- Kompakt vízhűtés
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Ha az edzés, konditermet vagy valami ilyesmit takar, ahol van wifi, akkor lehet nem nagyon éri meg előfizetni rá, de ezt már te tudod.

@zack: Spotin és Apple Music-on kívül nem próbáltam ilyesfajta fizetős szolgáltatást, így nem ismerem őket annyira. Spotit már több mint egy éve használom és fizetem, nekem akkor bevált, ezért nem is váltok, pláne amilyen az AM...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest