Hirdetés
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
üzenetére
Ha akarsz segiteni akkor tedd, ha nem akkor ne válaszolj kérlek vagy ne ilyen lekezelöen, biztos számodra is van olyan ami elsörre nem átlátható , remélem akkor te is hasonlo stilusban kapsz segitséget.
Igen elöadók voltak, de ez mit is számit, ha nem tudom kiválasztani, hogy az elöadótól melyik albumrol melyik számot akarom hallgatni ?
Megjelöltem pár kedvencet is és plazlistet is, de ha kocsiba ülök ott csak egy gomb van, hogy play, nincs menübe kotorászás, hogy mit szeretnék csak játsza amihez kedve van olyanokat akikrol nem is hallottam . Meg mégha egy kedvencnek jelölt számot is inditok el egy idő után azt veszem észre, hogy már olyan számot játszik amit nem ismerek és nem jelöltem kedvencnek
A kereső is mindent fel ad csak nincs semmi filter amivel legalább lehetne szükiteni a találatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Revolut
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One / Xbox Series játékok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest