Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
Az ötödik Sam Fisher kaland, amely már egy kiégett, lánya halála miatti bosszútól hajtott exügynök irányítását adja a kezünkbe, aki mindent feléget maga körül, hogy Sarah gyilkosát megtalálja, ám a szálak alaposan összegabalyodnak... Sam ebben az epizódban sem az NSA-nak, sem a JBA-nak nem dolgozik. Öregebb, de mégis gyorsabb, erősebb és brutálisabb. Nem kap speciális támogatást a fegyverek területén. A vallatás sokkal hatásosabb, és brutálisabb. A játék első koncepcióját a Ubisoft kukába dobta, és teljesen elölről kezdte a fejlesztést montreali stúdiójában. Érdekes, új játékelemeket kapunk, ilyen a "Mark & Execute", ahol megjelölhetünk egy célpontot, amit majd a gomb lenyomására Sam megtámad, ám ez a móka egyben prioritást is felállít, azaz ha egy lámpát és egy ellenséget adunk meg célnak, ügynökünk előbb a fényt lövi ki, utána az embert. A másik elem az "utolsó ismert pozíció": ha a rosszfiúk meglátják ügynökünket, oda indulnak, ahol volt (ezt a helyet barátunk sziluettje jelzi), de ha mi közben megváltoztatjuk helyünket, meglephetjük őket. Ezek mellett a függő pozícióból tüzelés vagy a környezet elemeinek kihasználása az információszerzéshez (például kobak belezúzása a tükörbe) és a figyelemeltereléshez (vázák összetörése, autóriasztók bekapcsolása), illetve olyan látványelemek, mint a feladatok kivetítése a falra, az árnyékban a színek kifakulása, mind a jobb beleélést és a zökkenőmentes játékot segítik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
Üdv!
Steam-en újra elővettem a Splinter Cell Conviction-t, hogy betegség alatt játszogassak kicsit vele, de azt vettem észre, hogy teljesen megbolondult a One S controllerem irányítása, holott korábban ezzel toltam végig a játékot, és akkor hibátlan volt.
Minden össze-vissza van (pl. a fedezékbe húzódás a bal ravasz helyett a View Button), vagy leginkább nem is működik/reagál...
Hivatalos MS wireless receiver stick-et használok, STEAM-ben telepítettem az Xbox Extended Feature Support Driver-t, és a STEAM fel is ismer, mint Xbox One S Controller-t.
Próbálgattam Community Layout-okat, de csak az egyik működik, és az sem rendesen, ti. a joystick finomságait nem kezeli, azaz Sam rögtön futni kezd, nincs séta, vagy kocogás... mintha billentyűzetparancsot kapna a játék.
Ráadásul a letöltött layout-okat nem tudom utólag törölni...Ezt az útmutatót is kipróbáltam, sajna szintén se kép se hang... kezdek bepöccenni.

Mi lehet a gond, min kellene változtatnom?
Új hozzászólás Aktív témák

- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Nintendo Switch 2
- Napelem
- Horgász topik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- Vadiúj AMD konfig összeszerelésre vár .
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest