-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Ugyan azokbol az eloadokbol valogat es minden albumrol mindig ugyan azt az 1-2 szamot jatsza le (daily mixek, eloado radiok - ezeket hallgattam altalaban ha nem konkretan valamit (pl album) akartam)
Discover weekly is olyan lett par ev alatt hogy mar kb minden szamot ismertem amiket berakott...
Egy ido utan nem tud ujat mutatni a a spoti, nekem ez a tapasztalatom.Elso korben ugy tunik mintha a deezer a kevesbe nepszeru szamokat is bedobna "radio" listakba, ha ez igy marad 3 honap mulva is akkor ebbol a szempontbol jobb lesz mint a spoti.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs