Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci4321
csendes tag
válasz
PoeDameron
üzenetére
Amibe most én kezdtem bele:
Blender-rel megcsinálod a hajódat és elmented .obj formátumban. Csak a Blender nem egy egyszerű progi, nekem még nem állt kézre, de sokkal gyorsabban összedobsz vele egy hajót, mint az SE-ben szerencsétlenkedni. (Toljuk ezt a falat 2 blokkal fentebb... Hmm, akkor ki kell bontani az egészet
) Az apróbb változásokat ráérsz majd a játékban megcsinálni, de a formákat itt látod nagyon jól.SETool Box-szal ezt az .obj objektumot beillesztheted a játékba. A méretét ilyenkor tudod beállítani. (Mennyi blokk hosszú legyen és mennyi blokk széles)
A játékban megjelenik a hajód köpenye, amit funkcionális blokkokkal, válaszfalakkal kitölhetsz.
A szerkesztőre sajnos ennyi a legjobb megoldás. Tényleg nem jönne rosszul azért

Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mobil flották
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- hcl: Amúgy mi a terv?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Pixel 7 pro 128/8
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) Az apróbb változásokat ráérsz majd a játékban megcsinálni, de a formákat itt látod nagyon jól.