Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
Na végre eljutottam odáig, hogy kipróbáljam ezt a remek játékot. Már tavaly óta ott csücsül a fiókomban, de még nem szántam rá magam mostanáig. Úgy érzem nagyon jó döntés volt szavazni rá a Greenlight keretein belül. Nagyon durván jól van megcsinálva, mint ha igazi járműveket vezetnék. Fura is volt elsőre, meg kell szokni a viselkedésüket. Nem igazán vagyok az autós játékokhoz szokva. És a grafika is egyszerűen remek lett. Kiváló játék a járművek szerelmeseinek.
-
batman91
őstag
Nekem is nagyon bejön ez a game, főleg az tetszett amikor belement a sárba, és fröcskölt, rátapadt a kerekekre, meg a fizika is nagyon el van találva. Szerintem nagyon jól meg van csinálva. Remélem sikerül nekik valami átütő, jó kis autós játékot csinálni. Mostanában nem akad egysem, egyedül ez fogott meg.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest