Hirdetés
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
válasz
üzenetére
IOS, közben megvan, airplay-en nem müxik, bt-on igen.
Továbbá azt is észrevettem, hogy eddig amit zenéket hallgattam (eddig szinte mind kb 30 szám) le shazamoztam és ugyanazt lejátszottam apple music-ban, ami a megdöbbentő, hogy sokkal jobb a hangminőség apple music-ban, mélyebb és tisztább, erőteljesebb. Úgy h spotin be van állítva az állítólagos legjobb hangminőség, ennek ellenére dobozhangú, elég durván hallható a kül. Úgy látom vannak ilyen-olyan módok spotin (sztem túl sok is és felesleges) amik pl a dinamikát buzerálják, viszont így nem a valós hangokat tolja, bár ha mind kikapcsolom akkor sem, ez a 320kbps csak marketing sztem, mert nem adja az egészen biztos, pedig am-ban sem 320 de sokkal jobb a minőség, érdekes dolog ez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest