Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Kíváncsi volnék, hány embernek van megfelelő füle és eszköze ahhoz. Szerintem ezért nem is siettek vele a cégek. (évek óta pletykálták) 90% mobilon, kocsiban, wireless hallgat. Elég jó - kényelem arány miatt.
Én 128 kbps MP3 és 320-as között észreveszem a különbséget, egy itunes master 256-os AAC és CD között már nem. Ha kipróbálhatok másnál méregdrága eszközökön lossless dalokat, persze azt mondom atom jól szól, azért hétköznapi életben nem költenék arra a hobbira.
Spotify-nál az alapértelmezett audio normalizációt mindig kikapcsolom, úgy már tetszik a hangzása. És a web playernél örülök 256 kbps AAC van náluk is már jó ideje, az Ogg Vorbis nem annyira tetszett. Megszokás kérdése volt, ha csak azt hallgattam jó volt, amikor AAC akkor tűnt fel más, jobb.(kicsit furcsa, hogy hi-res és lossless szint előbb lett több streaming cégnél, mintsem az appokat kikalapálnák)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- OTP Bank topic
- Google Pixel topik
- Renault, Dacia topik
- Eljött a Messenger.com vége
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest