- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
Aktív témák
-
luki
tag
Gyertek a Ghost Recon 2-be ha szeretitek a taktikát:DD
-
Kraptor
őstag
Na visszamentem ma és láss csodát egyikben sem volt serial szám. Felhívtam Seven M-t és ők késségesen felajánlották, hogy kicserélik.:)
-
Tonyo
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Az első original. Az igaz,hogy a második nem tőlem van,de nem akartam vele semmi rosszat csak segíteni.Most már tudom,hogy ezt sem lehet,sorry
-
Kraptor
őstag
Miért lenne baj? Vettem egy programot amit nem tudok elindítani mert nincs hozzá serial, ha kell bescennelem a számlámat. Na mindegy, csak az a kérdés, hogy MediaMarkt mit fog csinálni velem holnap mikor megmondom nekik, hogy nem volt benne serial szám.
Nem azért nyavajgok, mert nem tudnám hol keressem a crackeket. Hanem azért mert nem volt benne és ez idegesít.
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
SpellForce the order of dawn
-
Kraptor
őstag
Ennyi erővel le is tölthettem volna a játékot...
-
Kraptor
őstag
Na kiváncsi leszek mi lesz ebből.
-
Kraptor
őstag
Nem, én nem találom sehol. Lehet, hogy kimaradt?:F
-
Kraptor
őstag
Valakinek megvan ez a játék HIVTALOSAN? Én ma vettem meg, de nem találom a serial numberemet sehol. Ez qrva jó...
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest