Hirdetés
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Oké, elfogadom, nem vagyunk egyformák. A továbbiakban nem is vitatkoznék, csak pár megjegyzés.
1. Én sokat hallgatok rádióműsorokat, általában archívumból letöltve, azaz kvázi podcast-okat. Nekem sokkal egyszerűbb lenne, ha Spotify-ból elérhetném őket podcast-ként, és akkor kimondottan szeretném, ha a home képernyőn szólna, hogy megjött az új rész.
2. A "Home" képernyőn van egy csomó ajánló. Ezek szerintem összességében jók. (Én szoktam velük kísérletezni...) Vannak promók, azok nem annyira jók (sőt), de ebből él a cég, én nem rovom fel nekik. (Pl. mobilos Operában is vannak ajánlók a (home) kereső képernyőn.)
3. Az explicit tartalmak nem a Spotify hibája, hanem a művészeké. (Artist. Hogy van ez magyarul?) Van rá egy kapcsoló (explicit content), annak elvileg ki kellene szűrnie. (Mondjuk a report contentet nemrég jól leszedték a felületről (és áttették a supporthoz, hogy elvegyék a kedvet a használatától.))
4. Nem pontosan tudom, hogy mennyire ijesztő egy puzsér fej. (Bárki legyen is ő.) De ezzel nem tudom, hogy mit lehet kezdeni, ez nem a spotify sara, hanem a művészeké. Én se kedvencelek néha kimondottan jó zenéket csak azért, mert taszít a borítója, és nem akarom még egyszer látni. De ez egyéni preferencia kérdése, ami engem taszít, az másnak akár tetszhet is. (Ha a Spoti ajánlgatja, biztos vagyok benne, hogy a puzsér podcastnak van azért egy hallgatótábora. Jobb ötlet híján hajlamos "népszerű" címeket ajánlani.)
5. Lehetne sok testreszabási opciót bevezetni a programban, de (a) ezekre manapság mindig az a válasz, hogy nagyon kis százalékban használják az user-ek, (b) ezzel szemben sok support kérést generál (miért nem jelenik meg nálam? azért b. mert kikapcsoltad!), (c) olyan opciót nem nagyon fog a cég implementálni, ami az üzleti érdekei ellen való, (d) és nem is tudom, hogy szeretném-e, hogy a cég üzletileg hátrányos dolgokat csináljon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest