Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
Eddig Wise MC (magyar kibocsátású) kártyával fizettem a családi prémiumot, de a kártya le fog járni és Visa kártyát küldenek majd helyette, ami nem magyar, hanem belga, így a spotify nem fogadja el. Úgy döntöttem Paypallal fizetem majd, korábbiakban már fizettem így a családi csomagot, de a Spotify mindig szivatott, hogy többet vont le forintban, mint a 7,99 EUR valós forint értéke, így visszatértem a közvetlen bankkártyás megoldásra, ahol euró egyenlegből fizetek. A Paypal szerint az állampolgárságom magyar, mindig is az volt, de a Paypal alatt használt virtuális Wise Visa kártyám belga. A Spotify, ha a mostani közvetlen MC kártyás fizetés helyett Paypal-t állítok be, akkor a Paypal alá betett belga kártyám alapján fogja eldönteni, hogy magyar vagyok-e vagy a Paypal fiókom allampolgársága alapján, ami viszont magyar. Van ezzel valakinek tapasztalata? Azaz van köztetek olyan, aki Magyarországon használja a Spotify-t valamilyen prémium csomaggal, magyar Paypal állampolgársággal, de nem magyar kibocsátású bankkártyával?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Le Mans Ultimate
- One mobilszolgáltatások
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amatőr csillagászat
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- S21 256/8 dobozában
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest