- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Vartanus #12199 üzenetére
Odébb van még ennek a véleményezése.
Az előző egy SB XFi Extreme Gamer Fatal1ty Pro volt.
Májusi driver a legfrissebb a Z szériához, ezt tettem fel.Egyelőre ott tartok, hogy működik, driver fent, és pirosan izzik a házban.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Vartanus
őstag
És milyen a hangzás?
Előző hangkarid mi volt,ahhoz képest milyen?
Driveres támogatása hogy alakul?Csak én is mostanság tervzek egy időtállóbb PCI-Expresses hangkarit és mivel nem igazán tudom még, hogy mi lenne jó nekem érdekelne egy rövid beszámoló tőled a Zx-ről
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
Csorbi
addikt
-
zack
nagyúr
Kedd délután mehetek a Zx-ért.
Lenne egy kérdésem.
Ezek a slot-ok vannak a lapomon:2 x PCIe 3.0 x16 slots (electrical x8/x8 or primary @ x16)
1 x PCIe 2.0 x16 slots (electrical x4)
2 x PCI slot
1 x PCIe 2.0 x1 slotsGondolom a Zx-nek a x1 PCIe slot kell. De tudtommal jó lenne neki a 1 x PCIe 2.0 x16 slot is nem?
Mert ha jól gondolom, és megerősítitek, akkor sokat segítene az ideális elhelyezésben. Ha működik, jobb lesz, ha a PCIe 2.0 x16 slot-ba rakom (a képen a legalsó)?
mod:
Most nézem...A Zx honlapján ez van: "PC - PCIe x1 Connection". Akkor gondolom az alsóba nem rakhatom.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
bitovi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Win7 64 bit alatt nem tudom beállítani a mikrofonom.
Sem Game sem Entertainment módban nem.
Egyedül csak Audio Creation módban múködik.[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #12193 üzenetére
Ok. Megnézem.
Keddi átvétel lesz...
-
zack
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #12191 üzenetére
Jó lesz az a direkt távvezérlő a hangkártyából.
-
PrinceHerceg
őstag
Ha van kedved lobbizni, akkor akár egy Z-t is rendelhetsz, hátha az is jó lenne... 8 napon belül pedig simán visszaviheted ha nem O.K a motyód, mivel elv mindnek jóféle kondisnak kellene lennie!
Amúgy a különbség csak ennyi volna, amire figyelned kell... vagyis a felső arany színű Nichicon FG kapos verzió a jó, az alsó fekete a fos, ez esetben ha ilyet kapsz reklamálj...
LeonSilver: akkor 1x csak 1-et használj.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #12187 üzenetére
Lemondom a Merlin-es megrendelést, Ipon-ban olcsóbb, és hamarabb nálam lesz.
-
LeonSilver
csendes tag
válasz
Szia! Lehet, hogy elméletileg van, de gyakorlatilag nincs
Nálam attól függ, hogy hol szól a hang, hogy melyik eszköz alapértelmezett eszköz !A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
-
zack
nagyúr
válasz
Köszi. Remélem jól döntöttem.
-
PrinceHerceg
őstag
Srácok elm mindkettőn van hang egyidejűleg és nem is zárják ki egymást...
A Zx-hez pedig sok sok örömet!
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Megrendeltem!
-
otto1
tag
válasz
LeonSilver #12184 üzenetére
Szia!
Ezt én is szeretném megtudni!
Amíg ATI (AMD) videó kártyám volt, úgy emlékszem nem kellett állítgatni, automatikusan átállította arra a kijelzőre a hangot amit épp használtam. Geforce -nál eddig sehogy sem sikerült. (lehet én emlékszem rosszul) -
LeonSilver
csendes tag
Hali!
Srácok! Volna egy kérdésem, ami talán-talán kicsit off, de ... itt hátha kapok választSzóval a következő a helyzet.
Van egy X-Fi X-Fi Elite Pro (SB0550) hangkütyüm. Fejhallgatóval használom.
A monitorom egy LG DM2352 ami HDMi-vel van összekötve a VGA-val.Most az van, hogy vagy a hangkártyán van hang, vagy a monitoron, attól függően, hogy melyik eszköz az alapértelmezett lejátszó.
Azt szeretném elkövetni ha lehet, hogy mind a kettőn szóljon a hang (monitor és a füles).
Meg lehet ezt oldani valahogy?? Vagy marad a kézzel történő állítgatás??Köszi!
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
-
zack
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #12182 üzenetére
De hogy állapítom meg melyik a jó?
Láttam itt egy képet, de túl nagy különbséget nem látok...Nem vagyok egy elektroműszerész alkat.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #12180 üzenetére
Akkor csak a Zx kell nekem.
-
zack
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #12177 üzenetére
Zsír. Köszi az infót.
Ezek a risszabb kondik a Z-n milyen hátrányokkal járna? Csak mert a Zx majd 15k-val drágább. Ha semmivel, akkor ennyivel többet nem fog megérni. Már csak azért sem, mert a távirányítót nem szempont, mivel a T7900 távirányítóját használom.
-
Maotun
őstag
Hi! emberek!
X-fi Fatal1ty hangkarihoz Win 8 drivernek
[ez jó?]
Console Launcher aplikációt még betát se találok Win 8 -hoz
tud ilyet valaki? -
PrinceHerceg
őstag
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #12174 üzenetére
Ok! Csak tudnám, miért nem Neked írok ezzel kapcs.ban XD
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
zack
nagyúr
Szerintetek ha a 7.1-es hangrendszeremhez 5.1-es kártyát veszek, kiiktatom a két oldalsó sugárzót, és a szoftverben megadom, hogy 5.1 legyen, az úgy működhet, vagy hangfalszettet kellene cserélnem?
-
Satyricon
addikt
Hejhó!
XP 32 bit alatt hogy lehet rábírni a CCLaunchert, hogy külön lehessen állítani a hangfalak hangerejét? Win7 alatt lehet, XP alatt pedig sose akar bejönni. Valamit kell a registríbe állítani, csak már nem tudom mit...
Megjegyzem: Senki ember fiáért nem mondok le az XP-ről,
ugyanis van olyan progi, ami csak XP alatt fut rendesen! Egyébként Win7 is van a gépemen!
-
Vartanus
őstag
válasz
PrinceHerceg #12171 üzenetére
Igen elég irreális dolgokat képesek csinálni...
-
Petyyyyy
addikt
válasz
PrinceHerceg #12169 üzenetére
Na, há' ezt mondom izé linkelem én is.
"The ZX also comes with gold nichicon caps. Early models of the Z had those but from what I have read online they are coming with lesser quality caps as was originally intended."
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
PrinceHerceg
őstag
Sajnos van... a Zx Nichicon FG kondikkal van szerelve, a sima Z pedig hulladékokkal, tán G-LUXON, vagy még annál is rosszabbakkal, pl: Jamiconokkal...
Ime egy kis étvágy elvevő
Pedig a startkor még mind Nichis volt. Talán most is lelhetsz 1-2 jobb minőségű Z-t, de ahhoz már iszonyat nagy szerencse kell!
Ki érti a gyártót?
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Lényegében nincs különbség, kivéve amit egy srác említ valami arany sapkákról.
-
zack
nagyúr
Srácok!
A Sound Blaster Z és Zx között van hardveres eltérés, vagy csak a távirányító?
-
Satyricon
addikt
Nekem se volt vele soha gond win7 alatt. Ha gond is volt vele, csak azért lehetett, mert a hangkarit kiszedtem. Aztán addig bszkódott, míg ki nem szedtem az alaplapi elemet
Szerk.: Szóval az X-Fi hangkarik PAX driverrel tökéletesen működnek! win7-et és XP-t használok.
[ Szerkesztve ]
-
Fricc
tag
Sziaszok!
Olvasgattam az Asus és az X-fi topicban is, és kicsit elbizonytalanodtam. Vagy egy X-Fi ExtremeGamer vagy egy Xonar ds lenne a cél, de mindkettőn lehet drivergondokról olvasni. A tudásukkal kb tiszában vagyok, egyedül az érdekel, 2013 vége felé milyen a driverezetségük stabilitás szempontjából. Elsősorban Win7 később talán win8-on használnám. Kicsit értetlenül állok az előtt, hogy a X-fi driver működésképtelen lenne windows7-en, hogy van ez, senkinek nem működik?
Gyakorlati tapasztalatok érdekelnének, nem "az én is úgy olvasam hogy szar" típusúak...
Köszi!
-
Henker2
addikt
Xtreme Music-om van. SSD-m van és folyamatosan megszűnik a driver-e. Valahogy van rá mód, hogy ne az SSD-re telepítsem, ha a WIN7 azon van?
ULTIMEA Nova S80
-
Pietrosz
addikt
Üdv!
Sajnos belefutottam egy jól ismert hibába, de sehogy se bírom megoldani.
Win8+x-fi xtremememusic kombóról van szó. A console launcher nem jegyzi meg a beállításokat. Van erre valami tuti 100%-ban működő fix?
Keresőt próbáltam, de nem jártam sikerrel.
Felraktam az 1.05-ös Pax csomagot is a gyári helyett, de ugyanazt csinálja.
Találtam egy félmegoldást viszont. Beállítás után sleep , majd wake, majd shutdown. Így elmenti az aktuális beállítást restart után is, de egy következő restart után megint a "lefixált" beállítást tölti be.
Mit lehet tenni? -
Satyricon
addikt
válasz
Satyricon #12157 üzenetére
Megoldódott a probléma.
Fogalmam sincs mi lelte a hangkarit, de minden win indításkor kattogott a hangkari, majd 1 nagy pattanást(nem gennyes
) lehetett hallani a hangfalakból. Azzal oldottam meg, amihez lusta voltam, nameg nem fértem hozzá: Alaplapi elemet 2 percre kiszedtem levegőzni(CMOS reset), majd vissza. és megszólalt! Ezt a boldogságot!!!
Elite Pro® - Mert megérdemlem!
-
Satyricon
addikt
válasz
Satyricon #12155 üzenetére
Am nagyon érdekes ez az egész... Van a gépemen win7 és xp is. Win7-tel meg se pisszel a zene, szinte le se indul. Valamikor csak nagyon halk recsegés hallagtszik.. XP-re váltottam, hallgatnám a winampba a zenéket, de analogon meg se pisszen. Digitalra váltás után viszont minden ok. Remélem nem szállt el a hangkarim
-
Maotun
őstag
válasz
PrinceHerceg #12153 üzenetére
alchemi is megy
megmutattam neki az exe filét de koszi mégegyszer a You Tube linket
-
Satyricon
addikt
válasz
Maotun #12154 üzenetére
Srácok
Ha tegyük fel meghibásodik az Elite Pro, az kihathat a zenelejátszó progikra? Elindítom a winampot, foobar-t, vlc-t, de nem szól, 00:00-n van a zene. Akármilyen módba teszem a hangkarit, meg se pisszen. Felvettem a Z-5500-at 50%-ra, és nagyon tré minőségbe szólt a zene, és recsegett, ropogott a hang. A drivert újra fel fogom tenni hozzá, csak kíváncsi lennék, Nektek mi a véleményetek... Ugyanis az FDD csati elég durván mozog a hangkarin. Lehet közrejátszik ez is?
-
Maotun
őstag
válasz
PrinceHerceg #12153 üzenetére
rom2 tw. patch3 és van 5.1!
köszi a linket cmss 3d.-t használom
a linket köszi! -
PrinceHerceg
őstag
válasz
Maotun #12152 üzenetére
Ez a YouTube vidi 1:01-től sok mindenre fényt tud vetni... de ha ez sem segít, akkor majd TeamViewer-el megoldjuk!
Amúgy azért Stereo a hang, mert az Alchemy-ben a játék nincs beállítva megfelelő profilként, ergo EAX sincs na és gyanítom hogy a CMSS-3D-t se használod!
+ az Alchemy lusta dög, mint a gyártója, ugyan is mindig azt írja, hogy nincs támogatott játék, holott manuálisan mégis talál a Gamer, ha akar!
[ Szerkesztve ]
-
Maotun
őstag
válasz
PrinceHerceg #12150 üzenetére
megnyitom a progit ok...
no supported games detected...
hogy tallózom ki?
hogy nevezem el?
hogy adom hozzá a jobb oldalhoz?
nagyon béna vagyok bocs
rom tw 2 csak sztereoba szól hiába állítom a játékba az 5.1.-et[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Maotun #12149 üzenetére
audi100td - Tudtommal "emulálja" az EAX effekteket vista alatt.
Csorbi - Ha EAX-ot akarsz játékok alatt, akkor igen. Persze kell hogy az ALchemy is támogassa azt a játékot.
Alchemy-ről röviden - vagy kicsit hosszabban.
Alchemyről hivatalos forrásból + lista a támogatott játékokról
Ezeket találtam.[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Maotun #12149 üzenetére
Win XP-ről továbblépőknek találta ki a gyártó, ahol nem működik a DirectSound útvonal, ami lényegében az EAX-al áll összefüggésben játékok alatt...
Vista / Win7,8 alatt ez a progi szükséges ugyan is hogy emulálja a kártya az adott játékokban alkalmazható EAX hangeffekteket, nélküle nem is választható.
Pl: COD-ok és egyéb ezt támogató gamek, stb
Használata igen egyszerű:
Megnyitod a progit, kitallózod a játék főkönyvtárát, ahol a "játék.exe" van és elnevezed vhogy, aztán hozzáadod a jobb oldalhoz. Ennyi, aztán fut is a cucc játékon belül...
[ Szerkesztve ]
-
Maotun
őstag
a creativ Alchemy alkalmazás mire jó?
hogyan használható? -
Petyyyyy
addikt
válasz
PrinceHerceg #12146 üzenetére
Látva az általad linkelt előlapi modult, teljesen világos a dolog. Azzal ofkorsz, hogy működik a dolog. Z11 Plus-szal szeretném működésre bírni, de pár hét és kiderül.
P.S.: (#12147) Maotun Nem gond, közben megtaláltam.[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok!
2 mód is van a SB Live, Audigy, X-Fi-s 5,25"-ös előlapi modulok megfelelő müködtetésére, áramellátás szempontjából:
* vagy a hangkari tápcsatijáról kötöd rá a panelre
* vagy közvetlenül a PSU kimenő FDD ágáról+ ehhez jön hozzá az a randa, szürke IDE kábel ami az adatokat közvetíti A-ból B-be!
Amúgy mindkettő fentebb peccegetett megoldás teljesen jól működik!
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Maotun #12144 üzenetére
Már akartam is kérdezni mit keres a gépedben az IDE kábel. Erről csinálhatnál egy képet, mármint az előlapi panel csatlakozásról. Nálam is készült egy kanóc az előlaphoz, de ott adott volt a bemenet típusa - alaplapi HD audiora passzol, ezért lett ilyen a csati.
[ Szerkesztve ]
-
Maotun
őstag
Na beszereltem az X-Fi Fatal1ty hangkarit
win7 64 bit ssd.-n no problem gyártói oldalon fent a legfrisebb driver 2013 januári
ez a hardver 7 éves és még mindig tuti -
Maotun
őstag
Sziasztok!
X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series hangkártyát vennék a creativ 5.1 hangszóróimhoz.
Fülesem usb.-s 5.1 sirus headset
az alaplapi realtek hangot bioszba le kell tiltanom ugye?
régi cucc ez de nekem még megfelelne Vin7 64 bit oprenndszer SSD.-n vanez melett müködik?
Van hozzá driver?
Lényeg megér használtan 15 ezer pénzt?
Köszi ha valaki tud válaszolni[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Majd' egy éve kaptam egy telepítő packot cracky86 fórumtárstól X-Fi Fatal1ty Pro-hoz, ami nála tökéletesen működött minden funkcióval együtt, de fogalmam sincs működik-e vajon SSD-n. Egy-két héten belül összeáll a rendszer és bizony SSD is lesz meg Win7 x64...
-
HSM
félisten
válasz
Henker2 #12131 üzenetére
Azt, hogy keress valami okosított drivert, amivel megoldották ezt.
Tuti van, mert nekem is maga a csip ugyanaz, és nálam frankón működik, nem tűnik el.
Az ok amúgy annyi, hogy nem figyeltek valami driveres függőségre a gyári driverben, ami winyón mindig teljesül a lassú sebesség miatt, de SSD-n nem. Ezért ha olyana van eltűnik, ha olyana van, akkor meg nem.
Topicban is volt pár ilyen eset korábban. Én is paráztam, mikor fél éve SSD-re váltottam, de szerencsére nem lett gond belőle.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz
Henker2 #12129 üzenetére
Elvileg az SSD-től, azt nem szereti a gyári driver. Mondjuk nekem is pci-os x-fim van, de Auzentech, ami mókolt gyári driverrel megy, és még sose tűnt el, pedig SSD-m van. Szóval a teesetedben nem tudom, mi lenne a tuti megoldás, de elvileg ha találsz rá megfelelő drivert jö lesz.
-
Henker2
addikt
Üdv!
Van egy Xtreme Music hangkarim. Melyik hozzá a jobb driver? A Daniel K vagy a PAX? Olyan problémám van, hogy WIN7 64bit-es rendszeren folyamatosan "eltűnik" a hangkártyám. Az alaplapi le van tiltva. Azt vettem észre, hogy ha a videókártya drivert frissitem akkor is van probléma a hnagkártyával /660 OC-m van/. Eddig HDMI-vel volt összekötve a monitorommal. Gondoltam az a probléma. Aztán DVI-ra cseréltem, de még mindig megvan a probléma. Az Nvidia drivert nézegetve valami digitális hang beállitására van lehetőség.
Már nem tudom mi lehet a probléma. Most is újra kellett telepitenem a hangkari driver-ét. Ja PCI-os az X-Fi.Segitsetek
Köszi
ULTIMEA Nova S80
-
mocsi24
tag
A megfelelő bekötési sorrend mikrofon után, zöld, fekete, sárga?
Köszi!
-
mocsi24
tag
válasz
PrinceHerceg #12123 üzenetére
Szia!
Feltettem az általad linkelt drivert is. Sajnos nem lehet váltani 5.1-re. Kb 4 féle drivert tettem már fel. Az az érdekes, hogy ha bedugom egyesével a 3 színű csatlakozókat, a mikrofon ELŐTTI aljzatba, akkor szól külön-külön minden csatorna. Ha a másik kettőbe teszem, meg se nyikkan. Sík ideg vagyok, lehet hogy rosszat vettem?! Mi a jóistent csinálhatok még?
Tudom hogy nem szükséges, de az alaplapi hangkártyát is tiltottam a BIOS-ba.
Gigabite EP43-DS3L.Üdv.:
Attila -
PrinceHerceg
őstag
-
mocsi24
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Vettem egy Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro 7.1 hangkártyát. Op.rendszer WIN7 64bit. Genius SW-HF 5.1 5005 hangrendszerrel van összekötve. Az a probléma hogy csak 2.1-nek ismeri fel, és sehol se tudom átállítani 5.1-re. Realtek drivert leszedtem, nehogy véletlen bezavarjon. Csak a subwoofer és a center szól. Mi lehet az oka? A mélynyomóba RCA dugó megy, a hangkártyához RCA-JACK átalakítóval.
Gyári drivert raktam fel.Előre is, köszi szépen!
Attila
-
Vartanus
őstag
válasz
PrinceHerceg #12119 üzenetére
Erről a Creative tehet,nem a W 8
Bár a Daniel K 2.5-ös pack bevált W 8-ra,az igazán zavar a rear hangsáv,kipróbáltam W7 32bit Ultimate-n is ezt csinálja,ha a kondikat kicseréltetem,megoldhatná a gondot?
Én pedig egy jobb irányíthatóságért,jobb szálkezelésért lemondok az X-Firől,mert a gyorsaság és számítási teljesítmény fontosabb,ráadásul nem maradhatok örökké w 7-en
-
Vartanus
őstag
válasz
PrinceHerceg #12117 üzenetére
Nálam néha vannak dolgai de az szerintem az én user errorom és hogy ősrégi vistás entertainment cwmtert akartam ráerőltetni,amúgy gyorsabb és inteligensebb mint a w 7 sokkal nagyobb kontrolom van a gép fölött w 8,csak.megkelett szokni az új GUI-t és a Modern UI-t
Elején nagyon szleptikus voltam,de mostmár nem szívesen váltanék visdza w 7re
-
Vartanus
őstag
válasz
PrinceHerceg #12114 üzenetére
Az X-Fiknek sem az akkori XP-n volt gond,még Vistára is portolták az összes programot az én Platinumomra is,W 7 64bitre már csak egy röhelyes tudású fapados driverre furotta creativéktól a w 8 64bites drivertbamit teszteltem inkább nem.minősítem. A szoftveres gond úgy érthető h most megbeszem rakás pénzért a Z-t és a 3év múlva debütáló W 11-re már nem biztos hogy lesz támogatás én is w 8on a Platinum tudásának kb negyedét ha kitudom használni a gyenge támogatás miatt sajnos...
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #12114 üzenetére
Khmm... Lusta vagyok most olvasni.
De ez nem Recon3D-s baromság?
-
Vartanus
őstag
Látom.neked is a szoftverezéssel gyűlt meg a bajod én is emiatt gondolkodom cserén félek ha most veszek Sound Blaster Z-t arra is gyér lesz a driver/szoftver ellátás,amúgy hangzásban.nagyon jók az új Creative soundcore 3D alapú kártyák.
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #12108 üzenetére
Jaa értem. Akkor a többi csatorna nem is volt tervben?
-
aelod
veterán
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Satyricon #12107 üzenetére
Ebben igazad van... de az egyes csatik OPA-i is ki lettek cserélve, tehát mind BB OPA1612AID típusúra, amik nem kicsit jobbak, annyi h a hozzájuk való kondik maradtak az eredetiben, de az Nekem nem oszt nem szoroz, hisz Nékem a STEREO a lényeg, arra pedig az oszcillátor + fő tápkondi és a decapok meg a front műveleti volt a fő célpont!
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #12106 üzenetére
De nálad "csak' a front rész lett cserélve nem?
Szóval nem az összes csatorna. Vagy rosszul emlékszek?
Meg ezeken kívül még jópár cucc.
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Petyyyyy #12100 üzenetére
Ajánlom végigolvasásra ezt a cikket és garantáltan minden kérdésedre választ kapsz...
Nálam ez lett a vége:
Vartanus: anno Win7 32-biten használtam a legfrissebb CEC verzióval, de Nálam nem volt tapasztalható az általad említett recsegés!
[ Szerkesztve ]
-
SaGaIn
senior tag
Szerintem ennyi infóból nincs ember aki megmondja konkrétan.
Beállításokat nézd meg mindenképp alaposan ha máshol van mély elég akkor nem a kártya a ludas. Esetleg nézd meg eredeti driverrel de ha eddig is a paxot használtad és volt mély akkor nem is driver hiba lehet codec vagy bármi."DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Youtube-on miért nincs mélyem?
Pax driver win 7 64 bit és egy X-Fi Platinum - Fatal1ty Champion Series-em van..
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
SaGaIn
senior tag
válasz
Petyyyyy #12100 üzenetére
Mi az hogy cserélhető az opa?
mindíg ha másképp akarom hogy szóljon szedjem szét és forraszgassak?
Én elhiszem hogy jobban szól mert azt is meghallottam mikor ezt beraktam az alaplapi helyére.
Meg azért jó fülem van meg szoktam hallani a különbséget fülesek között is ha épp bemegyek próbálgadni a mediamarktba vagy saturnba.
De egy kérdés még maradt mit szól ehhez a driver?
kár hogy nincs két kártyám hogy meghallgathassam hogy szól egymás mellett a moddolt és az eredeti... de én bízok a hozzáértőkben.max ha nem tetszik a hangja eladom XD már ha működni fog (remélem)
ui nem érdemes az össze Elkót cserélni minőségibb és új darabra mert már 6-7 évesek?
[ Szerkesztve ]
"DOS addresses only 1 Megabyte of RAM because we cannot imagine any applications needing more." Microsoft in 1980 "We can" -said Google, than they made Chrome. What happend next is history.
-
Vartanus
őstag
válasz
PrinceHerceg #12099 üzenetére
Szia!
Az Elite Pro-don a külső IO egységen használod a távirányítót,ha igen milyen oprendszeren melyik Entertainment Center verzióval?
Az én karimon a hátsó hangfalak nagyon recsegnek..kipróbáltam 2féle PAX csomagot, Daniel K-s packot is, csak gyári driverekeből többet is és mindegyiknél előjött. Kipróbáltam kikapcsolt SVM-el és Crystalizerrel is de semmi..látszólag minden DAC,kondi,OPAMP tökéletes mégis úgy recseg a rear részleg hogy teljesen élvezhetetlen így a zene a játékok.
Mégis mi lehet a gond??< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix X570-E Gaming
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
- Play Station 5 PS5 Lemezes Verzió 825GB SSD 2023.11.25 Euronics Vásárlás
- NVIDIA RTX 20XX 30XX 40XX VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
- Alcatel OneTouch 282 mobiltelefon, nagy gombok, időseknek is, jóÁR
- MSI Radeon HD 6770 1GB (frissen pasztázva)
- Philips 196 v4l 19"
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest