Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Aktív témák
-
illusiON
őstag
Hali!
Most fejeztem be a játékot! Tényleg nem nagy játék, de legalább könnyen játszható! -
HaroWerks
senior tag
Ezen ne csodálkozz :D
Ennél az Enter the Matrix 50-szer jobb, pedig az sem volt egy nagy eresztés(főleg egy MP2 mellett :) ).
[Szerkesztve] -
illusiON
őstag
aha látom nem nagyon teccik a közönségnek...:( :( :(
-
HaroWerks
senior tag
Szerintem egy katasztrófa(ócska irányítás, idejemúlt ronda grafika...) amit a névvel akarnak már megint eladni.
Miért nem lehet már egy normális játékot csinálni egy filmből? -
Dufresne
addikt
Játszottam a demo-jával és majdnem lefordultam a székemről annyira alulmúlta az igen alacsonyra helyezett elképzelésemet a 2. résszel kapcsoltaban...:(
-
illusiON
őstag
más???
-
Macccy
senior tag
Akkor vess egy pillantást arra, hogy mit ígértek a mézes-mázas Ektivízsön arcok és egyből elátkozod még azta jó******** annyukat is!! :(((
Ez egy szar lett és ha nem azért adták ki mer időbe telik a VALÓDI 2 elkészítése és addig ez ittvan ..... nos akkor ..... vááááá, nemis húzom fel magam!! ... Szúú-száá-szúúúúúú-sszááá :o -
illusiON
őstag
Hi all!
Nos kinek van már meg az emlegetett játék és meddig jutott rajta? Valaki már végigjátszotta? Szerintem az 1 CD-hez képest egész jó :C
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Dell Latitude 5340 13th gen /i5-1335U /16GB DDR5 /256GB SSD/13.3" FHD touch laptop/Gyártói garanciás
- Iphone SE 2022 - 128Gb - 100% akku - gyönyörű
- ÚJ NVME SSD 256GB - 1 év GARANCIA
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest