Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
nevezzük aminek akarjuk, épp hallgatom az egyik kedvenc számom, mar rengetegszer hallottam, nagyon durva hogy hallok benne olyat amit eddig még nem.

illetve szokott olyat csinálni az android app, hogy levált normal minőségre...azt még kültéren is hallani azt a különbséget.
kiváncsiságból kitöltenék egy tesztet hogy pl egy gitárakkordból meghallanám-e hogy Dmoll vagy Cdúr.
"Bár akkor én eleve nem pc-n hallgatnék mp3-at..."
csak a Spotify nagyon kényelmes számomra. és igen, ha lesz Spotify HIFI én azonnal váltok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 512GB használt karcmentes 100% akku (85 ciklus)
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest