Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen joysticket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Hahó Urak!
Sajnos nem tudom miért lehet a crash, nálam is ki-kifagy néha a játék, de egyenlőre azért szépen játszható és haladok előrefelé.
Ellenben egy kérdés:
A kínai felhőkarcolós pályát tegnap újrakezdtem, hogy immáron tényleg soha ne vegyenek észre és soha ne öljek meg semmit. Ráérni ráérek, hogy komótosan végigtoljam. Na hát a nagy gondom az az, hogy bizony nem tudom nem megölni a fószerokat. Elkapom őket hátulról: az eddig használt jobbegér megfojtja őket, ami ugye nem jó ellenben a bal egérgomb meg egy hatalmasat belerúg a gerincükbe. Most mi a fészkes fenét csináljak? Nem szeretnék ölni, mert mindig kapok érte minuszpontot ill. ha már ölök, akkor távcsövessel fejbe és annyi volt a sztori, nem kell kúszni-mászni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LENOVO IdeaPad Slim 3 - i7-13620H
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest