- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Nem csak a kényelem a lényeg, hanem tényleg finom szerintem. Ilyet otthon nem csinálsz. Kipróbáltam nem egy féle receptet de egyik tésztával vagy szósszal sem voltam igazán elégedett. Aztán egyszer láttam leértékelve, kipróbáltam és annyira bejött, hogy utána teljes áron is vettem. Az meg hogy 5 perc a munkaigénye.. lehet hogy konkrétan a tészta gyúrás megvan annyi idő alatt, de ha már hozzácsapjuk, hogy a tálat elővenni, a hozzávalókat összeszedni a kamrából, esetleg a gépet elővenni, majd utána ezeket el is mosogatni, már rögtön megtöbbszörözi az 5 percet 😀 Ezt csak kiveszem a hűtőből vagy ha fagyasztva (úgy azért már nem ugyanolyan..) van akkor 2 perc után a mikróból. De 16 perc sütéssel együtt, ennek is kell fél óra, mire az ötlettől eljutok oda, hogy szeletelem fel.
Van itthon rendes kemence is, na az dob igazán sokat a házi pizzán, de túl melós, sok idő kell hozzá. Meg ha már be van gyújtva, érdemes egy komplett menüt megcsinálni benne. Pizzalapot még nem próbáltam, de akkor lehet beújítok egyet, ha érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 3
- Amazfit GTR 3 Pro - szintkülönbség
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged