Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Hahó Urak!
Sajnos nem tudom miért lehet a crash, nálam is ki-kifagy néha a játék, de egyenlőre azért szépen játszható és haladok előrefelé.
Ellenben egy kérdés:
A kínai felhőkarcolós pályát tegnap újrakezdtem, hogy immáron tényleg soha ne vegyenek észre és soha ne öljek meg semmit. Ráérni ráérek, hogy komótosan végigtoljam. Na hát a nagy gondom az az, hogy bizony nem tudom nem megölni a fószerokat. Elkapom őket hátulról: az eddig használt jobbegér megfojtja őket, ami ugye nem jó ellenben a bal egérgomb meg egy hatalmasat belerúg a gerincükbe. Most mi a fészkes fenét csináljak? Nem szeretnék ölni, mert mindig kapok érte minuszpontot ill. ha már ölök, akkor távcsövessel fejbe és annyi volt a sztori, nem kell kúszni-mászni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco WS-X6816-10GE-V01 - Interface modul - switch
- iPhone 16 Pro 256 GB 100% akku 2,5 év GARANCIA
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- TP-LINK TL-SG105-M2 5-Port 2.5G asztali switch - Gar.: 2028.05.09
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest