-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem pont az a bajom egy ideje a Spotival, hogy semmi értelmeset nem ajánl.
A Discover weekly kb olyan szinten alja, hogy ha egy számot találok benne, ami tetszik, már jó hét volt.
Ha adott szám alapján indítok rádiót, szintén 90% olyan track jön, ami már valamelyik listámon rajta van, vagy pedig fostos.
Nem ártana javítani ezen az algoritmuson...
Mókás, de a Last.fm (ami elvileg szintén a Spoti tulajdona már), normálisabb ajánlásokkal dolgozik, ha megnyitom az adott eladót, mellette láttam már többször is olyan ajánlást, aminek a létezéséről sem tudtam, és nagyon jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest