Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
norbertoth
üzenetére
Korábban írtam a témában: #4597.
Ha a heti ajánlók nagyon nem stimmelnek, akkor idomítani kell a Spotify-t. Figyeli, hogy melyik számot kedvenceled, milyen előadókat követsz, melyik előadó életrajzát nézed meg, milyen számokat mentesz saját listára, melyiket hallgatod meg többször, melyiket léped át, stb. Nekem már volt olyan ajánlásom, amit 90%-ban lementettem, de azért ez ritka. De amit ajánl, az legalább 80%-ban megfelel az ízlésemnek (azaz legalább egyszeri meghallgatásra oké), és rengeteg korábban ismeretlen előadó lett kedvencem az ajánlások alapján.
(Néha egészen ijesztően ügyes: vannak előadók, akiket nem kedvelek, és nem is hallgatok, de mégis tud tőlük olyan számokat ajánlani, amik viszont tetszenek.)
Ja, még annyit, hogy soha nem szabad olyasmit hallgatni (huzamosan), ami nem tetszik, vagy nem zsáner, mert elrontja az ajánlásokat. Tehát pl. az egész napos karácsonyi háttérzene szolgáltatást érdemesebb Private Session-ben lenyomni, ha az ember nem akarja, hogy hónapokig minden ajánlásban legyen legalább egy Csendes éj feldolgozás. (A private session alatt elkövetett zenehallgatás nemcsak hogy nem publikus, hanem az algoritmusok is diszkréten elfordítják a fejüket, és nem veszik figyelembe. Legalábbis régebben így volt.)
-
törölt tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Előadóból, playlistből is lehet rádiót indítani.
-
Akelaus
senior tag
válasz
norbertoth
üzenetére
Én azt szoktam csinálni, hogy az adott dalhoz tartozó előadót megnézem, és van "A rajongók ezt is szeretik" rész. Macerás, de akadtam már így kincsekre. Illetve ha egy adott stílus akkor arra keresek listát, aztán abba belehallgatok.
-
válasz
norbertoth
üzenetére
Pl. PC-n Spotify alkalmazásból. Kedvenceket (nálam Liked Songs) megnyit. Összeset kiválaszt (kattintás az első szám címére, Shift + kattintás az utolsó szám címére). Lokális menü (jobb gombbal kattintás egy tetszőleges kiszürkített számra), majd a menüből hozzáadás listához (nálam Add to Playlist), új lista (New Playlist). A lista utána átnevezhető és publikussá tehető.
Amennyire tudom, a web-es lejátszóban vagy mobilon a fenti módszer nem működik, mert nem lehet egyszerre több számot kiválasztani. (A fórumon évek óta könyörögnek a felhasználók, hogy lehessen, de a Spotify szerint nincs rá igény. És ha nincs rá igény, akkor nyilván nem fognak ráállítani egy programozót, hogy szánjon rá egy délutánt, hogy lefejlessze.)
-
Lenry
félisten
válasz
norbertoth
üzenetére
nekem 6 daily mix van, ezek a likeolt és sokat hallgatott előadók zenéit tartalmazza, kb stílusonként szétválogatva. ezen kívül van a Zeneradar, ami a követett előadók új zenéit tartalmazza, a Heti Kaland, ami a hallgatott zenék alapján próbál hasonlókat ajánlani
plusz lesznek Aktuális Kedvencek, Korábbi Kedvencek, meg év elején kapsz egy válogatást az előző évi kedveceidből -
unravel
őstag
válasz
norbertoth
üzenetére
"....hiszen már 2014 óta kérik a cégtől a módosítást."
Nem mondanám hogy elkapkodták.
-
Keem1
veterán
válasz
norbertoth
üzenetére
Így van, csak ha a próbaidő lejárt, utána vált vissza reklámmal támogatott verzióra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest