint ha valamelyik ismert kereskedelmi rádióadót hallgatnánk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest