Hirdetés
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD-háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
nevezzük aminek akarjuk, épp hallgatom az egyik kedvenc számom, mar rengetegszer hallottam, nagyon durva hogy hallok benne olyat amit eddig még nem.

illetve szokott olyat csinálni az android app, hogy levált normal minőségre...azt még kültéren is hallani azt a különbséget.
kiváncsiságból kitöltenék egy tesztet hogy pl egy gitárakkordból meghallanám-e hogy Dmoll vagy Cdúr.
"Bár akkor én eleve nem pc-n hallgatnék mp3-at..."
csak a Spotify nagyon kényelmes számomra. és igen, ha lesz Spotify HIFI én azonnal váltok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest